agar2208 22.07.09, 01:30 Dzisiaj na mieście widziałam ten wózek, bardzo mi sie podoba. Ja mam kolor mokka. W ofercie z 2009 nie ma takiego koloru. Skąd sie więc wziął, czy jest dostępny tylko w nie Polskich sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmagdalenka Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 22.07.09, 08:12 strollersandprams.com/strollers/423/Peg-Perego-Uno/reviews.html o ten czarny ci chodzi ? to rocznik 2007 :D Odpowiedz Link Zgłoś
bmagdalenka Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 22.07.09, 08:15 a jednak chodzi ci o rocznik 2008. tu masz akurat uno w tej tapicerce: strollersandprams.com/strollers/437/Peg-Perego-UNO/reviews.html Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 22.07.09, 09:46 O własnie, to ten rocznik z 2008. Widziałam go na żywo i ślicznie wyglądał. Szkoda, że go nie widziałam, zanim zakupiłam swój. Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 09:43 My własnie posiadamy taki model:). zakupiony w ubiegłym roku w sklepie Calineczka w Warszawie. W tym roku zastanawiamy sie nad sprzedażą ponieważ nasz maluch już nie bardzo ma ochotę siedziec w wózku - woli własne nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 13:20 za ile chcielibyscie sprzedac wozeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 13:23 Prawdę mówiąc jeszcze się nie zastanawialiśmy :) Wózek ma dokładnie rok (zakupiony na poczatku lipca 2008) - wymieniliśmy tylne koła w styczniu tego roku i jego stan oceniam jako bardzo dobry. Jezeli chcialabyś zobaczyć zdjęcia to mogę do końca tygodnia coś podesłać - tylko potrzebuję e-mail :) Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 13:27 Koła wymieniliśmy ponieważ przez nasza nieuwagę zostały uszkodzone :) a zakupiliśmy u przedstawiciela w Poznaniu oryginalne (firma ACORD) - mają wszytkie potrzebne części i akcesoria. Dostawa bezpłatna i przesyłka w 2 dni :) Tak więc wózek jest jak najbardziej w calości sprawny (folia przeciwdeszczowa i śwpiworek na nóżki oczywiście jest). Jedynie kolor budki odrobinę się od słońca rozjaśnił (ale nie jest to aż tak widoczne)- po prostu jasniejsza czerń :) Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 13:42 Wysłałam trzy zdjecia wózka, które mialam na zdjęciach - zdjęcia samego wózka prześlę najpóźniej najpóźniej w sobotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sun713 Re: Peg Perego Pliko Bubbles Black 23.07.09, 13:44 Acha, jeżeli zdecydowałabyś sie na nowy PegPerego a szkoda byłoby wyłożyć jednorazowo dużą kwotę to w sklepie Calineczka można kupować wózki na raty :) Odpowiedz Link Zgłoś