czarnycharakter 08.01.06, 14:17 Wlasnie dowiedzialem sie od mojej mamy, ze byla wczoraj na koncercie noworocznym w TEATRZE ! A ja - niedoinformowany - przekonany bylem, ze teatr umarl smiercia naturalna... Czyzby nie bylo wiec jednak tak zle ? czch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodo66 Re: nie do wiary !!! 08.01.06, 17:18 Jako dyzurna odpowiadajaca dzis na tym forum na pytania zwiazane z G-dzem informuje, ze teatr jako taki umarl, aktorow zawodowych juz nie ma, jest to teraz Centrum Kultury Teatr. Odbywaja sie tam koncerty, przedstawienia i imprezy firmowe i prywatne. Pod koniec roku przegladalam program imprez i byl dosc ciekawy, a bilety 2 razy tansze niz na te same koncerty w Poznaniu. No i jak tu tego miasta nie chwalic? www.teatr.grudziadz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: nie do wiary !!! 08.01.06, 20:22 Z kultura Czch nie jest tak zle w Grudziadzu. Co jakis czas odbywaja sie ciekawe imprezy, a to w teatrze a to w akcencie czy muzeum. Przyjezdzaja do nas z roznych stron, znani i mniej znani i ludzi zawsze jest pelno, czyli zapotrzebowanie na kulture jest. Na wczorajszym koncercie tez bylam, byl przepiekny, grudziadzki chor spiewal koledy a druga czesc zdominowal artysta krakowski mlodego pokolenia Janusz Radek. Bylam zachwycona,poniewaz piosenki minn Ewy Demarczyk to moja mlodosc. Twojej Mamy nie znam,/ jak dobrze miec jeszcze Mame / za to spotkalam krewniaczki naszej Dodo:-) Pozdrawiam kulturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter Re: nie do wiary !!! 08.01.06, 23:15 "jak dobrze miec jeszcze Mame" - za to moglbym Cie nawet polubic... :-) Pozdrawiam wiec sentymentalnie... czch Odpowiedz Link Zgłoś