Dodaj do ulubionych

K.S Łomianki

14.11.10, 01:50
1.Ma moze ktos zdjecie szalika K.S Łomianki?
2. Gdzie mozna kupic flage Łomianek?
Obserwuj wątek
    • ginalskilukasz Re: K.S Łomianki 14.11.10, 09:47
      Nie odpiszę na pytania, nie powstrzymam się i napiszę że K.S Łomianki wygrał 15 mecz z rzędu w lidze - wszystkie mecze rundy jesiennej. Wyczyn poszedł w świat. Jakiś czas temu Szaliki można było kupić w klubie na fabrycznej.
      • k72 Re: K.S Łomianki 14.11.10, 18:40
        Rzeczywiście I zespół spisuje się super, ale pozostali nie pozostają w tyle. Rezerwy na 6 miejscu, rocznik 1997 na 4, 1999-wiceliderem w swojej grupie. Na stronach internetowych drużyn (szczególnie młodzieży) są tworzone sklepiki, a wtedy zakupisz nie tylko szalik ale i nne gadżety związane z KS. Mam nadzieję że na wiosnę wszystko ruszy.
        • ginalskilukasz Re: K.S Łomianki 14.11.10, 22:19
          Żeby tylko rozsprzedawanie składu nie ruszyło na wiosnę :). To piłkarskie osiągnięcie, stać nas na drugą ligę, dawną trzecią, o którą się dwa razy otarliśmy. Jak można się wczytać na stronie KSu, historia klubu sięga czasów przedwojennych. Więc jest tradycja piłkarska w Łomiankach, na pewno stać Nas na więcej niż liga w której obecnie jesteśmy.
          • k72 Re: K.S Łomianki 15.11.10, 16:02
            Na wyższą ligę takim zespołem rzeczywiście stać. Tylko czy stadion z takim zapleczem zostanie dopuszczony przez MZPN do gry?
            • wredna_79 Re: K.S Łomianki 15.11.10, 16:14
              Pod tym linkiem znajduje uchwała ktora okresla zasady przyjecia
              System licencyjny
              • przemcus Re: K.S Łomianki 15.11.10, 16:34
                Stadion spełnia wymogi IV ligi, natomiast jeżeli chodzi o III ligę to potrzebne są toalety przy sektorze gości. Tyle, że to nie problem, bo wystarczy Toi-Toi postawić :)
                • k72 Re: K.S Łomianki 15.11.10, 20:18
                  Jedna toaleta już jest i to drewniana!
    • kizmar23 Re: K.S Łomianki 05.06.16, 08:57
      witam.pisze w sprawie trenera Tomasza Guzowskiego.Trenuje zolta grupe.Ten Pan nie powinien wykonywac tego zawodu,poniewaz nie ma zielonego pojecia o tym zawodzie .O czym mowia wyniki tej grupy.Ostanie miejsce w tabeli i 69 bramek straconych.Wynik bardzo imponujacy.Ostatni mecz przegrany 12-1.My rodzice placimy za te treningi.a efektow nie ma zadnych.Narazie pisze na tej stronie ale jezeli ten trener sie nie poprawi bede wnioskowal do klubu o zwolnienie go z tej funkcji.Nie mam zamiaru wyrzucac pieniedzy w bloto.
      • 2lanser Re: K.S Łomianki 05.06.16, 10:36
        Lubu dubu, niech nam żyje prezes klubu. <<To pisałem ja wierny kibic kizmar>>
        Rety, ale prymitywne kablowanie.
        Weź sobie od razu napisz anonim do wice, na pewno cię wysłucha)))))
        Cenione są takie opinie w naszej elicie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka