dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:34 mOJE TYPY mazowianka ,PAPIRUS, J46. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:35 a Esscort, Mwsylwia, Krzysiom to pies????? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:38 krzysiom to wolontariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:40 ok, a ja społecznik - może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:43 iod napisała: > ok, a ja społecznik - może być??? iOD JAK ZOSTAWISZ W SPOKOJU TYCH STRACEŃCÓW TO I OWSZEM Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:47 dziekanoszczak napisał: > iOD JAK ZOSTAWISZ W SPOKOJU TYCH STRACEŃCÓW TO I OWSZEM no ja już tak mam - jakoś straceńcy do mnie trafiają....Znowu - los, Panie, los... Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:41 iod napisała: > a Esscort, Mwsylwia, Krzysiom to pies????? ESKORT - BĘDZIE NEGOWAŁ C O SIE DA. MSYLWI - KANDUDATKA. kRZUSIOM- TREBA SI PRZYJŻEC. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 22:48 dziekanoszczak, wiesz coś o czym ja nie wiem.? Dzięki za uznanie,zastanowię się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:07 dziekanoszczak napisał: ESKORT - BĘDZIE NEGOWAŁ C O SIE DA. O przepraszam, ja juz kilkakrotnie deklarowalem, ze zamierzam zostac burmistrzem. obuiecalem to juz nawet żonie. Mamy zamiar w przyszlym roku odwiedzić miasto siostrazne w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:10 esscort napisał: > O przepraszam, ja juz kilkakrotnie deklarowalem, ze zamierzam zostac > burmistrzem. obuiecalem to juz nawet żonie. Mamy zamiar w przyszlym roku > odwiedzić miasto siostrazne w USA. O - i to lubię. Popieram. Jasno i wyraźnie powiedziane, a podróże przecież kształcą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:12 tak jest nie daj się zepchnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:12 Pożyczę Ci koszulkę z napisami obu miast, rozdawali w zeszłym roku. Dostaniesz od razu stały pobyt,nawet jak nie będziesz chciał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:14 mazowianka napisała: > Pożyczę Ci koszulkę z napisami obu miast, > rozdawali w zeszłym roku. > Dostaniesz od razu stały pobyt,nawet jak nie będziesz chciał:)) Mazowianko i blogosławieństwo im na droę mu mamu co robić tytaj Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:17 Ale ja nie chcę żeby esscort wyjeżdzał na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:19 jego strata Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:22 dziekanoszczak napisał: >> Mazowianko i blogosławieństwo im na droę mu mamu co robić tytaj Hej, Dziekanoszczak, chyba nie chcesz, zeby łomianki mialy burmistrza na emigracji - w dodatku tak daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:24 nigdy nie poiedziałem nikomu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:25 Czy wy piszecie w jakimś innym języku? czy po tej szklaneczce dobrego trunku w oczy mi coś wlazło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziekanoszczak Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:33 nie powiedziałem nikomu nie mazowianko sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:36 Jak człowiek się skupi to i w dobre klawisze trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: POTENCJALNI RADNI Z NASZEJ PACZKI 10.05.06, 23:37 Już mi się wszystko miesza,idę spać, Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś