daisy32 Re: Burmistrz w TV 09.03.06, 11:45 Tak, widziałam go,chyba Frags maczał w tym palce. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Burmistrz w TV 09.03.06, 11:45 Podobno wczoraj nasz burmistrz był w Kurierze? Czy ktoś to widział ? Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Burmistrz w TV 09.03.06, 11:46 Ja, ja, ja, ja Biedny, za dużo nie powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Burmistrz w TV 09.03.06, 11:52 zwalał winę jak zawsze na mieszkańców, ze on daje warunki zabudowy na 1 ha, a później Ci złośliwi mieszkańcy dziela działki na 5 po 2000 metrów i budują na każdej dom na sprzedaż, i on im nic nie może zrobić. Ci mieszkańcy to tylko przeszkadzają:( Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Burmistrz w TV 09.03.06, 17:23 No popatrzcie, już GŁ nie wystarcza, zeby się pokazać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Burmistrz w TV 10.03.06, 09:17 papirus22 napisał: > zwalał winę jak zawsze na mieszkańców, ze on daje warunki zabudowy na 1 ha, a > później Ci złośliwi mieszkańcy dziela działki na 5 po 2000 metrów i budują na > każdej dom na sprzedaż, i on im nic nie może zrobić. Też to widziałem. Akurat przełaczyłem kanał i zobaczyłem znajome domy koło Wilczeńca. A chwilę później sokola twarz Burmistrza. Poniekąd ma rację co tych warunków zabudowy. Z tego co mówił to chodziło o 1 ha użytków rolnych, a nie o 1 ha działki budowlanej. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Burmistrz w TV 10.03.06, 09:25 oczywiście, że o 1ha użytków rolnych. Burmistrz przez 8 lat nie zrobił planów zagospodarowania przetrzenego (przupomina w Czosnowie, sa od dawna), trzymając w garści właścicieli działek, które miały byc już dawno odrolnione. I będzie trzymał do wyborów, i mówił zagłosujcie na mnie, a Wam odrolnię. I tak co 4 lata, nie ma się dziwić że ludzie kupują 1 ha i wykorzystują obowiązujące prawo, aby się pobudować Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates42 Re: Burmistrz w TV 10.03.06, 10:40 Ewidentnie Panu Burmistrzowi ktoś pomaga lansować swój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Burmistrz w TV 10.03.06, 12:04 Nie ewentualnie,tylko napewno,ciekawe czy płacimy za to wszyscy? czy P.Burmistrz z własnej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś