papirus22 02.05.06, 20:10 po blamazu z usa moze teraz się uda. u janasa im gorzej graja w meczach tow. tym lepiej w meczach o stawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fgth Re: polska-litwa 03.05.06, 09:16 Cała druzyna bez formy .Widac brak gry w klubie Kosowskiego,Mila ---Tym panom dziękujemy!!!!Rasialdo to prawdziwe drewno.Franek jest za wolny!! Saganowski,Burhard i moze ktos z Łomianek..... powołac jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: polska-litwa 03.05.06, 22:21 Janas to niezły trener i ma szczęście poczekajmy jeszcze na mundial:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: polska-litwa 07.05.06, 23:39 Znalazłem cos fajnego na temat.. Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś