Dodaj do ulubionych

Do Piotra R.

16.02.14, 11:50
Muszę zwrócić uwagę, że Zastępca Burmistrza który udziela się na forach w tak bezsensowny sposób obraża swoimi wypowiedziami mieszkańców jak również ośmiesza ich w oczach innych użytkowników internetu.
Nie może swoich wypowiedzi zamieszczać w godzinach pracy ponieważ nie on jest od tego. Jeśli natomiast ochotę porozmawiać z mieszkańcami Łomianek może uruchomić Czat w konkretne dni i konkretnych godzinach na stronie Urzędu.
Skończ wreszcie człowieku z tak dziecinnym zachowaniem, nie przystoi na stanowisku które piastujesz swoim zachowaniem ośmieszasz mieszkańców nie poniżaj się jeszcze bardziej. Twoje zachowanie OBRAŻA mnie jako mieszkankę gminy Łomianek i mam dosyć chamskiego zachowania twojej osoby.
Obserwuj wątek
    • labes Re: Do Piotra R. 16.02.14, 12:31
      mikomiko5 napisał:

> Muszę zwrócić uwagę, że Zastępca Burmistrza który udziela się na forach w tak b
      > ezsensowny sposób obraża swoimi wypowiedziami mieszkańców jak również ośmiesza
      > ich w oczach innych użytkowników internetu.
      > Nie może swoich wypowiedzi zamieszczać w godzinach pracy ponieważ nie on jest o
      > d tego. Jeśli natomiast ochotę porozmawiać z mieszkańcami Łomianek może uruchom
      > ić Czat w konkretne dni i konkretnych godzinach na stronie Urzędu.
      > Skończ wreszcie człowieku z tak dziecinnym zachowaniem, nie przystoi na stanowi
      > sku które piastujesz swoim zachowaniem ośmieszasz mieszkańców nie poniżaj się j
      > eszcze bardziej. Twoje zachowanie OBRAŻA mnie jako mieszkankę gminy Łomianek i
      > mam dosyć chamskiego zachowania twojej osoby.

Dzięki za te sława. Zawsze przychodzi mi to na myśl gdy czytam o Tym człowieku!!!
      • mikomiko5 Re: Do Piotra R. 16.02.14, 14:17
        Niestety mnie mocniejsze słowa przychodzą na myśl, ale to forum wbrew pozorom nie jest od tego. Pozdrawiam
        • prochownia2 Re: Do Piotra R. 16.02.14, 21:05
          Wreszcie znalazł się człowiek który pourywał łby hydrze
          • cosnikt01 Re: Do Piotra R. 16.02.14, 23:53
            zPiOtrze zawiodłeś mnie. Byłem pewny, że o dietach tu piszesz. No weź postaraj się następnym razem.

lomianki.info jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka