Dodaj do ulubionych

Burmistrzu! jesteś... (krzysiom śpiewa)

31.10.11, 23:46
Wypisujesz hasła w mojej dłoni
Potem szczotką ślad flamastra drzesz.
Mówisz,że nikogo się nie boisz,
Że jak przyjdą do nas to ich zjesz,cały ty.

Liście z drzew spadają masłem na dół,
Ty w tej samej kurtce szósty rok.
Na koncertach krzyczysz: "więcej czadu !"
I czytając w wannie tracisz wzrok.

Jesteś lekiem na całe zło
I nadzieją na przyszły rok.
Jesteś gwiazdą w ciemności,
Mistrzem świata w radości,
Oto cały ty.

Jesteś lekiem na całe zło,
I nadzieją na przyszły rok.
Jesteś alfą omegą,hymnem,kolędą
Oto cały ty,nienazwany ty...

Gdy głupota z biedą już mnie mają,
Robisz małpę i mam w domu cyrk.
W oczach ognie znów się zapalają,
I dla ciebie chcę znów żyć.

tak nucił krzysiom po debacie

Czy nadal tak uważa...?

Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Burmistrzu! jesteś... (krzysiom śpiewa) 01.11.11, 20:46
      Miałem się nie zniżać do takiego poziomu dyskusji ale prosisz?
      Masz!
      Burmistrz Dąbrowski ani mnie grzeje ani ziębi ale zaprzeniec Pszczólkowski skończył tam gdzie powinien- czyli na śmietniku.
      Wypłynął na fali zniechęcenia do burmistrza Sokołowskiego a tak naprawdę do v- ice Grądzkiego, wyciągnięty "za uszy" przez kilka osób, którym zależało na jakości życia w Łomiankach- o czym już niewiele osób pamięta- z Pszczółkowskim na czele.
      Nic tego nie zmieni a obrażanie osób, które poświęcały swój czas i pieniądze dla jego elekcji tylko świadczy o tym, że śmietnik do właściwe miejsce dla niego i jego ekipy.
      • wardecka78 Re: Burmistrzu! jesteś... (krzysiom śpiewa) 01.11.11, 21:18
        konkludujac:
        czyli jesteś takim ceryngierem poprzedniej kadencji(zdaje się ze tez kase władował i nic nie dostał)?
      • obserwatorka1947 Re: Burmistrzu! jesteś... (krzysiom śpiewa) 01.11.11, 21:35
        Krzysiom jesteś ciągle niegrzeczny .Twój poziom jest niski.Właśnie Twoje wywody nie nadają się nawet na śmietnik. Burmistrz Dąbrowski ciebie nie grzeje, a dlaczego tak ciągle ziębi Cię Pszczółkowski.
        Pszcżółkowskiemu nie dorastasz do pięt. Burmistrz Dąbrowski przy swoich doradcach daleko nie zajdzie i nic nie zrobi.Teraz rządzi niekompetentny , nieszczery duet i radny Tadeusz , a nie Burmistrz.
        P.Pszczółkowski ma się czym pochwalić. Był to był prawdziwy Burmistrz Łomianek,nasz Burmistrz!!!!!!!!!!!!!!!.
      • obserwatorka1947 Re: Burmistrzu! jesteś... (krzysiom śpiewa) 01.11.11, 22:01
        Krzysiom napisał ,,Staram się powstrzymywać od udziału kretyńskich dyskusjach, które ostatnio dominują na naszym forum ale teraz przegięłaś.
        "Innaczej miły" Pan z biura obsługi był od lat kompromitacją naszego urzędu.
        Przecież to był powszechnie znany gbur, wielokrotnie udzielający mieszkańcom błędnych informacji.

Ale boli wytykanie głupoty i zwykłej pazerności...:)
        Trzeba było słuchać mądrzejszych- to byście nie wylądowali na śmietniku.....

Burmistrz Dąbrowski ani mnie grzeje ani ziębi ale zaprzeniec Pszczólkowski skończył tam gdzie powinien- czyli na śmietniku.
        Wypłynął na fali zniechęcenia do burmistrza Sokołowskiego a tak naprawdę do v- ice Grądzkiego, wyciągnięty "za uszy" przez kilka osób, którym zależało na jakości życia w Łomiankach - o czym już niewiele osób pamięta- z Pszczółkowskim na czele.
        Nic tego nie zmieni a obrażanie osób, które poświęcały swój czas i pieniądze dla jego elekcji tylko świadczy o tym, że śmietnik do właściwe miejsce dla niego i jego ekipy.

Te trzy w/w posty ,to poematy krzysiom1

Krzysiom krytykuje p.Pszczółkowskiego,p. z okienka , ciekawe do teraz napisze.
        Wydaje mi się ,że krzysiom1 pracuje w Urzędzie i zajmuje się programem śmieciowym . Niedługo jak nie zrealizuje programu,nie rozstawi pojemników to jego miejsce będzie ,, na śmietniku ".
        • vox.populi666 Re: p.Magdo. (krzysiom śpiewa) 02.11.11, 06:20
          Droga obserwatorko, vel mazowianko . Stara miłość do Tadeo ,nie rdzewieje. Zaniżasz poziom!!!!!!!!!
          • obserwatorka1947 Re:ja nie p.Magda 02.11.11, 14:10
            vox.populi666
            Chce Tobie wyjaśnić , że ja nie mazowianka.
            Miłością do Tadeo nie promienieję i poziomu nie chciałabym zaniżyć.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka