Dodaj do ulubionych

ulotka burmistrza

27.05.12, 12:52
Wczoraj do skrzynki na listy wrzucono mi ulotkę burmistrza dotyczącą referendum. Oprócz przedstawionych osiągnięć znajduje się tam apel burmistrza o wzięcie udziału w referendum i zagłosowanie przeciw odwołaniu. Ciekawi mnie czy w innych rejonach Łomianek również kolportowano tą ulotkę.
Obserwuj wątek
    • refor Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 13:17
      A to ciekawe, czyzby zamierzali jednak powalczyc? Na glowy poupadali?
      • pesek57 Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 13:25
        Nie chcą powalczyć. Już są przegrani.

WON!!!!!!!!!!!!!!!!

Wybrani O'kurczę Niemoty administracyjne.
        • lomianki_live Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 14:47
          pesek57 napisał:

> Nie chcą powalczyć. Już są przegrani.
          >
          > WON!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > Wybrani O'kurczę Niemoty administracyjne.

Ciekawe czy gruszkin i pozostała banda zwrócą pieniądze jak przerżną referendum:-) Bo jak wiadomo towarzysze każde nasze pieniądze potrafią przepuścić.
          • refor Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 16:35
            Najpierw ty oddaj pieniadze, ktre c miesiac dostajesz z naszych podatkow. Za spwja "prace" powinienes słono doplacac do burdzetu gminy.
            • be-cacy Re: ulotka burmistrza- nie wrzucać 27.05.12, 16:46
              Nie chcę czytać ulotek burmistrza redagowanych przez redaktor p.Kubicką.
              Nie da się patrzeć i nie ma po co czytać.
              Mam pytanie może ktoś mi odpowie.
              Dlaczego ta ekipa ma do tej pory tak wysokie pobory?
              Powinni zwrócić połowę wynagrodzenia wg zapowiadanych oszczędności.
              Ciekawe również, czy PR należnie pobrał dietę jak był już zastępcą?
              • sumero12 Re: ulotka burmistrza- nie wrzucać 27.05.12, 22:44
                Ja apel burmistrza będę musiał rozważyć. Może się wybiorę na referendum.
    • dr_sztrosmajer1 Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 22:52
      Ulotka burmistrza... Fajnie, że wydaje kolejne pieniądze z budżetu na ulotki pokazujące ile zrobił poprzednik. Może pojął, że nie da rady. Może dotarło, że to najlepsze wyjście z patowej sytuacji. Nie ma jaj, o czym wszyscy już zdążyliśmy się przekonać, to pomyślał, że jak zareklamuje poprzednika, to wszyscy dadzą mu już święty spokój i będzie mógł w tym spokoju budować kolejne ołtarzyki na bezrobociu.
    • esscort Re: ulotka burmistrza 27.05.12, 23:30
      a mi burmistrz nie wrzucił ulotki :(
      tam jest napisane, że to w związku z referendum?
      • memo2009 Re: ulotka burmistrza 28.05.12, 22:02
        Jeżeli apeluje o pójście na referendum i głosowanie przeciw odwołaniu to przecież w ramach kampanii przedreferendalnej . Kogo to dziwi ?
        • kasia.buczkie Re: ulotka burmistrza 28.05.12, 23:45
          Jeżeli burmistrz apeluje o branie udziału w referendum, to muszę przyznać, że to odważne posunięcie. Jeżeli większość osób zagłosuje przeciw odwołaniu, burmistrz znakomiecie umocni swoją pozycję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka