e.radna
15.12.12, 14:10
Szanowni Państwo,
Ponieważ wielokrotnie moje nazwisko zostało przywoływane na forum przez "odważną" osobę kryjącą się pod nikiem, z przyjemnością udzielę informacji na temat zmian dotyczących zwiększenia ilości Bisek na terenie Dziekanowa Nowego. Jest to już informacja publiczna, zamieszczona na moją prośbę na stronie internetowej KMŁ Łomianki. Uprzejmie proszę wszystkich Państwa, mieszkańców oraz "niecierpliwych" radnych o śledzenie stron urzędu i innych instytucji gminnych na bieżąco, gdyż forum dyskusyjne, niestety nie jest wiarygodnym źródłem informacji.
Zmiany w kursach Biski wejdą w życie od 1 lutego 2013. Informacja o tych zmianach zostanie także zamieszczona w gazecie łomiankowskiej. Dokładne szczegóły zmian, zawarte są w aktualnościach na strone KMŁ.
Informuję także, iż wszystkie prośby mieszkańców dotyczące rozkładu jazdy zostały na mój wniosek ( a jest to wynik zebrania w listopadzie z burmistrzem Dąbrowskim i prezesem KMŁ w Dziekanowie) uwzględnione w rozkładach.
Interpelowałam także ( na wniosek mieszkańców Sadowej) o zmiany godzin odjazdu autobusów z pętli Sadowa, tak aby dzieci , młodzież mogła dotrzeć na czas do szkoły. Dokładnie chodzi o odjazd autobusu linii Ł z pętli Sadowa o godz. 7.41. - jest to oczywiście nowy rozkład , aktualny od 1 lutego 2013.
Szanowny Panie "Radny ", (nieznajomy),
Jeśli chce Pan ze mną wymienić poglądy, uzyskać niezbędne informacje i
dokumenty świadczące o mojej pracy , proszę o kontakt osobisty.
Radna Elżbieta Podolska
email: elzbieta.podolska@onet.pl
605 887 644