agnieska 23.03.05, 13:29 bo znów się zaczęłam obiadać :( czy to się nigdy nie skończy?? ehh :( 2 kilo w dół - 2 w górę... wrrrrrrrrrrr i wszystko zawsze zwalam na głód przed okresem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona_slomka Re: dajcie mi kopa 24.03.05, 14:55 ha ha, też tak mam tylko w czasie okresu zajadam się słodyczami <ostatnio dwa grześki> No w sumie mogę Cię kopnąć, albo lepiej przejdź się po sklepach i popatrz w ile ciuchów się nie zmieścisz (jestem brutalna, ale dzisiaj byłam w sklepie w poszukiwaniu spódnicy i katany, największy rozmiar 40, a ja niestety w 44 wchodzę :( ) Odpowiedz Link
moonika_l Re: dajcie mi kopa 25.03.05, 08:36 Agnieska.. to co pisze zielona_slomka - to jest bardzo dobry kop. Ja ostatnio w ramach kopa - przymierzylam swoje letnie spodnice. Pomyslalam, ze jak sie ktoraś nie dopnie, to od razu się wezmę za siebie. Dopięły się wszystkie. I doszlam do wniosku, ze o co mi chodzi? Wyglądam w nich super :) Wczoraj starałam się kupic synowi spodnie, nosi rozmiar 27 (jak ja, ma tyle samo w pasie, wzrost bardzo podobny, tylko w biodrach mniej), a sprzedawcy mi na to - takich malych rozmiarow nie mamy... łosie ogólnie, bo latem kupilam mu gacie bez problemow (oczywiscie zmierzylam i weszlam). I mimo to, ze wyglądam w swoich kieckach ok, i ze 13-letni chudy jak patyk syn ma tyle samo w pasie, to wlasnie ze schudne te 4 kg!! Bo do jasnej anielki mam ochotę nie mieć brzucha. Przed okresem jestem wymiataczem jedzenia, wtedy staram sie nie miec w domu nic slodkiego, bo wrrr... wszystko moje. Agnieska - do sklepu marsz i mierzyc za male ubrania! Pozdrawiam M. --- UWAGA! Kłuję! Odpowiedz Link
agnieska Re: dajcie mi kopa 25.03.05, 16:24 heh, akurat wczoraj byłam na zakupach :) jedne jeansy rozmiar 30 - dobre, inne 28 - też dobre... i jeszcze stepper rozwaliłam :) tzn. sam się rozwalił :D ale nosi mnie jak widzę wagę idącą do góry a ja nic nie moge zrobić.. nawet spalić tego co zjadłam... Odpowiedz Link