afryd 19.08.05, 15:04 Szukam kogoś, kto w dn. 17.09 sfilmowałby ślub w Warszawie.. Za jakąś rozsądną cenę ;) wiem, że to już za chwilkę, ale może znacie jakieś osoby, które się zajmują filmowaniem i montażem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filmowaniejestcool Re: filmowanie 10.12.13, 13:29 Zachęcam do sprawdzenia firmy - Filmowanie Szczecin. Realizują filmy reklamowe, animacje 2d i animacje 3d, no i również śluby :) Pełen profesjonalizm, polecam z całego serce to studio filmowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mo-7 Re: filmowanie 10.12.13, 13:34 Przecież to jest post z 2005 roku !!! Myślę, że na filmowanie ślubu już za późno ale może na rozwód w sam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
filmowanie.foto Re: filmowanie 17.06.14, 10:41 Zdjęcia to moja pasja. Zajmuję się tym już 20 lat. Filmuję nieco krócej, niemniej jednak z równie dużym zaangażowaniem. Obszar działalności to realizacja materiału filmowego i fotograficznego na zlecenie. W naszym dorobku mamy koncertu chórów kościelnych, filmy instruktażowe, dokumentalne. Realizujemy filmy i zdjęcia podczas imprez okolicznościowych. Ślubów, wesel, komunii świętych, studniówek, chrztów. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i cennikiem. Usługi i cennik: Wideo filmowanie ślubu cena 500 zł. Filmowanie ślubu i wesela cena 1500 zł. Zdjęcia na ślubie cywilnym cena 400 zł. Zdjęcia na ślubie kościelnym cena 600 zł. Sesja plenerowa cena 700 zł. Fotograf na ślubie i weselu cena 900 zł. Oferta film: W skład przykładowego filmu ze ślubu i wesela wchodzi: -prezentacja ze zdjęć z Waszego dzieciństwa (opcjonalnie w formie starego filmu); -przygotowania do ślubu Panny Młodej (makijaż, fryzjer, ubieranie sukienki); -przygotowania do ślubu Pana Młodego (ubieranie kamizelki, butów); -błogosławieństwo; -wyjazd do kościoła; -msza i ceremonia zaślubin; -życzenia; -przyjazd na miejsce zabawy; -przywitanie chlebem i solą; -zabawa(tańce, konkursy, oczepiny, podziękowania); -wywiady z uczestnikami wesela; -podziękowania i krótki wywiad z Nowożeńcami; -zabawny teledysk z wesela; -podsumowanie (najciekawsze momenty z dnia Waszego Ślubu). www.wideokamerzysta.pl Odpowiedz Link Zgłoś