dr_sztrosmajer1 Re: Co zatarł Pan Kłódkiewicz? 02.10.11, 09:38 sumienia nie zatrze Odpowiedz Link Zgłoś
racjo987 Re: Co zatarł Pan Kłódkiewicz? 02.10.11, 18:45 Masz koszmary nocne dokonując wpisu o godz.03.39 żle śpisz z powodu tego pana,a może pracujesz jako dozorca. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Co zatarł Pan Kłódkiewicz? 02.10.11, 22:24 Zatarł niechlubną przeszłość błędów młodości o której już pisałam ale mogę zacząć od początku jesli zostanę sprowokowana. A jako że jestem kobietą nie daruję mu nigdy tego, że porzucił swoją żonę a moją przyjaciółkę, czyniąc z niej osobe chorą. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do 2hestia 03.10.11, 09:48 Możesz być subiektywnie rozgoryczona,ale wywlekać prywatne "brudy"-sprawy na forum publicznym to bardzo nieładnie. Jak już to powinno się oceniać pracę Pana Kłódkiewicza jako Wice-burmistrza a nie wywlekać sprawy osobiste..,których zazwyczaj geneza jest skomplikowana...więc nie czyń tego na tym forum...Osobiście uważam,że jako wice-burmistrz P.Kłódkiewicz daje radę...i się stara. Zaznaczam,że nie jestem fanem obecnego Burmistrza,ale wyrażam swoje subiektywne zdanie...i proszę nie wywlekać spraw osobistych to nie jest ładen...przemyśl to 2hestia a jak masz jakiś problem to przecież zawsze możesz się umówić z tym Panem na rozmowę prywatną i mu to co masz do powiedzenia w 4 oczy powiedzieć jeżeli dotyczy to spraw prywatnych... Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: do 2hestia 03.10.11, 10:08 Doceniam Twoje uwagi stefanprawo i tak jak napiusałam nie wywołujcie tematu to ja nie bedę kontynuowała. Poza tym sprawy osobiste osoby publicznej są naszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: do 2hestia 03.10.11, 17:30 Tu 2hestia nie mogę się z Tobą zgodzić...sprawy prywatne i nie związane z pełnieniem funkcji publicznej są sprawami osobistymi i powinno się zachować umiar i ich nie prać prywatnych brudów nie związanych z pełnieniem funkcji publicznej na forum publicznym to nie ładne i poniżej pasa zagranie...Nie podoba mi się po prostu Twoja zagrywka i tyle...nie przesądzam o racji tego stwierdzenia tylko nie jest to moim zdanie miejsce na pranie brudów prywatnych i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: do 2hestia 04.10.11, 10:29 Od osoba, która reprezentuje miasto wymagam: 1. uczciwości 2. nieskazitelnej opinii 3. nienagannej postawy etycznej 4. czystego konta w KRS 5. szacunku dla kobiet (też) 4. przykładu dla innych Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: do 2hestia 04.10.11, 11:42 Ok zgadzam się z Tobą jednak piorąc prywatne brudy na forum publicznym musisz przedstawić dowody czyli udowodnić Twoje twierdzenia bądź hipotezy bo w innym wypadku będą to tylko brudne pomówienia. Podkreślam,że nie przesądzam o tym jak było i jak jest i nie mam żadnej wiedzy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś