ange24 06.09.09, 23:37 Mam pytanie do użytowniczek tego wózka - czy jest wart swojej ceny? Jak z awaryjnością, szczególnie przednich kółek? Może lepiej kupic Pliko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Peg Perego Si 11.09.09, 10:53 Wpiszcie w wyszukiwarkę na forum Peg Perego Si i poczytajcie. Było już dużo wątków i tam znajdziecie również odpowiedż na Wasze pytanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: Peg Perego Si 11.09.09, 15:42 Wszystkie wątki przeczytane :) Interesują mnie nowe odczucia po użytkowaniu tego wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: Peg Perego Si 11.09.09, 15:53 ja chcialam kupic si ale jakos nie moglam przekonac sie do tych pojedynczych kolek, moze to tylko moje mylne wrazenie i w rzeczywistosci nic sie z tymi kolkami nie dzieje ale mysle ze one by sie powykoslawialy po dluzszym uzytkowaniu a wozek swoje kosztuje takze zrezygnowalam, zamowilam arie i podobno dzisiaj ma jeszcze do mnie dotrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_aw Re: Peg Perego Si 12.09.09, 12:34 Użytkuję SI 4 miesiące i NIC kompletnie nie dzieje się z kółkami. I nic nie wskazuje, by coś się zaczęło dziać. Z wózka jestem cały czas bardzo zadowolona. Czekam tylko na śnieg, bo ciekawa jestem, czy damy radę :) Odpowiedz Link Zgłoś