moli_holi 17.09.10, 20:49 CZY KTOS SŁYSZAŁ O TYM SKLEPIE ?? PODOBNO MOZNA TAM ODDAWAC RZECZY W KOMI I NIE TYLKO UBRANIA. Z TEGO CO MI ZANJOMA MOWILA TO NIEDALEKO POCZTY CHYBA OBOK JEST MONOPOLOWY I FRYZJER. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tgserwis Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 20:53 Ale po co , na Swarożyca, krzyczysz? Normalnie tego napisać nie można? Napisz prosto i logicznie że otwierasz sklep z ciuchami i będzie OK. Takie pseudo reklamy odnoszą odwrotny skutek. Czuję się zdecydowanie zniesmaczony i zniechęcony do odwiedzenia tego przybytku. Do niezobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
staralumpeksiara Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 21:10 Chyba chodziło Ci w tytule o komis:) Ten sklep to lumpex całkiem fajne ciuchy tam maja i duzy ten sklep sa tam nawet firanki hi hi hi. Owszem mozna tam oddawac odzierz i nie tylko w komis. Widzialam tam ostatnio nawet suknie ślubne i wózek dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
staralumpeksiara Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 21:13 Do tgserwis1: hi hi hi dobre uśmiałam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 21:23 staralumpeksiara napisała: > Do tgserwis1: hi hi hi dobre uśmiałam sie:) Lumpeksiara, nie ma za co. Ja po prostu jestem uczulony na kilka rzeczy, w tym mizreną skrytoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
woynowski1 Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 22:07 Generalnie jesteś uczulony na wiele rzeczy. Co Ci do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
nii-dea lump ex 17.09.10, 22:14 Lupex jaki jest - każdy widzi, nie każdy tam zagląda, zapachy i mole mogą odstraszać:-P tzn. środki piorące przeciwmolowe;-) żartuję, czasem można wyszperać coś niecoś, poprzebierać łaszki w koszyku, tęsknie rzucić okiem w stronę przymierzalni - bo tamta pani zabrała do miary "taką fajna kieckę" w naszym rozmiarze itp. Można tez omijać szerokim łukiem. Jakby nie patrzeć są dość istotnym elementem naszej rzeczywistości, nie tylko łomiankowskiej, acz lumpexów Ci u nas pod dostatkiem... :-) A swoją drogą - ciekawa nazwa, od lumpa ...? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 17.09.10, 22:40 woynowski1 napisał: > Generalnie jesteś uczulony na wiele rzeczy. Co Ci do tego? Twój post jest niezwykle merytoryczny i wnosi bardzo wiele do tematu. Gratuluję szczerze. A jeszcze bardziej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
moli_holi Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 19.09.10, 00:19 staralumpeksiara napisała: > Chyba chodziło Ci w tytule o komis:) Ten sklep to lumpex całkiem fajne ciuchy t > am maja i duzy ten sklep sa tam nawet firanki hi hi hi. Owszem mozna tam odda > wac odzierz i nie tylko w komis. Widzialam tam ostatnio nawet suknie ślubne i w > ózek dla dziecka. dzieki za info zajze sobie tam Odpowiedz Link Zgłoś
moli_holi Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 19.09.10, 00:24 tgserwis napisał: > Ale po co , na Swarożyca, krzyczysz? Normalnie tego napisać nie można? > Napisz prosto i logicznie że otwierasz sklep z ciuchami i będzie OK. Takie pseu > do reklamy odnoszą odwrotny skutek. Czuję się zdecydowanie zniesmaczony i zniec > hęcony do odwiedzenia tego przybytku. Do niezobaczenia. Very funny:( 1widze ze nawet normalnie nie mozna sie o cos zapyatc bo zaraz jakies tępe kometarze ktos lub coś musi dodac nudzi ci sie czlowieku nie masz nic lepszego do roboty tylko szukanie jakiegos pretekstu do wyladowania sie na kims moze silowania albo psycholog pozdrawiam i wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: MODNA SZAFA ??? komi w łomiankach ?? 19.09.10, 00:43 moli_holi napisała: > tgserwis napisał: > > > Ale po co , na Swarożyca, krzyczysz? Normalnie tego napisać nie można? > > Napisz prosto i logicznie że otwierasz sklep z ciuchami i będzie OK. Taki > e pseu > > do reklamy odnoszą odwrotny skutek. Czuję się zdecydowanie zniesmaczony i > zniec > > hęcony do odwiedzenia tego przybytku. Do niezobaczenia. > Very funny:( 1widze ze nawet normalnie nie mozna sie o cos zapyatc bo zaraz jak > ies tępe kometarze ktos lub coś musi dodac nudzi ci sie czlowieku nie masz nic > lepszego do roboty tylko szukanie jakiegos pretekstu do wyladowania sie na kims > > moze silowania albo psycholog pozdrawiam i wspolczuje No właśnie o to chodzi, że normalnie można. A Ty zamiast zapytać normalnie w całym poście używasz wielkich liter, czyli zgodnie z netykietą - krzyczysz. Po co? Mam też maleńką prośbę: możesz w przyszłości pisać po polsku? Używając polskich znaków? Poza tym np ja, zwracając się do Ciebie używam dużej litery. Do taki prosty przejaw szacunku do drugiego człowieka. Czy to aż tak trudne? Odpowiedz Link Zgłoś