lomianki_live 13.05.12, 10:06 Pani radna, czy robiła to Pani prywatnie, czy jako przedstawicielka PO? Czyżby PO podjęło uchwałę o wsparciu komitetu referendalnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 10:46 Piotrek nie rób z siebie idioty, doskonale wiesz że nie jestem członkiem PO chociaż sercem jestem z Platformą. Ja jestem wolnym człowiekiem żyję. w wolnym kraju i mogę robić co mi się podoba oczywiście w granicach prawa Na zebraniu w Łomiankach Starych dałam ulotkę o referendum Panu burmistrzowi, tobie również, Bogdanowi i Pani sekretarz przecież musicie wiedzieć co się w Łomiankach dzieje prawda? Pan burmistrz przed zakończeniem zebrania zaczął rozdawać bezpłatnie zaproszenia na dzisiejszy spektakl w Domu Kultury zaznaczam że zaproszenia były do nabycia w DK po 50 zł. Ja dałam ulotkę za którą nie płacą mieszkańcy Łomianek. Magda Wójcika Ps. Może zdobędziesz się na odwagę i podpiszesz się stary nickiem papirrus22 Odpowiedz Link Zgłoś
sumero12 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 11:55 Ten nik jest wspólny ndla całej rodziny wiceburmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 16:08 raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: Radna powiatowa 13.05.12, 16:32 lomianki_live napisał: > raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-) Oprócz radnej, to mamy jeszcze 4 radnych powiatowych, w tym dwóch zasiadających w radzie już nie pierwsza kadencje. Jeden z tych dwóch radnych jest również członkiem zarządu PWZ i ma on zdecydowanie większy wpływ na kształt budżetu, w tym na środki inwestycyjne i remontowe. Przeznaczona w budżecie kasa ma bezpośrednie przełożenie na stan dróg powiatowych. Z pustego i salomon nie naleje. Faktem jest, że w aktualnym budżecie PWZ środki na inwestycje mają wartość szczątkową w porównaniu do lat z poprzedniej kadencji. Podsumowując, to czepiasz się pani Magdy jak rzep psiego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:12 A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania? Odpowiedz Link Zgłoś
sindaco2006 24 czerwca referendum! 13.05.12, 19:29 prochownia2 napisał(a): > A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania > ? Twoje durne wpisy na Forum, notoryczne obrażanie mieszkańców sprawiają, że nikt niczego nie musi ci ani udowadniać ani pokazywać. Spływaj do swojego pryncypała. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka19 Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:31 prochownia2 napisał(a): > A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania > ? Jak będzie taka potrzeba to podsumuje.Myślę,że dla Pani nie będzie to wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia-d Re: Radna powiatowa 13.05.12, 19:50 Chyba się pomyliłeś co do radnej powiatowej. To burmistrz ma dygotki przed referendum i ty też. I to ciebie należy zapytać co faktycznie poza PR zrobiłeś i dlaczego tak kurczowo trzymasz się obecnego stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
stih Re: Radni powiatowi 13.05.12, 21:21 prochownia2 napisał(a): > przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania ? Pewnie, że bo Ty tak chcesz. A kim ty jesteś. Masz problem czy ochotę pogadać z Radną to idź na dyżur i upuść tam trochę żółci. Co jeszcze ci ma przy okazji podać, nr butów, obwód piersi, znalazł się specjalista od rozliczeń i podsumowań. Zabrakło tematów i miotasz impulsywnie się jak piskorz w sieci. Jak już cie tak bardzo interesują sprawy powiatu, to możesz iść na dyżury wszystkich radnych powiatowych i zapytać każdego z osobna co z obiecaną w kampanii wyborczej przez TeDe , budową wspólnie z powiatem Liceum w Łomiankach. Było takie hasło; wybudujemy wspólnie z powiatem liceum w Łomiankach. Może jakiś projekt już ktoś robi czy zbiera środki na inwestycje??. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Radna powiatowa 13.05.12, 22:08 prochownia2 napisał(a): > A może pani Magda przy okazji bycia na tym forum podsumuje rok swoje radcowania Nie sądzę aby forum było miejscem do posumowań radcowania, ja nie ukrywam się pod anonimowym nickiem.Miej odwagę i przedstaw się. Radni powiatowi pełnią dyżury w każdy poniedziałek w godz. 17.00 - 18.00 zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kocham-kocham Re: Radna powiatowa 13.05.12, 23:08 Czy radni powiatowi głosowali przeciw budżetowi na 2012, z powodu niewystarczających środków w owym budżecie na budowę drug powiatowych przebiegających przez gminę Łomianki ? Czy też po prostu pierdzą w stołki pobierając diety z moich podatków ? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:00 lomianki_live napisał: > raczej stan dróg powiatowych się nie poprawił od wyborów:-) Życzyłabym sobie aby stan dróg gminnych był taki jaki jest stan dróg powiatowych, nie mógł się poprawić ponieważ jeszcze przed wyborami drogi powiatowe zostały wyremontowane Piotrusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:10 Wygląda na to,że Piotruś nie żyje problemami gminy Łomianki. Niech on nie martwi się o drogi powiatowe tylko weźmie się do roboty nawierzchni dróg gminnych.Mam wątpliwość,czy ten pan wie jak drogi gminne wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
papaduluba Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 13.05.12, 22:38 be-cacy napisał: > Wygląda na to,że Piotruś nie żyje problemami gminy Łomianki. > Niech on nie martwi się o drogi powiatowe tylko weźmie się do roboty nawierzchn > i dróg gminnych.Mam wątpliwość,czy ten pan wie jak drogi gminne wyglądają. No nie przesadzajcie. Od dróg gminnych jest vicek z Kłudkiecki i jego osobisty kapo Tarnawa. Odpowiedz Link Zgłoś
konselacja2 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 17:31 Droga Pani/Panno chciałbym zapytać: -skoro jesteś wolna i niezależna politycznie, jak napisałaś . Wyjaśnij proszę z jakiej listy startowałaś? Co twoje nazwisko robiło w komitecie Platformy podczas wyborów samorządowych.Może ktoś je tam umieścił przypadkiem? Jak twoja prawdomówność ma się do rzeczonego faktu? Proszę o rzeczowa i pełną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia89 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 17:42 A maturę masz? Skoro angażujesz się politycznie to pokaż, zeskanuj i wtedy będziesz mogła pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 18:24 szanowna Pani/Pan konselacja2 odnoszę wrażenie że Pani/Pan nadal jest na tej konselacji, pora wrócić do rzeczywistości. Nigdzie nie pisałam że na liście Platformy Obywatelskiej znalazłam się przypadkiem. Natomiast nie jestem członkiem Platformy aczkolwiek sercem jestem z PO, nawet jestem w Radzie Powiatu Warszawskiego zachodniego w Klubie Platformy Obywatelskiej. Tak jestem wolna i niezależna Platforma Obywatelska nikomu rozumu nie odbiera. Mam jeszcze donieść jakieś zaświadczenie czy to już wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
25czerwca Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 18:57 mazowianka napisała: > Tak jestem wolna i niezależna Platforma Obywatelska nikomu rozumu nie odbiera. > Mam jeszcze donieść jakieś zaświadczenie czy to już wystarczy? Jerzy Urban też nie należał do PZPR i też był "wolny i niezależny" Odpowiedz Link Zgłoś
dziekan54 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:46 A Urban do PRON należał? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:51 A Dąbrowski należał do PiS jak startował na posła z Płocka? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel_siara Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 21:52 ...a nie do LPR przypadkiem? Twój Przyjaciel Siara Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowska Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 14.05.12, 22:12 przyjaciel_siara napisał: > ...a nie do LPR przypadkiem? > > Twój Przyjaciel Siara To chyba jedyna partia w której nie byłeś, przynajmniej oficjalnie. Czyżbyś pokłócił się z synowa, że szukasz następnego portu? Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:22 Niestety, ale z przykrością stwierdzam, że do mnie nikt nie przyszedł z żadną listą ani ulotką. Czuję się urażony, dlatego zastanawiam się, czy w ogóle na to referendum iść. Stwierdzam, że organizatorzy referendum nie stanęli na wysokości zadania. Ponadto na ulicach nie ma żadnych plakatów, nie są organizowane wiece i nie jest uprawiana żadna agitacja referendalna. Powiedzcie, co ja mam w takiej sytuacji zrobić jak w ten sposób mnie się lekceważy? Oprócz ludzi, którzy gadają na tym forum nie robi się nic - tak z referendum jak i z kanalizacją. Tu w Łomiankach jest jak w Grecji. Nikt nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
refor Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:26 Oni te ulotki to chyba sobie sami nawzajem rozdają bo zadnych ulotek nie widzialem, nikt do mnie nie przychodzil, ani z lista ani z ulotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek Re: Radna powiatowa rozdaje ulotki 15.05.12, 15:31 To jest jakaś podejrzana sprawa. Czy to oby chodzi o jakieś referendum? Może to będzie jakiś zakamuflowany, nielegalny festyn? Odpowiedz Link Zgłoś