neptun666 19.02.12, 23:26 cytat z wypowiedzi Dąbrowskiego: "Ja jestem jak żarówka świecąca na ciemnymi Łomiankami" sam już nie wiem śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun666 Re: Dąbrowski jak.. 20.02.12, 09:28 wolfkiller napisał: > kiedy padła takie zdanie?? Pytasz kiedy? nie wiem ja usłyszałem na ryneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
lock-padlock Re: Dąbrowski jak.. 20.02.12, 10:09 Może i jak żarówka, tyle tylko, że tylny gwint mu Rusiecki zerwał, bo go owinął wokół palca i jedzie na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Dąbrowski jak.. 20.02.12, 16:05 lock-padlock napisał: > Może i jak żarówka, tyle tylko, że tylny gwint mu Rusiecki zerwał, bo go owinął > wokół palca i jedzie na maksa. Znalazł się specjalista od lewych gwintów. Odpowiedz Link Zgłoś
z.lomianek Re: Dąbrowski jak.. 20.02.12, 21:14 i rzekł beret " - nie mogę obniżyć wam pensji bo będzie to nieuczciwe wobec was dlatego muszę zwolnić 15 osób - bo gdybyście mieli żony czy oddali byście je innemu mężczyźnie" I przynieśli list - podpiszcie a kopię weźmie ficek i porówna ją z listą płac I tak trzymaj beret za antenkę listę pewnie zrobi nierobek Odpowiedz Link Zgłoś