mp.40 25.02.13, 12:21 Witam, gdzie w Łomiankach można zapisać się na jakieś sztuki walki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomlive Re: sztuki walki 25.02.13, 12:44 Z informacji internetowych;) 1) www.oyamakobra.org.pl/ 2) www.shaolinkempo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mp.40 Re: sztuki walki 25.02.13, 20:09 A jakieś bardziej "przyziemne" są ? Chodzi mi np. o judo. Szukałem w internecie, ale czasami osoby/instytucje nie ogłaszają się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kw40 Re: sztuki walki 25.02.13, 21:48 W shaolinkempo będziesz miał bardziej przyziemnie - sporo ćwiczeń walki w parterze. Prowadzący Czarek Wilczyński - ekstra gość Odpowiedz Link Zgłoś
sen.sindaco Re: sztuki walki 26.02.13, 07:28 Wystarczy zapisać się do byłej platformianej młodzieżówki młodziezówki , lub też partii sindaco,nie mylić z PiSem. Będziesz miał cały przegląd sztuk walki by dostać sie na listy wyborcze, od kopania pod stołem , poprzez różnego rodzaju chwyty poniżej pasa, do walenia na odlew z liścia, raz babskiego MMA. Odpowiedz Link Zgłoś
miu4 Re: sztuki walki 26.02.13, 09:24 Dżudo jest w klubie Frajda, tam gdzie tenis. To znaczy wiem, że jest dla dzieci, to może i dla dorosłych też. Właścicielką klubu jest pani Grażyna Zajkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
dzasteena Re: sztuki walki 26.02.13, 17:23 karate sensei robert budnicki 505602969 POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
nasze.lomianki Re: sztuki walki 26.02.13, 19:43 dzasteena napisała: > karate sensei ro Sensei,czyli kto? mistrz,przewodnik duchowy? który dan, jaka szkoła? Shotokan, Kyokushin,Godyu Ryu. By polecać trzeba obejrzeć trening. Sprawdzić czy to taka sama nawalanka jak na forum z udziałem oszołomów? czy może coś co łączy dwa żywioły, yin-yang? ech by tak sobie niektóre indywidua pomedytowały zamiast się ciągle czepiać bura. Odpowiedz Link Zgłoś
dzasteena Re: sztuki walki 28.02.13, 10:52 Zadzwonic , dopytac, umowic się i obejrzec :) Najlepiej samemu wyciągnąc wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś