papirus22 27.04.06, 10:27 deszcz, deszcz, deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Pogoda na weekend? 27.04.06, 11:34 wcale nie żartuję, chyba hiuppo dawał kiedys link? meteo.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php?gm=Lomianki&pow=warszawski-zachodni&woj=MA Odpowiedz Link Zgłoś
wasila102 Re: Pogoda na weekend? 27.04.06, 14:34 papirus wypluj te słowa, deszcz niech pada w tygodniu, a nie w długi weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 17:12 koszmar jakiś - właśnie coś o gwałtownym ochłodzeniu usłyszałam. A już się zrobiło praaaawie cudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 17:38 Pieknie! Tarnina nad Wisłą zakwitła. Brzoskwinie i morelki też... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 18:07 a magnolia to kiedy powinna? moja jakoś śpi...doglądam i doglądam i nic. Musi mi piękny storczyk w domu starczyć na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 18:12 pogoda.onet.pl/1,3,38,0,0,5,0,miasto.html tam znajdziesz pogodę. A magnolia może jeszce zakwitnąć. Kwiaty powstają z takich bardzo grubuch pączków i zakwitaja jeszcze przed rozwojem liści. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 19:30 a rano ma byc mgła, a więc mozna parę ładnych zdjęć cynąć do WGŁ:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 19:53 papirus22 napisał: > a rano ma byc mgła, a więc mozna parę ładnych zdjęć cynąć do WGŁ:) Obiecuję kwiat magnolii jak wkońcu "moje maleństwo" zakwitnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 19:52 j46 napisał: A magnolia może jeszce zakwitnąć. Kwiaty powstają z > takich bardzo grubuch pączków i zakwitaja jeszcze przed rozwojem liści. liści nie ma - pączki są. Codziennie oglądam. Jest nadzieja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Pogoda na weekend? 28.04.06, 21:05 Niech pada! Sorry! Straszna susza po zeszłym roku jest. Kanałek zasilający jeziorka juz wysycha... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Pogoda na weekend? 29.04.06, 07:34 no i mgły nie ma, susza to jest od kilku lat. Kiedys te jeziorka napełniały sie po powodzi, ale niektórzy mieszkańy doubezpieczyli sie to i powódz się wystraszyła. Faktem jest że u nas jest chyba najmniej opadów w Polsce. Tzn. w tym pasie Polski rzeczywiście jest mało deszczu, a Łomianki sa jeszcze tak położone, że wszystkie opady przechodzą bokiem. MOże ten bębniarz kiedyś cos wywoła:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Pogoda na weekend? 29.04.06, 12:00 Niech pada i te pyłki troche spłucze. Każde wejście do lasu kończy sie u mnie katarem - kwitnie wszystko co może. Co więcej samochód mam cały w pyłkach - po porannej mgle i rosie samochód jest już brudny następnego dnia po myjni. Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Pogoda na weekend? - w Łomiankach 29.04.06, 11:58 meteo.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php?gm=Lomianki&pow=warszawski-zachodni&woj=MA Tylko coś wolno to dziś chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś