Dodaj do ulubionych

Opinie o nauczycielach w SP nr 1

14.06.12, 13:20
Witam, poszukuję opinii o wychowawcach obecnych klas 0 i 1 w PS nr 1.
Przenoszę swoje dzieci i będą to dla mnie cenne informacje. :)
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 14.06.12, 13:22
      Kl. 0 pani Agnieszka Smolińska.
      • dalesan Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 14.06.12, 13:34
        ale pozytywnie/negatywnie ?
        • kmsanczia Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 14.06.12, 13:35
          Polecam. :) Bardzo dobre podejście do dzieci. Niestety uczy tylko zerówki.
          • dalesan Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 14.06.12, 13:48
            jeśli Twoje dziecko idzie teraz do 1 klasy - to moze ma ochotę poznac nowego kolegę? :) i generalnie jesli masz ochote podzielic sie doswiadczeniami z ta szkołą i moze niekoniecznie na forum :) to przejdziemy na priv?
            • kmsanczia Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 14.06.12, 13:49
              Mój kończy drugą klasę. :) Jak chcesz to pisz na priv.
        • mksanczia Re: Opinie o nauczycielach w SP nr 1 22.06.12, 16:51
          A kto dał prawo tej Pani, która mój nick przerobiła (albo ja Jej) do oceniania nauczyciela?
          Na jakiej podstawie?
          Subiektywne oceny są - SUBIEKTYWNE. ;)
    • gazlomianki Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest lepiej 14.06.12, 14:07
      Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest lepiej. Wszyscy to potwierdzają.
      • 11chwilka Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 14.06.12, 19:43
        Na pewno się zmieni, idzie nowa miotła burmistrza. A jak na razie jego decyzje są mało skuteczne. Sokołowskiego wywalił po kilku dniach, WICDS rotacje, wszędzie się burzy i wrze. Tu nic nie ma constans. Tu rządzi pono jakiś Rudziecki ,a to człek to ponoć o jowialnym wyglądzie , jak się patrzy pucułowaty z brzuszkiem choć twarz jak u oseska bez zarostu, jeno te oczy jakieś nie takie. Niektórzy mówią że maja złe ogniki, inni wredne a jeszcze inni diabelskie. No ale to tylko baje, jak ktoś chce niech wierzy. Wszystko panta rei…!
        • i_bella Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 14.06.12, 19:59
          Zwariować można.....ciekawe co się stanie, gdy zapytamy, gdzie sprzedają najlepsze truskawki tego roku...:-(
          • drabbu Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 14.06.12, 20:05
            Na szczęście, najlepsze kasztany są daleko od nas :)
          • tomek_bezportek Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 14.06.12, 20:08
            no jak to gdzie?
            pod kościołem!

Oczywiście dzięki Panu Burmistrzowi truskawki się w tym roku zaczerwieniły!

BRA WO ! Panie Burmistrzu Bra!wo!

• dalesan Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 14.06.12, 20:43
              Z całym szacunkiem dla poglądów politycznych wszystkich biorących udział w dyskusji, byłam i jestem zainteresowana opiniami o szkole - rodziców, których sie dzieci w niej uczą , polityka mnie nie interesuje. Dlatego proszę o założenie osobnego wątku dla wymiany myśli politycznych, ja niekoniecznie jestem zainteresowana takim spamem.
              • aga375 Re: Dzięki Burmistrzowi Dąbrowskiemu w SP1 jest l 15.06.12, 23:59
                Nie znam się na tym, ale może da się założyć forum naszego miasteczka bez wątków politycznych. Kiedyś tu tego tyle nie było i było bardzo miło. O knajpach, szkołach, fachowcach, dzieciach, roślinkach, korkach albo o nastroju po prostu. O hamaku i_belli i chrapiącym Esscorcie (sąsiad słyszał). Bez złośliwości, bez wsadzania w usta tego co się nie mówiło- bez tego błota. Teraz faktycznie nie można o nic zapytać i wygłosić swojej opinii. Może da się założyć Forum Łomianki 2, z gigant cenzurą: wywalać każdy wątek polityczny i każdy wątek który to skrytykuje.
                • drabbu Re: Nowe forum 16.06.12, 08:46
                  aga375 napisała:> Nie znam się na tym, ale może da się założyć forum naszego miasteczka bez wątków politycznych.

