iod 26.01.06, 22:18 jakby nam kino nie wyszło, albo dodatkowo - spotykamy się jakoś? Atmosfera się na forum zagęszcza, rok trudny się szykuje, to może byśmy jakoś atmosferę rozładowały kulturalnymi ploteczkami? W Fitmisiu czy innym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivi22 Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:29 przyszlam do Ciebie bo widze, ze chlopaki za noze siegaja... A ja tu stosunkowo od niedawna sie udzielam i nie chce byc zle kojarzona... Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:33 Wiesz co vivi - czasem trzeba wazyć słowa, przestać naśmiewać sie z czyichś niepokojów (nie rozumiem dlaczego problem powodzi - tak poważny przeciez jest traktowany tak lekko i ironicznie). Nie zawsze najlepszym rozwiązaniem jest to co dobre i wygodne dla jednostki (patrz temat hipermarketu). Ja już postanowiłam nie odpowiadać. Ale tu rzeczywiście jest lepiej. Może zakażmy facetom pisania w tym wątku, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:35 mwsylwia, ja nie uwazam ze temat powodzi jest tematem smiesznym. ja sie z nikogo nie nasmiewam. ja mam inne zdanie i nic na to nie poradze. A facetom nie da sie czegos zakazac... Tylko chyba troche zaluje, ze napisalam w tym watku post... I jak pewnie zauwazylas, ucieklam stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:41 ploty miały być i spotkanie, cicho już... Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:44 Juz - spokój :) przepraszam... ... a zresztą ja na Dąbrowie mieszkam, do mnie nie dojdzie :) To kiedy ta wymiana ciuchów :) Iod - nie denerwuj się już jestem cicho :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:55 jak się mam nie denerwować jak jem suche faworki z Tiramisu i popijam mlekiem (tfui)0,1% tłuszczu...szlag mnie trafia przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:24 iod napisała: > jak się mam nie denerwować jak jem suche faworki z Tiramisu i popijam mlekiem > (tfui)0,1% tłuszczu...szlag mnie trafia przecież... Jakaś nowa dieta-cud? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:29 tak - depresja wieczorna, wrr, nawet czytać mi się nie chce. Chcę wiosny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:30 iod coś Ty? Nie odbierasz dzisiejszej pogody jak wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:32 odbierałam w dzień, krzysiom, teraz jakoś mi czarno i zimno. Ale jutro też słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:34 Iod pozana wiosnę po wodzie po kolana w kuchni. Sorry za czarny humor. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:34 Iod zainwestuj w solarium, będziemy ci płacić za użytkowanie i szybko ci się zwróci. Wygospodaruj pokoik z palmą, piaskiem i szumem morza... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: babskie ploty??? 26.01.06, 23:37 a może być w pralni? - pralka będzie szumieć... Kmsanczia - no co Ty? Inwestować w solarium? Jakieś badanie rynku należałoby zrobić najpierw. Ja każdy biznes (czyt. marzenia) liczbami zabijam od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: babskie ploty??? 26.01.06, 22:42 Nie - nadal tam jesteś, albo byłaś. Widzisz - najgorsze jest takie jątrzenie, teksty w stylu - spłyniemy na Bahama. Owszem - można tak pisac ale tylko do pewnego momentu. A jak sama zauważyłaś - ten moment już dawno minął - przynajmniej w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.kobieta Re: babskie ploty??? 30.01.06, 18:02 mwsylwia napisała: > ten moment już dawno minął - mam nadzieję, ze moment na ploty jeszcze nie minął Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.kobieta Re: babskie ploty??? 30.01.06, 18:12 :) dzięki - za to Twój nie do wymówienia :) Odpowiedz Link Zgłoś