tfoje_lom 27.04.11, 00:29 Bezrobotny kłamca zostaje burmistrzem, Łomianki miszczem śfiata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sindaco2006 Nie becz! 27.04.11, 10:42 tfoje_lom napisał: > Bezrobotny kłamca zostaje burmistrzem, Łomianki miszczem śfiata Nie becz! Chyba nam wszystkim zależy na tym, by w Polsce bezrobocie było jak najniższe. Nie wydaje mi się, by kandydat na burmistrza kłamał. Nie zdradził go bowiem ani przyspieszony puls, ani chęć drapania się po ciele ani też nadmierna potliwość. Nie zaobserwowałem u niego zaczerwienienia na twarzy. Nie uciekał również wzrokiem w prawą stronę. Zatem, jeśli mogę wziąć jego obronę to... nie kłamał, a co najwyżej mijał się z prawdą. Co innego po wyborach. Ustalenia były inne... :( Cóż. Samo życie. Teraz należy zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nie becz! 27.04.11, 15:48 winno być: -nie rycz mała, nie rycz , ja znam te wasze numery. Jednym słowem odsuniętym od koryta żal du....ę ściska. Węzcie się za robotę ,a nie bezproduktywnie mielicie ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
was2000 Re: Nie becz! 28.04.11, 18:12 "nie kłamał, a co najwyżej mijał się z prawdą" dawno tak się nie uśmiałem, no ale jak to się mówi , na świecie jest mnóstwo frajerów, jeśli nie jesteś w stanie określić, kto nim jest, to znaczy, że chodzi o ciebie. Sindaco przeczytaj to sobie z tysiąc razy i jak wyciągniesz wniosek to nie rozpłacz się z własnej głupoty , a mnie że ci uchyliłem furtkę do szarych komórek możesz darować dziękowanie Odpowiedz Link Zgłoś
robeerto19633 Re: Nie becz! 28.04.11, 18:37 Mijał się z prawdą, jakiż to piękny eufemizm. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nie becz! 28.04.11, 20:29 robeerto19633 napisała: > Mijał się z prawdą, jakiż to piękny eufemizm. Czy eufemistycznie klonie użyłaś wosku do swych zarośniętych pośladów? A może plastrów?. Przecież mnie nie znosisz, to po co chowasz się za cudzym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś