Dodaj do ulubionych

Do GAZETY WYBORCZEJ

09.09.03, 16:00
Przyznaję,zerżąłem bezwstydnie pomysł z innego forum.;-)
Rozruszaliśmy to forum,poznaliśmy siebie i innych.Fajnym dopełnieniem tego
byłby kubek firmowy Gazety Wyborczej stojący obok klawiatury,napełniony
aromatyczną kawą (marki kawy nie podam ze zrozumiałych względów ;-)).
Kupić takiego kubka nie sposób,można otrzymać w prezencie od redakcji.
Cztery kubki (dla B-4) nie zrujnują budżetu Gazety.:)
Odzew będzie również testem na to,czy fora prowincjonalne są czasem
przeglądane w redakcji.
Co Wy na to?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Do GAZETY WYBORCZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:19
      He he he ... Noo cymu niii?! Tyla my jus tu naszkrobali
      choby z błyndami, a niych to ;-) to chociazby te pamiontkowe cośta kawe na
      tych "WIKLINACH" pili na pseciwko redakcyji! ;-)
      No to pozdrawiom i zyca Ci Parkowy ładnygo kubka, no moze sobie tys ;-)))
      • Gość: krysiaroz Re: Do GAZETY WYBORCZEJ IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:01
        Dolaczam sie do tych zyczen posiadania kubka, pewnie, ze byloby fajnie. Jednak
        jestem sceptykiem i nie wierze, ze ktos zainteresowany przeglada te fora
        regionalne. Nawet forum aktualnosci czy inne nikogo nie obchodza. Co tam sie
        wypisuje to rece opadaja, oczy wyskakuja nikogo to nie obchodzi. Ale
        moze????????????Juz widze jak siedzimy przy naszym forum i popijamy z takich
        samych i taka sama kawke hehebez cukru koniecznie.
        • Gość: naata Re: Do GAZETY WYBORCZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 20:37
          Wiem, że wypociny, aż ręce opadają, ale to forum, nie gazeta...
          Traktowałam pisanie na forum na wesoło, bo co ja mogę wnieść do dyskusji?
          Codzienne życie, spostrzeżenia, obserwacje? Ano, ale prostej baby, nie jestem
          przecie dziennikarką czy zaprawioną w pisaniu komentatorką.
          Dlatego przyjmuję pisanie Parkowego, za kolejny "żart" ze mnie.
          Nie mam ambicji rywalizowania. Nie oczekuję "nagrody", ot po prostu spędzałam
          miło czas z pożytkiem, też dla samej siebie.
          I to by było na tyle.
          A czy ktoś to czyta? Też nie wierzę, poza oczywiście samymi Twórcami tego forum!
          No może jeszcze kilka osób...???????
          • chetor Re: Do GAZETY WYBORCZEJ 10.09.03, 09:52
            Gość portalu: naata napisał(a):

> Dlatego przyjmuję pisanie Parkowego, za kolejny "żart" ze mnie.
            > Nie mam ambicji rywalizowania. Nie oczekuję "nagrody", ot po prostu spędzałam
            > miło czas z pożytkiem, też dla samej siebie.

Oooo, Parkowy żartowniś ??? Ale jak Ty, Naatka, na to wpadłaś? Próbowałem
            doszukać się żartobliwego tonu ale nie znalazłem.
            A wiesz co Parkowy, dajmy spokój GW i jeśli umiemy liczyć, to liczmy na siebie.
            Mam genialnego pomysła.
            Gdy już zbierzemy się w całości, zrobimy fajną fotkę i przyozdobimy nią 4 kubki
            z naszymi podobiznami. Robią takie usługi. Wtedy to będzie extra kubek.
            Czyż nie wymyśłiłem genialnie ??? I to tak z rańca(?) - sam jestem sobą
            zdumiony. Poczekajcie chwilę, pójdę spojrzeć w lustro czy nie zostałem
            skolowany ;-)))
            pzdr
          • chetor Re: Do GAZETY WYBORCZEJ 10.09.03, 09:52

> Dlatego przyjmuję pisanie Parkowego, za kolejny "żart" ze mnie.
            > Nie mam ambicji rywalizowania. Nie oczekuję "nagrody", ot po prostu spędzałam
            > miło czas z pożytkiem, też dla samej siebie.

Oooo, Parkowy żartowniś ??? Ale jak Ty, Naatka, na to wpadłaś? Próbowałem
            doszukać się żartobliwego tonu ale nie znalazłem.
            A wiesz co Parkowy, dajmy spokój GW i jeśli umiemy liczyć, to liczmy na siebie.
            Mam genialnego pomysła.
            Gdy już zbierzemy się w całości, zrobimy fajną fotkę i przyozdobimy nią 4 kubki
            z naszymi podobiznami. Robią takie usługi. Wtedy to będzie extra kubek.
            Czyż nie wymyśłiłem genialnie ??? I to tak z rańca(?) - sam jestem sobą
            zdumiony. Poczekajcie chwilę, pójdę spojrzeć w lustro czy nie zostałem
            sklonowany ;-)))
            pzdr
            • Gość: naata Re: Do GAZETY WYBORCZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 11:34
              Pomysły, to Ty Chetorku masz nieprzeciętne, trza przyznać ;-))
              No i jak? W lustrze ma się rozumieć?
              • chetor Re: Do GAZETY WYBORCZEJ 10.09.03, 13:06

> Pomysły, to Ty Chetorku masz nieprzeciętne, trza przyznać ;-))
                > No i jak? W lustrze ma się rozumieć?

No, właśnie przed chwilką oderwali mnie od lustereczka, bo stałem, stałem, i
                się podziwiałem ;-)))
                • Gość: krysiaroz Re: Do GAZETY WYBORCZEJ IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:53
                  I wszystko jasne :-)))
                  • naata Re: Do GAZETY WYBORCZEJ 10.09.03, 23:18
                    No nie wiadomo, ostatnie słowo ma Parkowy, On to zapoczątkował, a może
                    załatwił ;-))
                  • Gość: parkowy no to masz bojowe zadanie,gościu ;) IP: 80.48.150.* 10.09.03, 23:18
                    Więc ustalone.Już uśmiecham się na myśl o kubku z naszymi podobiznami.Nie będę
                    wskazywać palcem ale padło na Chetora.:)Naszą fotkę z wiklin masz.zorientuj się
                    na kiedy można będzie mieć 4 kubki i wyślij rachunek.Ino kubek dla Krysiroz
                    musi być koniecznie dostosowany do białej kawy.Over.
                    • naata Re: no to masz bojowe zadanie,gościu ;) 10.09.03, 23:26
                      Co ja??? Nieee, no nie to, że kubki to nie problem, ale na zdjęciu mnie nie ma :
                      ((
                      • Gość: parkowy Re: no to masz bojowe zadanie,gościu ;) IP: 80.48.150.* 10.09.03, 23:48
                        Masz jeszcze szansę dosłać Chetorowi jakąś szałową fotkę.Chetor ma głowę na karku i poradzi sobie z fotomontażem.Kurcze,tylko jak oderwać go od lustra?;))
                        • Gość: naata Re: no to masz bojowe zadanie Chetorze;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:55
                          Jak zrobię to dam znać. :))
                          pozdrawiam i ide spać, dobranoc
    • chetor Jaki jestem ..... 11.09.03, 09:31
      ...przewidujący, a przewidywanie to integralna część inteligencji :)))
      Po powrocie do domu zacząłem się zastanawiać jaki będzię odzew na moją genialną
      propozycję :) I co ? - i nie pomyliłem się !!!
      Pomysł chwycił i oczywiście, no jakżeby inaczej, i kto to mógłby wymyślić jak
      nie Parkowy(?), i kto mógłby go nie poprzeć, jak nie dzioułchy(?) - JA MAM SIĘ
      TYM ZAJĄĆ.
      Hahahahahahaha - przewidziałem i to. Przystaję na to pod warunkiem, że przy
      kolejnym spotkaniu każde z nas zabierze swój kubek, i każdy z WAS, po kolei
      napełni piwem mój kubek (a mój będzie największy:))) )
      Dobra a na poważnie to mogę tym się zająć. Tylko brak fotki Naaty. Postaraj się
      coś podesłać - aktualnego i pasującego do formatu. Jeśli nie to to przy pomocy
      fotomontażu umieszczę na stoliku jakąś pietruszkę z natką ;-))
      pzdr
      • naata Re: Jaki jestem ..... 11.09.03, 09:55
        Ależ my wiemy, że Chetor jest niezwykle inteligentny, chyba to widac po
        ukłonach w jego stronę, no nie?
        Zobaczę co da się zrobić z formatem "pietruszki z natką" he he he
        Co do dużych kubków, też nie ma problemu, napełnimy białą kawą jak i piwem ;-))

• Gość: krysiaroz Re: Jaki jestem ..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 10:24
          No dobra,dobra moze byc czarna i koniecznie bez cukru. Piwko Chetor masz jak w
          banku, a parkowy za doskonaly podzial roboty rowniez nam z Naata do kawki
          wystarcza lizaki, tylko to zdjecie Naatko wyslij bez natki, bez przesady, zeby
          sie zielenina wykrecac. Pozdrawiam :-)))
          • chetor Re: Jaki jestem posłuszny 11.09.03, 13:01
            ... i wdzięczny za ten jedynie słuszny podział roboty przez Parkowego.
            I jeszcze dostanie za to piwka. Ot, kobieca sprawiedliwość ;DDD
            pzdr
            • Gość: naata Re: Jaki jestem posłuszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 14:57
              Taka rola przewodnika stada :D
              • chetor Re: Jaki jestem posłuszny 11.09.03, 15:10

> Taka rola przewodnika stada :D

No Naata, zdecyduj się kto ma być Twoim przewodnikiem. Skaczesz z kwiatka na
                kwiatek ;))
                pzdr
            • Gość: krysiaroz Re: Jaki jestem posłuszny IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:01
              Ot domagacz komplementow hehe przeciez pisalam, ze tez dostaniesz piwko, hehe
              • Gość: naata Re: Jaki jestem posłuszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 16:06
                Samam sobie sterem, zeglarzem...
                • Gość: parkowy Re: Jaki jestem posłuszny IP: 80.48.150.* 11.09.03, 20:49
                  ano słuchajcie moje owieczki,słowo się rzekło i kobyłka (kubki) u płota.Podział
                  pracy jest następujący :Nasz baranek w stadzie (z lusterkiem)piwo ma jak w banku
                  zielona Naata podeśle szybciutko fotkę do baranka,Krysiaroz zaklepie miejsce z
                  dostępem do piwka (i kawy niekoniecznie białej),a ja...no cóż ktoś MUSI być
                  kierownikiem tego cyrku.:)) Aleeee!
                  • Gość: naata Re: Jaki jestem posłuszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:50
                    Jak MUS to mus, masz r acje Parkowy, nie ma innej alternatywy, KTOŚ musi
                    rządzić,jak w cyrku popuścisz to potem wiadomo, jak to wygląda.
                    Przyślę fotkę, tylko jakąś sesję muszę zamówić,widziałam taka jedną u mnie sie
                    otworzyła, ale chyba nie miałabym odwagi, zdecydowanie, choć do pruderyjnych
                    nie należę. Czy komuś z Was też czasami otwieraja się stronki bez zamówienia?
                    Ciekawam tego spotkania na wiklinach :)
                    pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka