Dodaj do ulubionych

Radna powiatowa rozdaje ulotki

13.05.12, 10:06
Pani radna, czy robiła to Pani prywatnie, czy jako przedstawicielka PO? Czyżby PO podjęło uchwałę o wsparciu komitetu referendalnego?
Obserwuj wątek
    • mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 10:46
      Piotrek nie rób z siebie idioty, doskonale wiesz że nie jestem członkiem PO chociaż sercem jestem z Platformą.
      Ja jestem wolnym człowiekiem żyję. w wolnym kraju i mogę robić co mi się podoba oczywiście w granicach prawa
      Na zebraniu w Łomiankach Starych dałam ulotkę o referendum Panu burmistrzowi, tobie również, Bogdanowi i Pani sekretarz przecież musicie wiedzieć co się w Łomiankach dzieje prawda?
      Pan burmistrz przed zakończeniem zebrania zaczął rozdawać bezpłatnie zaproszenia na dzisiejszy spektakl w Domu Kultury zaznaczam że zaproszenia były do nabycia w DK po 50 zł.
      Ja dałam ulotkę za którą nie płacą mieszkańcy Łomianek.
      Magda Wójcika
      Ps. Może zdobędziesz się na odwagę i podpiszesz się stary nickiem papirrus22
      • sumero12 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 11:55
        Ten nik jest wspólny ndla całej rodziny wiceburmistrza.
        • lomianki_live Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 16:08
          raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-)
          • jeser Re: Radna powiatowa 13.05.12, 16:32
            lomianki_live napisał:
            > raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-)

Oprócz radnej, to mamy jeszcze 4 radnych powiatowych, w tym dwóch zasiadających w radzie już nie pierwsza kadencje. Jeden z tych dwóch radnych jest również członkiem zarządu PWZ i ma on zdecydowanie większy wpływ na kształt budżetu, w tym na środki inwestycyjne i remontowe.
            Przeznaczona w budżecie kasa ma bezpośrednie przełożenie na stan dróg powiatowych. Z pustego i salomon nie naleje. Faktem jest, że w aktualnym budżecie PWZ środki na inwestycje mają wartość szczątkową w porównaniu do lat z poprzedniej kadencji.
            Podsumowując, to czepiasz się pani Magdy jak rzep psiego ogona.
            • prochownia2 Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:12
              A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania?
              • sindaco2006 24 czerwca referendum! 13.05.12, 19:29
                prochownia2 napisał(a):

> A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania
                > ?

Twoje durne wpisy na Forum, notoryczne obrażanie mieszkańców sprawiają, że nikt niczego nie musi ci ani udowadniać ani pokazywać. Spływaj do swojego pryncypała.
              • mieszkanka19 Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:31
                prochownia2 napisał(a):

> A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania
                > ?

Jak będzie taka potrzeba to podsumuje.Myślę,że dla Pani nie będzie to wystarczające.
                • lobotomia-d Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:50
                  Chyba się pomyliłeś co do radnej powiatowej. To burmistrz ma dygotki przed referendum i ty też. I to ciebie należy zapytać co faktycznie poza PR zrobiłeś i dlaczego tak kurczowo trzymasz się obecnego stołka.
              • stih Re: Radni powiatowi 13.05.12, 21:21
                prochownia2 napisał(a):
                > przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania ?

Pewnie, że bo Ty tak chcesz. A kim ty jesteś.
                Masz problem czy ochotę pogadać z Radną to idź na dyżur i upuść tam trochę żółci.
                Co jeszcze ci ma przy okazji podać, nr butów, obwód piersi, znalazł się specjalista od rozliczeń i podsumowań. Zabrakło tematów i miotasz impulsywnie się jak piskorz w sieci.
                Jak już cie tak bardzo interesują sprawy powiatu, to możesz iść na dyżury wszystkich radnych powiatowych i zapytać każdego z osobna co z obiecaną w kampanii wyborczej przez TeDe , budową wspólnie z powiatem Liceum w Łomiankach. Było takie hasło; wybudujemy wspólnie z powiatem liceum w Łomiankach. Może jakiś projekt już ktoś robi czy zbiera środki na inwestycje??.

• mazowianka Re: Radna powiatowa 13.05.12, 22:08
                prochownia2 napisał(a):

Nie sądzę aby forum było miejscem do posumowań radcowania, ja nie ukrywam się pod anonimowym nickiem.Miej odwagę i przedstaw się.
                Radni powiatowi pełnią dyżury w każdy poniedziałek w godz. 17.00 - 18.00 zapraszamy.

• kocham-kocham Re: Radna powiatowa 13.05.12, 23:08
              Czy radni powiatowi głosowali przeciw budżetowi na 2012, z powodu niewystarczających środków w owym budżecie na budowę drug powiatowych przebiegających przez gminę Łomianki ? Czy też po prostu pierdzą w stołki pobierając diety z moich podatków ?
          • mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:00
            lomianki_live napisał:

> raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-)

Życzyłabym sobie aby stan dróg gminnych był taki jaki jest stan dróg powiatowych,
            nie mógł się poprawić ponieważ jeszcze przed wyborami drogi powiatowe zostały
            wyremontowane Piotrusiu.
            • be-cacy Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:10
              Wygląda na to,że Piotruś nie żyje problemami gminy Łomianki.
              Niech on nie martwi się o drogi powiatowe tylko weźmie się do roboty nawierzchni dróg gminnych.Mam wątpliwość,czy ten pan wie jak drogi gminne wyglądają.
              • papaduluba Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:38
                be-cacy napisał:
                > Wygląda na to,że Piotruś nie żyje problemami gminy Łomianki.
                > Niech on nie martwi się o drogi powiatowe tylko weźmie się do roboty nawierzchn
                > i dróg gminnych.Mam wątpliwość,czy ten pan wie jak drogi gminne wyglądają.
                No nie przesadzajcie.
                Od dróg gminnych jest vicek z Kłudkiecki i jego osobisty kapo Tarnawa.
      • konselacja2 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 17:31
        Droga Pani/Panno chciałbym zapytać:
        -skoro jesteś wolna i niezależna politycznie, jak napisałaś . Wyjaśnij proszę z jakiej listy startowałaś? Co twoje nazwisko robiło w komitecie Platformy podczas wyborów samorządowych.Może ktoś je tam umieścił przypadkiem?
        Jak twoja prawdomówność ma się do rzeczonego faktu?

Proszę o rzeczowa i pełną odpowiedź.
        • ofelia89 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 17:42
          A maturę masz? Skoro angażujesz się politycznie to pokaż, zeskanuj i wtedy będziesz mogła pytać.
        • mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 18:24
          szanowna Pani/Pan konselacja2 odnoszę wrażenie że Pani/Pan nadal jest na tej konselacji, pora wrócić do rzeczywistości.
          Nigdzie nie pisałam że na liście Platformy Obywatelskiej znalazłam się przypadkiem.
          Natomiast nie jestem członkiem Platformy aczkolwiek sercem jestem z PO, nawet jestem w Radzie Powiatu Warszawskiego zachodniego w Klubie Platformy Obywatelskiej.
          Tak jestem wolna i niezależna Platforma Obywatelska nikomu rozumu nie odbiera.
          Mam jeszcze donieść jakieś zaświadczenie czy to już wystarczy?
          • 25czerwca Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 18:57
            mazowianka napisała:

> Tak jestem wolna i niezależna Platforma Obywatelska nikomu rozumu nie odbiera.
            > Mam jeszcze donieść jakieś zaświadczenie czy to już wystarczy?

Jerzy Urban też nie należał do PZPR i też był "wolny i niezależny"
            • dziekan54 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:46
              A Urban do PRON należał?
              • neptun666 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:51
                A Dąbrowski należał do PiS jak startował na posła z Płocka?
                • przyjaciel_siara Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:52
                  ...a nie do LPR przypadkiem?

Twój Przyjaciel Siara
                  • lomiankowska Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 22:12
                    przyjaciel_siara napisał:

> ...a nie do LPR przypadkiem?
                    >
                    > Twój Przyjaciel Siara

To chyba jedyna partia w której nie byłeś, przynajmniej oficjalnie. Czyżbyś pokłócił się z synowa, że szukasz następnego portu?
    • k.jurek Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:22
      Niestety, ale z przykrością stwierdzam, że do mnie nikt nie przyszedł z żadną listą ani ulotką. Czuję się urażony, dlatego zastanawiam się, czy w ogóle na to referendum iść. Stwierdzam, że organizatorzy referendum nie stanęli na wysokości zadania. Ponadto na ulicach nie ma żadnych plakatów, nie są organizowane wiece i nie jest uprawiana żadna agitacja referendalna.
      Powiedzcie, co ja mam w takiej sytuacji zrobić jak w ten sposób mnie się lekceważy?
      Oprócz ludzi, którzy gadają na tym forum nie robi się nic - tak z referendum jak i z kanalizacją. Tu w Łomiankach jest jak w Grecji. Nikt nic nie robi.
      • refor Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:26
        Oni te ulotki to chyba sobie sami nawzajem rozdają bo zadnych ulotek nie widzialem, nikt do mnie nie przychodzil, ani z lista ani z ulotkami.
        • k.jurek Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:31
          To jest jakaś podejrzana sprawa. Czy to oby chodzi o jakieś referendum? Może to będzie jakiś zakamuflowany, nielegalny festyn?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka