Dodaj do ulubionych

Domowy pediatra

18.02.11, 10:29
Witam,
Jestem młodą mamą, i poszukuję pediatry dla maluszka. Niestety ten na którego się nastawiłam odmówił mi , ponieważ wycisza swoją działalność. Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza, który ma podejście do dzieci a przede wszystkim jest dobrym lekarzem ?
Obserwuj wątek
    • vivi22 Re: Domowy pediatra 19.02.11, 21:17
      Nie wiem skąd jesteś - czy Łomianki, Dąbrowa, Dziekanów...
      Ja ze swoją 8 miesięczną córką od urodzenia chodzę do przychodzi przy fabryce na Warszawskiej do dr Magdaleny Michalak (chyba dobrze nazwisko zapamiętałam). W każdym razie tam przyjmują tylko dwie lekarki dla dzieci. Na bank nasza pani doktor ma na imię Magda i tę polecam. Miła, uśmiechnięta tylko nie wiem czy realizuje wizyty domowe.
      Możesz jeszcze poszukać kontaktu do doktora Zakrzewskiego Macieja. Przyjmował moje dziecko na świat w szpitalu i ma dobrą opinię. Ja z jego wizyt nie korzystałam ani nie byłam z dzieckiem u niego.
      • chopinka Re: Domowy pediatra 22.02.11, 23:12
        A ja osobiście polecam dr. Matusiak tez z przychodni przy Polmo, przyjeżdża również na wizyty prywatne, moim zdaniem jest świetnym lekarzem.
        • kozik23 Re: Domowy pediatra 09.10.11, 13:08
          Witam, czy ktos moze wie i moze napisac jakie sa godziny przyjec dr. Matusiak w przychodni przy ul. Warszawskiej 31? Chodzi mi o grafik kazdego dnia w tygodniu, wiem ze pediatrzy pracuja wymiennie w roznych godzinach. Dziekuje za odpowiedz.

~Tata.
      • miu4 Re: Domowy pediatra 09.10.11, 20:46
        Doktor Michalak rzeczywiście jest fajna, miła, uśmiechnięta, potrafi zagadać każde dziecko, pożartować, ostrożnie przepisuje antybiotyki, zaleca kontrolne wizyty w trakcie i po chorobie. My do niej chodzimy już z 7 lat. Ale stwierdzam ze smutkiem, że niestety ograniczają ją "przepisy" i np. trudno uzyskać od niej skierowania na badania, np krew. Trochę to smutne, ale taka ogólna polityka państwa.
        Druga pediatra z tej przychodni mniej sympatyczna, taka jakaś "oschła", mało cierpliwa do "ruchliwych" dzieci. Co do jej fachowości się nie wypowiem, bo nie wiem. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka