kmsanczia 27.05.06, 14:44 Jakaś nowa knajpka? W którym miejscu jest Warszawska 133? www.lomianki.info/document.php?did=97 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:47 właśnie się Sanczis zastanawiam...też troszkę zgłupiałam, a niby Warszawską jeżdżę codziennie... menu kredą na tablicy pisane - światowo się zrobiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowicz Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:47 Było już na ten temat. Prawie na przeciwko poczty. Wygląda całkiem nieźle, smakuje trochę gorzej. Mają kilkanaście rodzajów win do wyboru. Nie jest tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:49 ja myślałam, że to o jakimś sklepie rybnym było....czytanie ze zrozumieniem się kłania, czy coś mieszam??? Wina mają w knajpie, kilkanaście do wyboru????? W Łomiankach????? Się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:52 Iod ty sobie nazw własnych nie tłumacz, jak knajpa sie nazywa "Piekarnia" to dopiero człowieka potrafi zmylić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 15:04 Knajpka - rzeczywiście fajna - jak większość tematów organizowanych przez Pawła - np. JazzCafe :) niebawem wiecej o całym przedsięwzięciu na LOMIANKI.INFO Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 14:09 Poszliśmy dzisiaj posmakować, wszystko czyli: polędwiczki i schabik, pieczone ziemniaki i sałatki bardzo smaczne. Będziemy wpadać, bo kanapki też zapowiadają się smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 19:13 mi to się marzy kawa i croissant z rana. I słońce. Może być w Łomiankach (obiecują przecież świeżutkie), skoro nie może być gdzie indziej...Będzie na pewno bardziej swojsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 23:27 Przetestowaliśmy. Croissanty nie po 2 a po 3 zł. z tego, co zauważyłam. ;) Ogólnie ceny warszawskie, żeby nie powiedzieć śródmiejskie, raczej na codzień jadać się nie da. Wystrój bardzo ładny, ale z ulicy knajpka słabo widoczna (przytłoczona przez sklep meblowy). Sałatki OK, chociaż jak dla mnie słabo przyprawione. Polecam garam masalę weg. i zupę pomidorową. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 00:03 Łosoś z grila może zaszkodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1271 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 14:17 A coś więcej? Był niedopieczony? Czy biedaczek nie miał w czym pływać? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 14:25 Pewnie przechodzony. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1271 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:21 To trochę tak, jak w tym starym dowcipie o warszawskich kelnerach. Na pytanie, czy kotlet jest świeży, łobuz taki odpowiada: "częściowo". Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:29 a blondynka sie zapyta: z ktorej strony? to odkroje :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:42 Był po prostu suchą czarną podeszwą.. Czyli tradycyjnie tak jak w innych knajpach typu "Fish & Salad" w Polsce najlepiej smakuje schabowy a ryby trzeba omijać z dalka.. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 02.06.06, 19:51 byłam, zjadłam...kawę ;) bardzo ładnie, czysto i miło, "wyborczą" można na miejscu przeczytać, sałatki wyglądały na świeże i smaczne, menu - jak na nasze miasteczko dość imponujące, ale nie tak jak wybór win - chyba jedyne miejsce w Łomiankach z tak bogatą ofertą. Cieszy. a...piwa Budvar i Guiness (z beczki). Ładnie. Rozczarował croissant (świeży, ale maaaaaalutki) Odpowiedz Link Zgłoś