Da się i nie jest to wcale skomplikowane. Spróbuj :) Takie równoległe, apolityczne forum kiedyś funkcjonowało przez pewien czas. W okienku po prawej jest przycisk "Załóż forum", a dalej według instrukcji. Trzeba wybrać i wpisać nazwę forum. Musiałabyś też wpisać nicki uczestników tego nowego forum, tych uczestników, których widziałabyś u siebie, dokładnie tak, jak zaprasza się gości. Każdy nowy chętny musiałby poprosić Cię o zgodę na wstęp, dopisuje się go wówczas do listy (lub nie). Jako administrator forum masz pełną możliwość wprowadzenia cenzury i kasowania każdego wpisu, jaki uznasz za niestosowny. A na koniec trzeba by tylko na tym forum podać komunikat, że nowe forum już istnieje i nazwę, którą wybrałaś (żeby było wiadomo, że już można pisać). Tu zaraz ktoś napisze, że dzięki burmistrzowi Dąbrowskiemu jest nowe forum i będzie w tym pewna racja:) Powodzenia :)
                  • kmsanczia Re: Nowe forum 18.06.12, 09:51
                    I nikt tam nie będzie pisał, ci co przeczytają stwierdzą, że nikt nie pisze, nudy, więc po co tam wchodzić (zamiast samemu coś napisać) i dalej będziemy zaglądać tu z nadzieją, że kiedyś się uspokoi.
                    ...ale to już było... :>
                    • aga375 Re: Nowe forum 19.06.12, 01:13
                      Myślisz, że tak będzie? Pusto? Że polityka "napędza" forum łomiankowskie? Przecież większość z nas puka się w głowę jak czyta te już nawet nie śmieszne pitupitu, biednych, zapieczonych w swojej nienawiści ludzików. Pamiętam, że kiedyś się lubiliśmy, nawet były pomysły żeby się spotkać. A teraz? Może warto spróbować. Ja nawet robiłam przymiarkę po wskazówkach kolegi, ale ...jakoś nie wyszło. Mam tremę.
                      • forum-lomianki Re: Nowe forum 19.06.12, 08:57
                        aga mowisz-masz: url=http:// forum.gazeta.pl/forum/f,210062,forum_lomianki.html]Forum alternatywne[/url]

Zobaczymy co z tego wyniknie.
                        • forum-lomianki Re: Nowe forum 19.06.12, 09:01
                          Jeszcze raz
                          forum alternatywne
                          • ziomalreaktywacja Re: Nowe forum 19.06.12, 11:06
                            Tyle, że na takim apolitycznym forum też pojawi się idiota z wpisem że dzięki komuś jest może lepiej. To takie nasze bagienko a szkoda bo taki ktoś nie pojmuje granicy miedzy tym co boskie a tym co cesarskie.

Wracając do tematu, nie specjalnie podoba mi się ocenianie nauczycieli na forum. Anonimowo w ramach zemsty zawsze ktoś przyłoży jakąś łątkę i nie koniecznie zasłużoną. Niedawno wypowiadane skrajności dotyczyły gimnazjum w Łomiankach.
                            • kmsanczia Re: Nowe forum 19.06.12, 12:04
                              ziomalreaktywacja napisał:
                              > Wracając do tematu, nie specjalnie podoba mi się ocenianie nauczycieli na forum
                              > . Anonimowo w ramach zemsty zawsze ktoś przyłoży jakąś łątkę i nie koniecznie z
                              > asłużoną. Niedawno wypowiadane skrajności dotyczyły gimnazjum w Łomiankach.

Racja. Tylko co, olać osobę pytającą i zniechęcić do pisania ostatnich normalnych? Czy umawiać się od razu w realu? Po to są fora żeby wymieniać się informacjami. A że u nas syf, to inna sprawa.
                              • dalesan Re: Nowe forum 19.06.12, 12:28
                                no więc właśnie - sądziłam że po to sa fora żeby wymieniać się informacjami :) Nawet w Łomiankach.
                                Oczywistym jest to, że każdy subiektywnie podchodzi do każdej oceny, i bierze się na to tez poprawkę. Jak przeważa ilość negatywnych/pozytywnych/neutralnych informacji to daje to jakiś pogląd. Zawsze można sie spotkać w realu i sobie potem pogadać :)
                                Jak szukacie lekarza, innego specjalisty, produktu, usługi, cokolwiek.... to nie sięgacie do netu na fora żeby zrobic rozeznanie?
                                • magdak75 Re: Nowe forum 22.06.12, 14:24
                                  Polecam Panią Martę Wawrzyniak, uczy zerówki, bardzo miła i z dobrym podjeściem do dzieci nauczycielka
                            • dorota.alex Re: Nowe forum 22.06.12, 15:41
                              na razie są dwie pozytywne opinie i żadnej negatywnej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka