Dodaj do ulubionych

Perfumy przy Kolejowej

09.11.15, 18:56
Od dość dawna przymierzam się do odwiedzenia owego przybytku, ale jakoś zapominam tam skręcić. Przypomina mi się dopiero gdy ich mijam.
Jakie są wasze opinie? Warto?
Próbowałem coś na ich stronie www znaleźć, ale to porażka.
Jak ceny wyglądają na tle sklepów internetowych? Może jakieś przykłady?
Przy czym zaznaczam, że nie interesuje mnie fachowość obsługi czy stylizacja wnętrza. Zwisa mi to. Wiem co chcę kupić i liczy się dla mnie asortyment i cena.
Obserwuj wątek
    • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 09.11.15, 20:13
      No, szefowa to doprawdy urocza kobieta, warta grzechu. Natomiast co do cen? raczej to nie outlet, ceny jak ceny. Tyle wart jest towar ile może za niego zapłacić klient .Pewne jest pochodzenie perfum,to chyba jest najważniejsze, Zbliża się okres świąteczny będę musiał trochę zaoszczędzić no i odwiedzić ową perfumerię, wybór jest doprawdy spory.
      Ja bynajmniej jestem zadowolony.
      • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 09.11.15, 20:39
        Wiesz, szefowa też nie bardzo mnie obchodzi, tak samo jak to czy miałbyś ochotę ją bzyknąć.
        Jakieś ceny przykładowe?
      • esscort Re: Perfumy przy Kolejowej 10.11.15, 00:07
        No i doigrałeś się, Tytus. To nie wiedziałeś, że w towarzystwie kobiety nie wychwala się o urody innych kobiet...? ;)
        • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 10.11.15, 07:29
          To prawda, lecz nie sądziłem że inne kobiety mogą tak postrzegać relacje damsko -męskie.
          Nie ma relacji pośrednich. Jedynie bzykanie albo nic.
          Ja jednak wybieram inną alternatywę))). To ja wolę robić prezenty, nie tylko dać pięć złotych i powiedzieć idź sobie kup.

Natomiast wracając do konkretu, perfumeria posiada wyjątkowo duże spektrum perfum i wody toaletowej.
          • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 10.11.15, 22:28
            A może jednak jakieś przykłady, zamiast bleblania?
            Powiadam jeszcze raz: ich strona www jest tragiczna, nic nie działa. Nie mogę więc sobie sprawdzić w necie.
          • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 10.11.15, 22:34
            tytus_andronicus napisał:

> To prawda, lecz nie sądziłem że inne kobiety mogą tak postrzegać rela
            > cje damsko -męskie.
            > Nie ma relacji pośrednich. Jedynie bzykanie albo nic.
            > Ja jednak wybieram inną alternatywę))).
            >

Po czym poznać, że mężczyzna myśli o seksie?
            Oddycha.
            Z tego co piszesz można wysnuć wniosek że jesteś raczej facetem a nie mężczyzną :)
            To taka sama różnica jak między babą a kobietą.........
            Nosisz spodnie rurki?
            • bonbon.ella Re: Perfumy przy Kolejowej 10.11.15, 23:16
              Hi, hi! Chciałabym zobaczyć tytusa a. w rurkach...
            • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 11.11.15, 09:06
              Oczywiście, jesteś boska, sikasz na stojąco i nosisz spodnie.

Konkretnie ci odpowiedziałem, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, cóż niektóre tak mają,zawężony horyzont.

Jeżeli własciciel/ka ma wyobraźnię firma którą kieruje posiada różnorodność asortymentu, co zapewne dogodzi gustom,również zagorzałych sufrażystek.
              Co do rurek? jak najbardziej sądząć po twoich wpisach, rozważę ich zakup.
              • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 11.11.15, 23:19
                Kobieta perfumuje się żeby pachnieć.
                Facet żeby nie śmierdzieć.
                Mężczyzna by wzbudzać zainteresowanie kobiet.
                Ceny przykładowe poproszę. Zobaczymy kim jesteś.
                • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 12.11.15, 08:25
                  Odwołanie się do sądu ludowego? zobaczymy kim jesteś?
                  a kim ty jesteś by wydawać wyroki?
                  Baba w spodniach, LGBT?
                  Spójrz w lustro? zobaczymy kim jesteś?
                  No i facet znający ceny na pamięć?
                  bzi,bza,bzu
                  • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 12.11.15, 18:11
                    Sąd ludowy??? Czyżbyś był starym komuszkiem czy innym ubekiem lub esbekiem że takie skojarzenia do główki się cisną? Brakuje ci władzy i możliwości kablowania na sąsiadów? Albo wydawania wyroków wedle własnego widzimisię i kolesiostwa partyjnego? A fe. Czas najwyższy nauczyć się życia w nowej rzeczywistości.
                    • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 12.11.15, 19:15
                      Lepiej z mądrym stracić niż z głupia znaleźć.powinna sie i pamiętać tak by głupota cię nievunioslabdo sufitu
                      • alexir Re: Perfumy przy Kolejowej 12.11.15, 20:20
                        Że hę? To czeski, słowacki czy może nieudolny rosyjski? Już zapomniałeś czego cię uczyli w akademii politbiura? W kraju w którym rezydujesz powinieneś pisać poprawnie w tym języku.
                        Komuszku :)
      • anonymous6 Re: Perfumy przy Kolejowej 12.11.15, 10:13
        "No, szefowa to doprawdy urocza kobieta, warta grzechu. "....poziom wyborcy PiS...brak słów.
        • gabiskam Re: Perfumy przy Kolejowej 16.11.15, 19:33
          No dobra, a może faktycznie jakieś konkrety? Asortyment, obsługa? Warto tam zajrzeć?
          • tytus_andronicus Re: Perfumy przy Kolejowej 16.11.15, 22:42
            Wiadomo, nie co dzień facet kupuje perfumy/nie wodę/. Obsługa miła, ceny ok 20% niższe niż w perfumeriach. Co ja moge więcej wymagać, zobaczyć trzeba samemu by mieć własne zdanie.
            Nie będę pisał o głupocie unoszącej pod sufit, gdyż zaraz będę pogrobowcem Stalina, choć jeszcze mnie nie było na świecie, gdy on przenosił się do piekieł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka