Dodaj do ulubionych

stefanie bardzo cię proszę.......

04.02.12, 16:09
szanowny i wielce umiłowany w swej dobroci kandydacie na burmistrza, ostojo deweloperów, gwiazdo budów, krynico rozumu,etc,etc,etc:
Bardzo proszę ciebie byś w swej światłości raczył nie podbijać wątków literami alfabetu łacińskiego. Napisz jakiś krótki przekaz nawet podprogowy, ponieważ:
otwierając wątek i widząc ,k, ,i, odechciewa się otwierać pozostałe wiedząc że mogą tam być powtarzane do znudzenia , inne litery.
Zacznij bawić się słowami, jeszcze lepiej zdaniami . Tak bym patrząc na twoje posty nie musiał kojarzyć twego wizerunku z Mają Sablewską , która również posiada podobny problem.
Z tym że ona nosi, biust którego tobie ewidentnie brak, co również ma wpływ na tolerancje owych krótkich westchnień ,,kkk, uu, , wstrętne dziury, upiorne, etc,etc,etc.
Obserwuj wątek
    • 321art Re: stefanie bardzo cię proszę....... 04.02.12, 16:46
      Myślisz że twój apel pomoże?
      • siemasz.1 Re: stefanie bardzo cię proszę....... 04.02.12, 16:51
        321 dołącz do apelu, wtedy będzie miał większą "siłę wyrazu" i Stefan ulegnie. A może następni internauci też podpiszą? To będzie taki zbiorowy apel. Ja się podpisuję.
        • 321art Re: stefanie bardzo cię proszę....... 04.02.12, 17:26
          siemasz.1 napisał:

> 321 dołącz do apelu, wtedy będzie miał większą "siłę wyrazu" i Stefan ulegnie.
          > A może następni internauci też podpiszą? To będzie taki zbiorowy apel. Ja się p
          > odpisuję.
          Moje pytanie do N6666, było zarazem wyrażeniem opinii na temat postępków Stefa, w pełni się pod tym podpisuję że najciekawszy post może być omijany ze względu na podobne praktyki.
          • neptun6666 Re: stefanie bardzo cię proszę....... 04.02.12, 19:08
            Ależ ja go lubię. Nieraz ma przebłyski inteligencji/ wybacz , powinno być geniuszu/.
            Ma całkiem niebanalne pomysły. No ,ale jak się uczepi podbijania , to niech toooo.
            Sadowa tonie,tonie, nie może zatonąć, stając się niczym Arka Noego.
            niebawem dobije do 200 podbić/rekord/ . W ten sposób wątki nierzadko potrzebne , stają się mało strawne.
            No może tak ma, może jest meteopatą. Jak świeci słońce jest ciekawie. Gdy pada deszcz Sadowa tonie , stefanowi podagra ściska mały palec u nogi..... i wtedy następuje wykwit
            .....liter alfabetu. Szkoda go, bo w dużej części rozsądnie przemyślenia.
    • stefanprawo Do neptunka 05.02.12, 12:23
      Inaczej będziesz śpiewał gdy znów woda z kpn zaleje Sadowaa ...to jest poważny problem i przestrzegam cię przed jego wysmiewaniem i SP uczniem problemu...nie mieszkasz w Sadowejj wiec nie deski z tego wielkiego problemu z którym poradził sobie Czosnow meliorujac rowy.....przy ja niej tam wójt ma jaja...
      • 11chwilka Re: Do neptunka 05.02.12, 13:17
        Oj coraz gozrej stefkowi wychodzi pisanko. A z kupionego bagna i tak niebędzie suchego terenu!
        • stefanprawo Do chwilka 05.02.12, 13:29
          Czas obniżyć pensje urzędnikom gminnym oraz czas obciąć diety radnym. Stan finansów gminy jest nie najlepszy a bedzie gorzej. Po co nam przerosinieta armia urzędników mało przyjaznych częściowo mieszkańcom..czas na burmistrza twardziela który odpowiednio obecnie pensje urzędnikom i zwolni ich cześć. Czas na radnych na obniżenie ich diet i oddanie połowy na gminę...czas na zwolnienie biurokracji...odnoszę wrażenie ze piszący tu na forum radni dlatego nie ujawnia swojej tożsamości bo sie wstydzą swoich wypowiedz...gdybym był radnym i wypowiadał sie w sprawach gminy to na pewno podawalbym swoje imię i nazwisko a tak ci radni którzy piszą anonimowo narażają sie na zarzut tego ze sie po prostu wstydzą ale to jest tylko moje prywatne odczucie...a chwilka pachnie mi panicznie bojacym sie urzędnikiem..ciekawe czy w godzinach pracy za które urzędnicy dostają wynagrodzenie zamiast pracować klikając urzenicy na tym forum....takie niewinne zapytanie bo ja sobie nie życzę żeby za moje miedzy innymi pieniądze urzędnicy w godzinach pracy klikali w necie...może sie mylę wiec jeżeli tak to przepraszaa jeżeli nie to urzędnicy klika ach w pracy za nasze pieniądze winni przeprosić a burmistrz winien zwolnić cześć urzędników i zrobić restrukturyzację i tyle....
          • mazowianka Re: Do stefanaprawo 05.02.12, 14:25
            stefanprawo napisał:

>odnoszę wrażenie ze piszący tu na forum radni dlatego nie ujawnia swojej t
            > ożsamości bo sie wstydzą swoich wypowiedz...gdybym był radnym i wypowiadał sie
            > w sprawach gminy to na pewno podawalbym swoje imię i nazwisko a tak ci radni kt
            > órzy piszą anonimowo narażają sie na zarzut tego ze sie po prostu wstydzą ale t
            > o jest tylko moje prywatne odczucie...

stefan,ja jestem radną PWZ i jak piszę tu na forum to zawsze podpisuję się imieniem i nazwiskiem i zawsze obrywam, ale wiedziałam na co się porywam.
            Jutro mam dyżur w urzędzie ul. Warszawska 115 w godz. 17.00 - 18.00 zapraszam.

• neptun6666 Re: Do stefanaprawo 05.02.12, 14:50
              mazowianka napisała
              > stefan,ja jestem radną PWZ i jak piszę tu na forum to zawsze podpisuję się imie
              > niem i nazwiskiem i zawsze obrywam, ale wiedziałam na co się porywam.
              > Jutro mam dyżur w urzędzie ul. Warszawska 115 w godz. 17.00 - 18.00 zapraszam.
              >
              > Dziękuję ,szykuj się.
              Owszem nick mazowianka jest może ogarnięty. Natomiast niegrzeczna dziewczynka wychodzi po zalogowaniu obserwatorka1947.
              Wybacz po obserwacji twoich zachowań nic mnie już nie zwiedzie. Dobrze grasz i co najlepsze ciągle podbijasz stawkę/wiedząc w co grasz/.
              Dla mnie to jesteś ,,starym wyjadaczem,,, i sczwanym lisem , nie zwiodą mnie piękne laurki. Dla mnie osobiście jesteś współwinna anarchii jaka zapanowała w gminie. Drugim jest twój adwersarz TK ,z jednej żeście gliny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka