navajo1 26.05.06, 10:19 gdzie jest dobre nie palące skóry solarium z dobrymi łóżkami Jest takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_migotka Re: dobre solarium? 19.06.06, 00:05 w okolicach centrum www.lomianeczki.pl/galeria/displayimage.php?album=11&pos=4 na piętrze szybko opala ale tzreba robic to z rozsądkiem bo moze poparzyc jak za szybko wybierzemy za dlugi czas opalania ale ogólnie daje im "6" Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: dobre solarium? 25.05.16, 22:14 I zamiast tipsiary skwarki zgodnej z kanonem mody wiejskiej, mamy wtedy tipsiarę z poparzeniami, śmierdzącą spalenizną :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: dobre solarium? 19.06.06, 10:43 Navajo - nie ma dobrych solariów niestety. Wszystkie niszczą skórę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralph076 Re: dobre solarium? 24.05.16, 10:16 Solaria niszczą skórę, ale znam lepsze rozwiąznie - opalanie natyskowe. Daje natychmiastowy elekt i nie wysusza skóry. Moga się opalać nawet kobiety w ciąży :-) Jest w Łomiankach nowe studio Go4Sun przy Warszawskiej 77, gdzie robią to super! Odpowiedz Link Zgłoś
lea228 Re: dobre solarium? 25.05.16, 10:08 nie takie dobre, właśnie bede składać reklamacje jestem w plamach, a nogi od wewnętrznej strony są nie opalone, Panie muszą się podszkolić w natrysku...stosowałam się do zaleceń: nie założyłam stanika, jak dojechałam do domu zrzuciłam z siebie spodnie, przez 3 godz nie korzystałam z wody, a efekt: nogi w plamach, od strony wewnętrznej nóg nogi biuałe widoczny pasek że nie było natrysku, piersi blade też.. Odpowiedz Link Zgłoś
4kierowca_bombowca Re: dobre solarium? 24.05.16, 18:24 Najlepsze jakie do tej pory widziałem to Jelcz na linii BiS i warunki i słońce jak w afryce. Jednym słowem wszystko co naturalne dla lokalnych pasażerów naszego przewoźnika. A podobno mamy autobusy z klimatyzacją, tak twierdzi i pokazuje nasza lokalna gazeta. Kto w takim razie zajumał agregaty z dachu Jelcza? Odpowiedz Link Zgłoś