fullparty 20.02.14, 15:43 Jest bardzo miło. Czysto i przyjemnie. Ceny normalne. Osobiście polecam. Proszę zobaczyć zdjęcia z oficjalnego otwarcia: www.lomianki.info/document.php?did=3320 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valla-maldoran Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 20.02.14, 19:36 Ksiądz???????? Tak czy inaczej powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
luka89waw Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 20.02.14, 21:14 Początki tragicznie.. Obsługa i wszystko źle co podawano. Mam nadzieje że chociaż teraz poprawili jakość swoich usług.. Narazie neutralne odczucia tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 21.02.14, 15:46 Aż się poplułem ze śmiechu widząc księdza święcącego bar alkoholowy. Villa Rosa też była święcona? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 21.02.14, 10:38 Trudno żeby w knajpie było brudno ;) Jak na "amerykański" baro-pub to chyba brakuje steków. W ogóle karta nie jest "sprofilowana": od żurku, przez tradycyjny schabowy i pizzę, po żeberka (czyli niby chcę, ale się boję) i wystrój też nijak, bez wyrazui. Nowa aranżacja polega na podkreśleniu "amerykańskości" za pomocą poprzyczepiania amerykańskich tablic rejestracyjnych. W ciągu dnia znaczna część dolnej sali jest "kącikiem dla dzieci" z plastikowym sprzętem jak pod kebabownią w Ustce. Ja się nie zachwyciłem - ani jedzeniem, ani wyglądem, ale może jak zwykle się czepiam Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 21.02.14, 11:18 Jedzenie rzeczywiście bez rewelacji, ale pozostałe knajpy już się trochę 'zestarzały'. Przyjemniej posiedzieć w knajpie nie przesiąkniętej frytami, na nie rozwalającej się kanapie i w cieple. ;) Duża przestrzeń też robi fajne wrażenie. Ale przy tym obłożeniu i bez dobrego kucharza raczej długo nie pociągną. Odpowiedz Link Zgłoś
malarzpokojowy Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 21.02.14, 14:47 A ja liczyłem na łomiankowskyego :) Jeff'sa Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 11:29 Chyba właściciele nie za bardzo wiedzą czym chcą być ... Amerykańskim Jeffsem bardzo popularnym na Wawie czy bawialnią dla dzieci ... Ale do każdego baru ludzie, grupki znajomych idą odreagować, pogadać przy piwie, wódce, dobrym jedzeniu a nie by słuchać bawiących się głośno dzieci ... Tak jak dzisiaj animacje od 12h do 16h ... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 12:42 catalabamaa napisała: > Ale do każdego baru ludzie, grupki znajomych idą odreagować, pogadać przy piwie > , wódce, dobrym jedzeniu a nie by słuchać bawiących się głośno dzieci ... Tak j > ak dzisiaj animacje od 12h do 16h ... Szukają klientów. Widocznie wychodzą z założenia, że w weekend w takich godzinach będzie więcej klientów z dziećmi niż tych bez dzieci. Więc starają się przyciągnąć tych z dziećmi. Ale też nie wiem, czy to dobra koncepcja, bo jak jest taka bawialnia, to rodzice też nie użyją, nie posiedzą przy stole - muszą pilnować dzieci, interweniować, dzieci nie jedzą, rodzice nie jedzą itp. Byłem niedawno przed południem własnie w Jeff,sie - nie było bawialni, a było dużo rodziców z dziećmi, siedzieli przy stolikach, jedli. Przecież dzieci też powinny uczyć się jeść przy stole, odpowiednio zachowywać w knajpie, a nie po każdym kęsie pizzy lecieć na zjeżdżalnię ganiani przez mamę z serwetką. Moim zdaniem ani dla osób z dzieckiem, ani tym bardziej pozostałych klientów (jeśli tacy w tej sytuacji w ogóle będą) nie jest to atrakcyjne. No ale może rodzice małych dzieci maja inne zdanie, a właściciel wie, co robi. Cholera wie. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 17:35 Nie wiem czy szukają klientów, pewnie szukają, jak wszyscy. To nic dziwnego, ze w niedziele, miedzy 12 a 16 mozna z dziećmi przyjść do knajpy. I ze dla nich właśnie wtedy sa prowadzone animacje, przychodzą inne rodziny z dziećmi, jest hałas, zamieszanie itp. Taki styl, knajpy sa dla wszystkich, rownież dla rodzin. Szczególnie w niedziele wczesnym popołudniem. A odreagować przy piwie/wódce może mozna pózniej? No chyba ze trzeba zaraz po niedzielnej mszy... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 17:48 Z dziećmi to chyba zawsze można iść, nie tylko w niedzielę :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 20:03 Miedzy 12 a 16? No jeszcze w sobotę :) knajpa stylizuje sie na amerykańską, wiec i zwyczaj "ichni". Przypisany bardzo od lat do niedzieli właśnie. Czy zły? Nie sadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 23.02.14, 17:56 i_bella napisała: > Nie wiem czy szukają klientów, pewnie szukają, jak wszyscy. To nic dziwnego, ze > w niedziele, miedzy 12 a 16 mozna z dziećmi przyjść do knajpy. I ze dla nich w > łaśnie wtedy sa prowadzone animacje, przychodzą inne rodziny z dziećmi, jest ha > łas, zamieszanie itp. Taki styl, knajpy sa dla wszystkich, rownież dla rodzin. > Szczególnie w niedziele wczesnym popołudniem. A odreagować przy piwie/wódce moż > e mozna pózniej? No chyba ze trzeba zaraz po niedzielnej mszy... "Dziecko jest dziecko! Wypić zawsze można" :) Odpowiedz Link Zgłoś
88sikora Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 27.02.14, 15:03 Czy organizował ktoś tam imprezę typu chrzciny, urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
magcla Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 18.04.14, 12:03 Bardzo dziękuję za tą pozytywną opinię i mam nadzieję, że do dzisiaj ona się nie zmieniła. Pozostałym forumowiczom dziękuję za wyrażenie swojego zdania. Niestety nie wszystkim można dogodzić - ale mimo to liczę, że ci co nie byli i "z góry" nas przekreślają jednak się pojawią i będą mile zaskoczeni. Zapraszam wszystkich serdecznie, pracując nadal nad obsługą i jakością dań. Niebawem zmieniamy kartę menu, będzie można wygrać zaproszenie na degustację i możliwość podzielenia się swoją opinią bezpośrednio z szefem kuchni. Magdalena Cłapińska Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 18.04.14, 12:35 Ja szczerze życzę powodzenia. Jasne że nie ma możliwości dogodzić wszystkim. I nawet nie ma co próbować. Trzeba się na coś nastawić (oczywiście po jakiejś analizie szans powodzenia) i tego trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
magcla Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 18.04.14, 15:44 przyda się, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzabielski Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 22.04.14, 07:50 muszę w końcu sprawdzić to miejsce... oczekiwania są wysokie ale sądzę że lokal sobie poradzi;) tak czy siak trzymam kciuki za tą inicjatywę (każda nowa ma sens w Łomiankach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikor_jan Re: Lomianky Jack's Bar&Restaurant 06.05.14, 20:44 Byłem już kilka razy. Raczej towarzysko, niż alkoholowo-konsumpcyjnie. No i muszę przyznać, że na zwykły sok tak długo nigdy nie czekałem. Barmani zaabsorbowani wszystkim, tylko nie czekającymi klientami. Moja rada-karaoke w piątek do 23 a później impreza z djem +dobre promo np na piwo+jakieś symboliczne orzeszki/paluszki za free -> co pół h cena podskakuje do góry aż do swojej normalnej ceny. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś