zielony-z 13.02.14, 19:26 Pisze o tym, że Rada złamała prawo a przecież sam jest Radnym w tej Radzie? O co chodzi? Jakieś to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nani1916 Re: Pan Radny Krystecki 13.02.14, 19:39 On sam nie wie co pisze i mówi, dziś na sesji mówił, że cała uchwała budżetowa jest do wyrzucenia, a prawnik z urzędu wyraźnie powiedział, że tylko część, w dwóch punktach. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: Pan Radny Krystecki 13.02.14, 19:58 Wystarczy powiedzieć, że to jedna z niewielu osób która protestuje przeciwko temu co wyprawiają radni. Jedynym lekiem na to co dzieje się w mieście, jest kompletne wycięcie ich w najbliższych wyborach do czego zachęcam! Inaczej kupią działki na Marsie albo zaczną za nasze kopać tunel do Chin:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ani51 Re: Pan Radny Krystecki 13.02.14, 20:44 Szerze pisaliśmy o tym: forum.gazeta.pl/forum/w,229,149490561,,Rada_Miejska_po_raz_kolejny_lamie_prawo_.html?v=2 Tyle że wpisy niewygodne, bo wynika wprost że chodzi o omyłki nie naruszenia prawa. Ale radny swędzące ucho tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
jwc3 Re: Pan Radny Krystecki 13.02.14, 21:10 burakzlomianek, byłem na dzisiejszej sesji. Wstyd, że cały sztab urzędników nie potrafił przez tydzień przygotować drobnych poprawek do budżetu, które wskazała RIO. Na sesji nie było burmistrza ani skarbnika. Radna Ewa Sidorzak przedstawiła rozsądne propozycje. Mam nadzieję, że nic nie zmienicie. Radna Sylwia Maksim Wójcicka zadała pytanie Tadziowi Krysteckiemu dlaczego nie protestował przeciwko innej uchwale przygotowanej przez burmistrza, którą również odrzuciła RIO? Może pochwalicie się swoją nieudolnością na tym forum. Czego dotyczyła ta uchwała? Może małych dzieci? Tadzio nie podjął tematu. POzdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nani1916 Re: Pan Radny Krystecki 14.02.14, 01:27 Na innych można najeżdżać, ale już samokrytyki zero... Odpowiedz Link Zgłoś
klops2000 Re: Pan Radny Krystecki 14.02.14, 05:33 Pan Tadzio na sesji podjął temat likwidacji straży miejskiej. Zatem mam pytanie. Kto będzie woził dupę panu burmistrzowi, jak dostanie odznaczenie i od kiedy za nieróbstwo są one przyznawane? Trzech nierobów się dobrało(Dąbrowski,Rusiecki,Krystecki). I nic z tego dla dobra gminy nie wynikało. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Odpowiedz Link Zgłoś