sloggi 03.01.03, 09:23 Czy w Łomiankach są jakieś charakterystyczne neony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: esscort Re: Neony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.03, 21:27 Jest jeden: burmistrz Sokołowski, resztę spowija mrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: Neony IP: *.proxy.aol.com 04.01.03, 23:07 a co powiedziec o sawie? on chyba najlepiej powinien wiedziec,przeciez ani w mroku,ani mrokiem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Neony 05.01.03, 14:46 Juz nie przesadzaj. nie znasz mnie, a moje zawirowania nie maja nigdy końca. Zmieniam się jak kameleon:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Neony 05.01.03, 15:46 Czy to Leon, czy nie Leon - nie, to sawa kameleon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: Neony IP: *.proxy.aol.com 06.01.03, 03:20 sawa,kameleon to poczciwy gad,nie martw sie.moja znajoma ma takiego jednego w klatce,na zewnatrz swego domu. od czasu do czasu jak zlapie tlustego pajaka,to jej dostarczam,a ona go,tym zywym pajakiem, karmi.czasami starcza jeden na tydzien. masz pozdrowienia ode tczewa. Odpowiedz Link Zgłoś