lomark1 05.06.11, 00:18 No i mamy kolejna impreze w tym koszmarnym domu. Poziom jego mieszkancow i ich gosci jest przerazajacy. Az szkoda, ze musieli wybudowac sie w Lomiankach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberto19633 Re: Paderewskiego-dom za 5-tym blizniakiem-imprez 05.06.11, 12:13 Czy myślisz o tej imprezie E&Y , dla dzieci ? Nie wiem, nie byłem , ale możesz błysnąć paroma szczegółami i mnie oświecić. P.S. Przejeżdżałem Rolniczą i widziałem tablice ,,drogowskazy,,. Cóż podaj parę przykładów , jak bawią się ,,wielcy tego świata,, ? Niech i ja pośrednio poczuję się jak Europejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Paderewskiego-dom za 5-tym blizniakiem-imprez 05.06.11, 19:23 niestety wygląd bliźniaków wybudowanych przez eko development przy paderewskiego jest fatalny...tandetna podbitka,rury spustowe i rynny...tandetne ogrodzenie nawet na podmurówce oszczędzali,ale chętni na te tragiczne bliźniaki i tak się znaleźli...niestety bezguście jest wszechobecne Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do lomark 05.06.11, 19:33 Mówisz coś o koszmarnym domu w,którym robią jakieś imprezy...to oczywiście uciążliwość,ale naprawdę koszmarne w sensie wyglądu i materiałów wykończeniowych to są te bliźniaki na paderewskiego...ohydne pseudo ogrodzenia bez podmurówki...ogrodzenia wewnętrzne bez komentarza..podbitka tandetna rury i rynny spustowe również...ehh najpierw spójrzmy na te brzydactwa przy Paderewskiego później na inne domy..bo to sa pojedyncze a to osiedle na paderewskiego na stałe oszpeciło moim zdaniem okolice... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: do stefcia 05.06.11, 20:33 Stefanie ale jaki wpływ ma podmurówka na jakość imprezy? Przecież nawet jak ktoś sobie wypije to nie kopie dołów by sprawdzić głębokość podmurówki. Z płotem rzeczywiście może być problem. Szczególnie jeżeli chodzi o wytrzymałość sztachet. Ale to była raczej impreza dla dzieci ,więc sztachety nie fruwały. Większość chciałaby się dowiedzieć jak się ,,ludzie bawili,, , nie jak wykonane jest osiedle Odpowiedz Link Zgłoś