05.02.06, 17:58
tak mi się dumnie przypomniało...
Kmsanczia ja za późno przeczytałam, że Ty w Łomiankach dziś ziemie oglądać
przyjechałaś. Trzymam dla Ciebie BBC wersję wcześniejszą, ale może byśmy tak
wyruszyły zobaczyć gwiazdy w Arkadii?
Ostatnio z boryską zrobiłyśmy sobie wagary o 14.00. Zupełnie fajna sprawa :)
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: kino 05.02.06, 18:07
      No widzisz Iod, mogłyśmy się skumać jak ja siedziałam z dzieckiem w domu, teraz
      o 14 zwykle udaję że pracuję. ;)
      Ustalone w końcu gdzie i kiedy do tego kina?
      • iod Re: kino 05.02.06, 18:13
        ze mną jak z dzieckiem - kiedy możesz? Rozumiem, że o 17.00?
        • kmsanczia Re: kino 05.02.06, 18:26
          Tu mamy repertuar w Arkadii:
          www.stopklatka.pl/repertuar/default.asp?datar=3&miasto=228&film=&godzod=16&godzdo=&sort=&kino=605
          na co w końcu, na Dumę? Bo mogę się wyrobić nawet na 16, albo wieczorkiem.
          • iod Re: kino 05.02.06, 18:27
            16 jeszcze lepsza - tyle nowych filmów, że chyba coś wybierzemy
            • iod Re: kino 05.02.06, 18:29
              albo wieczorkiem, tylko wtedy z husbandem, bo mi nie wypada inaczej. Jak jest w
              pracy, to mogę robić co chcę - no prawie...;)
              • kmsanczia Re: kino 05.02.06, 18:43
                Iod przeproś husbanda, ale ja chyba wolę o czwartej, potem mogę zasnąć na
                przydługim filmie. ;)
                • iod Re: kino 05.02.06, 20:29
                  ok pasuje, ustale z opiekunka (znowu dziecko zajelo mi komputer z polska
                  czcionka, pozostaje laptop meza :().
                  • dziucholec1 Re: kino 06.02.06, 09:47

Hej! A na co idziecie i kiedy? Może uda mi się dołączyć...
                    • iod Re: kino 06.02.06, 09:55
                      wygląda na to, że na 16 do Arkadii na "Dumę i ...", pozostaje ustalić dzień :)))
                      • kmsanczia Re: kino 06.02.06, 10:01
                        Akurat w Arkadii w tym tygodniu grają Dumę o 16-stej. Ale jakby więcej osób
                        chciało iść to możemy negocjować termin Iod?
                        • iod Re: kino 06.02.06, 10:04
                          negocjować zawsze - ja tylko potrzebuję przynajmniej dzień wcześniej wiedzieć :)
                          • krzysiom1 Re: kino 06.02.06, 10:08
                            Strasznie zaporowe dla pracujących godziny ustalacie.
                            Popracowałbym nad swoją lepszą połówką żeby z Wami poszła ale 16 odpada.
                            • kmsanczia Re: kino 06.02.06, 10:25
                              To ty już zaczynaj urabiać żonę, następnym razem będzie jak znalazł. :)
                              • boryska Re: kino 06.02.06, 14:46
                                Pozwole sobie sie wtacic, ze Dume obejrzałam i flaki z olejem, ten Darcy z
                                telewizyjnej wersji był 100 razy lepszy. A u mnie dzieci sie wymieniły
                                choróbskiem i teraz Julcia chora. A w kinie z Iod milutko było, cały film
                                chlipała w chusteczke :)
                                • kmsanczia Re: kino 06.02.06, 15:49
                                  Iod byłaś na tej Dumie w końcu?? Bo możemy iść na coś innego skoro to kicha.
                                  • boryska Re: kino 06.02.06, 15:58
                                    Byłyśmy na Tylko mnie kochaj
                                    • kmsanczia Re: kino 06.02.06, 15:59
                                      No i?
                                      • iod Re: kino 06.02.06, 16:25
                                        Darcy telewizyjny na pewno lepiej wygląda, ale ja i tak tę dumę bym zobaczyła.
                                        Tylko mnie kochaj - Nie chlipałam wcale!!!!! no cóż, Polska zaczyna się chyba
                                        specjalizowac w komediach romantycznych powoli. Na pewno znowu poczułam
                                        tęsknotę za Warszawą (tu następuje lincz mej skromnej osoby przez wszystkich
                                        zwolenników małego, zielonego miasteczka ;)))
                                        Na serio - żadne wielkie arcydzieło, miła rozrywka na pewno, film można oglądać
                                        np. pod kątem ciuchów (ładnych), mebli (ładnych), akcesoriów kuchennych
                                        (ładne), mężczyzn (ładni), kobiet (ładne), Warszawy (ładna, o dziwo)
                                        No i rozbrajająca mała blondyneczka...
                                        • kmsanczia Re: kino 06.02.06, 21:16
                                          A może poczekamy na Ja wam pokażę, jakoś niedługo mają zacząć grać?
                                          • iod Re: kino 06.02.06, 22:28
                                            to może na "Siostry". Może się pośmiejemy?
                                • dziucholec1 Re: kino 06.02.06, 15:55
                                  No to Boryska mnie tylko upewniła, że to nie jest film dla mnie :(
                                  Ale jakbyście się kiedyś wybierały na "Hawaje, Oslo" to chętnie :))
    • boryska Re: kino 07.02.06, 13:12
      Obejrzałm własnie Wyznania gejszy. Fajne, ale lekko przydługie. Książkę lepiej
      się czyta. Na zwolnieniu lekarskim sie ukulturalniam:) Mam nadzieje, że nikt z
      mojej pracy tu mnie nie znajdzie:)
      • kmsanczia Re: kino 07.02.06, 14:37
        Iod gdzieś mi mignęło, że kino odwołane? Faktycznie sypie i w marketach
        niebezpiecznie przy takim śniegu.
        • iod Re: kino 07.02.06, 16:43
          ja tam do kina się na razie nie wybieram, w ogóle z domu mi się wychodzić nie
          chce...zasypie nas chyba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka