siwekagnieszka 27.04.05, 21:45 hej dostałam w spadku grunty orne przy ul. armii poznań bliżej wisły, czy wiadomo czy te ziemie mają być odrolnione, ile kosztuje ziemia w tym rejonie może ktoś wie coś na ten temat????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: kępa kiełpińska 27.04.05, 22:08 Zalezy w którym miejscu dokładnie czy będziesz miała jedna trasę szybkiego ruchu czy dnie bo jak blisko Koscielnej Drogi to masz zapenione dwie po 40m, więc mozesz zrobic tam biznes np. stację beznynowa. Sokołowski nie odrolni prędko, bo nie lubi jej mieszkańców niestety i wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
siwekagnieszka Re: kępa kiełpińska 27.04.05, 22:43 dzięki za info ziemia jest ok.2km od stadniny koni (chyba) gdzie można znaleźć jakieś dokładniejsze informacje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: kępa kiełpińska 28.04.05, 08:44 2 km przy Armii Poznań, to akurat gdzies między ul. Rolniczą a Kościelna droga 2cv.lomianki.pl/portal/2cv/run.GetNewserMultiMedia?rowId=246 Wstępny plan zagsop. ale radziłbym udać się do wydziału planowania i obejrzeć, zachęcam jednoczesnie do napisania wniosku, że jako włąściciel terenów nie zgadzasz się na trasę o szerokości 30m po sladzei Koscielna Droga, no chyba że chcesz mieć taką trasę, mieszkańcy dopuszczają jedynie 15m.No chyba że planujesz tą stację beznynowa, wtedy to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
t.resa Re: kępa kiełpińska 28.04.05, 12:32 Małe sprostowanie około 30m to ma Kolejowa. Kościelna Droga w projektach gminy ma 39m i z tym cały ambaras.. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: kępa kiełpińska 28.04.05, 12:46 A co z dojazdem do planowanego mostu legionowskiego? To chyba Armii Poznań będzie leciało. Odpowiedz Link Zgłoś
siwekagnieszka Re: kępa kiełpińska 28.04.05, 20:36 kochani moja ziemia to ok.2-3 km ale od wałów wisły Ul.armii poznań) i na żadnej mapie tego rejonu nie mogę znaleźć tam na razie ganiają zające i kuropatwy jest cudnie!ale co dalej nie mam pojęcia aga Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: kępa kiełpińska 05.05.05, 15:02 może udaj się d gminy, oni tam mają dokładne mapy. Odpowiedz Link Zgłoś