Dodaj do ulubionych

pseudo reklamy zalewają nasze forum

12.09.11, 21:19
niestety plaga pseudo i anty reklam zaśmieca nasze forum robią to zapewne zdesperowani sprzedawcy,którzy nie wytrzymuja konkurencji na rynku i mają gorąco...apel do wszystkich pseudo reklamodawców: DAJCIE SOBIE SPOKÓJ i nie zaśmiecajcie naszego forum społecznościowego to nie jest miejsce na pseudo reklamę
Obserwuj wątek
    • tfoje_lom Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 12.09.11, 21:59
      Całkowicie się z tobą nie zgadzam. Jeden niepełnosprawny umysłowo ma prawo klepać o dziurach i jak nikt na niego nie zwraca uwagi, mnożyć wątki dodająć koledjne ulice? Ma także prawo to w bezdurno podbijać? A normalni ludzie chcą zaprezenować lokalne biznesy, poinformować o rozpoczęciu działalności, czy nowościach w ofercie. Do tego służy forum. To nie miejsce do autolanserki takich porypańców jak ty, a właśnie do wymiany informacji i poglądów. Do lokalnej reklamy także. Daj sobie spokój, bo robisz tu z siebie takiego wioskowego głupka.
    • esscort Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 13.09.11, 15:00
      Też uważam, że nic się nie stanie, jak ktoś poinformuje o lokalnym biznesie. Bo niby gdzie miałby to robić. Reklama to tez informacja. Jeśli taka informacja nie jest nachalna, to ja nie mam nic przeciwko temu.
      A mówienie o "pladze" to już całkiem przesada.
      • stefanprawo Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 13.09.11, 15:47
        niestety poziom kultury niektórych forumowiczów budzi zastrzeżenia ukrywający się pod nickiem tfoje lomianki nie jest w stanei mnie obrazić a używając inwektyw pod moim adresem sam sobie wystawia świadectwo o tym jak wychowała go matka z ojcem...a po poście widać,że dobrze tego nie zrobili...jednocześnie przyłączając się do tego postu pełnego inwektyw osobnik ukrywający się pod nickiem esscort też daje o sobie świadectwo... i tyle...
        • tfoje_lom Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 13.09.11, 16:37
          Wytrzyj noska i przestań szlochać. Biedny stefanek. Kiedy sam opuszczasz z widoku wątki o zaginionych kotach, czy czymś podobnym, w ich miejsce wstawijąc swoje autopromocyjne bzdury, to świadczy niewątpliwie, że odebrałeś nienaganną kindersztubę. Żal mi ciebie, a obrażać cię nie muszę, bo sam to robisz za pomocą swoich niezliczonych idotyzmów na forum.
          Znajdź sobie psychoanalityka.
          • neptun6666 Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 13.09.11, 20:35
            tfoje_lom napisał:

> Wytrzyj noska i przestań szlochać. Biedny stefanek. Kiedy sam opuszczasz z wido
            > ku wątki o zaginionych kotach, czy czymś podobnym, w ich miejsce wstawijąc swoj
            > e autopromocyjne bzdury, to świadczy niewątpliwie, że odebrałeś nienaganną kind
            > ersztubę. Żal mi ciebie, a obrażać cię nie muszę, bo sam to robisz za pomocą sw
            > oich niezliczonych idotyzmów na forum.
            > Znajdź sobie psychoanalityka.

kkk, nnnn etc: buhahaaaa.
            Fajny i wesoły pisarz wręcz poeta forum, szkoda że nie startował w wyborach.
          • stefanprawo do tfoje_lom 14.09.11, 11:41
            Ja nie szlocham jedynie stwierdzam fakt twojego pięknego wychowania,które odebrałeś zapewne w domu rodzinnym ciekawe jak mówisz na swoją matkę i ojca skoro w stosunku do obcych używasz takich inwektyw...buahahahaahahahahhpogratuluj swoim rodzicom pięknego wychowania....widać,że jesteś mocno sfrustrowany i ziejesz żółcią....
      • boziewicz A może wszystkie ogłoszenia - 13.09.11, 19:07
        A może wszystkie ogłoszenia - tu?
    • vox.populi666 Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 13.09.11, 20:33
      Słusznie stefanie. Powiedz gdzie to niby można się reklamować w Łomiankach?
      Wszędzie miesięczniki , a reklama rzecz szybka.
      Sorka zacząłeś od krytyki butiku w ROSMANIE.
      I kończysz wezwaniem do bojkotu. Sam reklamujesz w koło dziury.
      Jakie przełożenie i jaki urok mają dziurki ?
      A może poreklamujmy teraz np: budynek ROSMANA wszak tam teraz NOWA SZKOŁA JĘZYKOWA.
      FIRMA REKLAMOWA, PERFUMERIA I BUTIK. W końcu centrum, nieprawda?
      Nie licząc klimy i windy.
      • stefanprawo Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 14.09.11, 11:45
        można się reklamować na wszelakich portalach reklamowych w internecie, w prasie wychodzącej regularnie np: echo Łomianek i Bielan i wielu innych biuletynach, na bilboardach, na facebooku - stronach firmowych etc ale do tego trzeba kreatywności i pieniędzy. A reklamując się na forum społecznościowym do tego nie przeznaczonym tworzy się antyreklamę i zaśmieca forum pokazuje to amatorskie podejście wstawiających tu reklamę a to może sugerować,że reklamowana przez nich usługa jest tak samo amatorska jak reklama przez nich nadana.
        więc sami sobie szkodzą i tyle...bahahahahh
        • neptun6666 Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 14.09.11, 15:37
          stefanprawo napisał:

> można się reklamować na wszelakich portalach reklamowych w internecie, w prasie
          > wychodzącej regularnie np: echo Łomianek i Bielan i wielu innych biuletynach,
          > na bilboardach, na facebooku - stronach firmowych etc ale do tego trzeba kreaty
          > wności i pieniędzy. A reklamując się na forum społecznościowym do tego nie prze
          > znaczonym tworzy się antyreklamę i zaśmieca forum pokazuje to amatorskie podejś
          > cie wstawiających tu reklamę a to może sugerować,że reklamowana przez nich usł
          > uga jest tak samo amatorska jak reklama przez nich nadana.
          > więc sami sobie szkodzą i tyle...bahahahahh
          No tak misiu ,nie zauważyłeś ostatnio w TV pokazuje się taki napis ,, promowanie produktu,, taka reklama co jej nie widać. W wątku voxowej też została przemycona takowa treść. Szkoda że nie zauważyłeś.

-po drugie czytasz echo, wchodzisz na twarzo książkę?
          A może się reklamujesz tylko na nieefektywnych bilbordach. Czy nie wiesz że najlepszą reklamą jest tzw szeptana, czyli polecenie przez innego zadowolonego klienta. No może jeszcze ta w TV , ale w Łomiankach prócz Ronsona NIEWIELU NA TAKĄ STAĆ.
    • evulak Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 15.09.11, 22:54
      Nie zgadzam się z Tobą. Jako mama dwójki dzieci i długoletnia mieszkanka Łomianek, jestem zainteresowana raczej tym, że w Łomiankach jest nowe centrum edukacyjne dla dzieci, szkoła językowa, czy sushi niż kryptoreklamą polityczną uprawianą na łamach tego forum nader często i nader nachalnie.

Podam przykład: przed ostatnimi wyborami lokalnymi, spędziłam dwa wieczory grzebiąc na forum, licząc na to, że uda mi się dowiedzieć czegokolwiek konkretnego na temat kandydatów do Rady Gminy i nic, sam bełkot paru forumowiczów, którzy się chyba nader dobrze znają. Niestety z żalem muszę przyznać, że forum służy często jako prywatna arena wymiany "złotych myśli" pomiędzy kilkoma forumowiczami, których podejrzewam o silne osadzenie w lokalnej polityce.

Dlaczego nie dać info o nowych zajęciach dla dzieci czy np pań w ciąży czy kursie tańca, tylko pisać w kółko o tej pseudopolityce? Wolicie zalew banerów na płotach i reklam w skrzynkach? Chociażby Gazeta Łomiankowska: dlaczego może napisać tylko o tym co jest inicjatywą gminną lub sołecką lub jakiejś rady osiedlowej z Łomianek. Jeśli np. Jazz Cafe organizuje koncert to się tego z GŁ nie dowiecie. Dlaczego? Bo jak się okazuje jest biuletynem publicznym i może pisać o zbiórce elektrośmieci albo odsłonięciu tablicy przez jakiegoś radnego. Ale już o tym, że nowe sushi czy zajęcia w Kokko Art z tańca to już nie. Nawet reklamy (płatnej) nie przyjmie. To jak mam się dowiedzieć waszym zdaniem o niegminnych inicjatywach w Łomiankach?

A mnie o wiele bardziej obchodzi, że się nowe przedszkole otworzyło niż gdzie jaki radny się pokazał i komu dłoń uścisnął. Mnie proszę informujcie o wszelkich nowych inicjatywach. A jak kogoś nie interesuje to niech nie czyta tych postów. Jest wyszukiwarka, można wyszukać co się komu podoba, a nie czytać wszystko jak leci
      • vox.populi666 Re: pseudo reklamy zalewają nasze forum 16.09.11, 20:14
        evulak , nie do końca wszyscy się znają. Ja znam z widzenia drabbu i krzysioma. Kojarzę kim jest cnz, kim chciłaby być stefan. E tam w Łomiankach wszyscy znają się z kawy na bazarku-może?
        Ale z drugiej stronu nic tak nie kręci/baner,reklama/ jak igrzyska którymi są.
        Igrzysk i chleba- po co reklama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka