Dodaj do ulubionych

Jaka marża?

23.10.11, 21:39
Jutro od godziny 16.00 Rada Miejska Łomianek będzie kolejny raz debatowac w jakże ważnej sprawie - emisji obligacji komunalnych. Przysłuchiwałem się głosom za i przeciw, ale chyba nikt dotąd nie zapytał o marżę dla inwestorów. W uchwale stoi wyraźnie, że oprocentowanie obligacji będzie na poziomie WIBOR 6M + marża. Na dzień 21.10.2011 WIBOR 6M jest na poziomie 4,90% i ciągle rośnie. Dlaczego w treści uchwały nie określono wysokości marży? Według mnie będzie ona przecież ważna przy konstruowaniu budżetów na kolejne lata. Co na to znakomici doradcy burmistrza, Przewodnicząca Komisji Budżetowej i radni popierający emisję?
POzdrowienia.
Obserwuj wątek
    • papaduluba Re: Jaka marża? 24.10.11, 00:49
      jwc3 napisał:

Co na to znakomici doradcy
      > burmistrza, Przewodnicząca Komisji Budżetowej i radni popierający emisję?
      >

Przewodnicząca Komisji Budżetowej po prostu się ośmiesza i to już po raz kolejny.
      • stefanprawo Re: Jaka marża? 24.10.11, 17:54
        Precz z zadłużaniem gminy...Burmistrzowie dziś są jutro ich może nie być a DŁUG zostanie i będzie ciążył na nas mieszkańcach Łomianek więc zastanówcie się zanim to zrobicie i poprzecie emisję obligacji...JA STEFANPRAWO OSTRZEGAM WAS PRZED ZADŁUŻANIEM GMINY!!!
        OSTRZEGAM I APELUJĘ CI KTÓRZY GŁOSUJĄ ZA OBLIGACJAMI CZYLI DALSZYM ZADŁUŻANIEM GMINY BIORĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka