Dodaj do ulubionych

Chillin' Fish & Salad

27.05.06, 14:44
Jakaś nowa knajpka? W którym miejscu jest Warszawska 133?
www.lomianki.info/document.php?did=97
Obserwuj wątek
    • iod Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:47
      właśnie się Sanczis zastanawiam...też troszkę zgłupiałam, a niby Warszawską
      jeżdżę codziennie...
      menu kredą na tablicy pisane - światowo się zrobiło ;)
    • lomiankowicz Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:47
      Było już na ten temat.
      Prawie na przeciwko poczty.
      Wygląda całkiem nieźle, smakuje trochę gorzej.
      Mają kilkanaście rodzajów win do wyboru.
      Nie jest tanio.
      • iod Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:49
        ja myślałam, że to o jakimś sklepie rybnym było....czytanie ze zrozumieniem się
        kłania, czy coś mieszam???
        Wina mają w knajpie, kilkanaście do wyboru????? W Łomiankach????? Się cieszę :)
        • kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 14:52
          Iod ty sobie nazw własnych nie tłumacz, jak knajpa sie nazywa "Piekarnia" to
          dopiero człowieka potrafi zmylić. ;-)
    • redakcja.lomianki.info Re: Chillin' Fish & Salad 27.05.06, 15:04
      Knajpka - rzeczywiście fajna - jak większość tematów organizowanych przez
      Pawła - np. JazzCafe :)
      niebawem wiecej o całym przedsięwzięciu na LOMIANKI.INFO
      • boryska Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 14:09
        Poszliśmy dzisiaj posmakować, wszystko czyli: polędwiczki i schabik, pieczone
        ziemniaki i sałatki bardzo smaczne. Będziemy wpadać, bo kanapki też zapowiadają
        się smacznie.
        • iod Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 19:13
          mi to się marzy kawa i croissant z rana. I słońce. Może być w Łomiankach
          (obiecują przecież świeżutkie), skoro nie może być gdzie indziej...Będzie na
          pewno bardziej swojsko :)
          • kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 28.05.06, 23:27
            Przetestowaliśmy. Croissanty nie po 2 a po 3 zł. z tego, co zauważyłam. ;)
            Ogólnie ceny warszawskie, żeby nie powiedzieć śródmiejskie, raczej na codzień
            jadać się nie da. Wystrój bardzo ładny, ale z ulicy knajpka słabo widoczna
            (przytłoczona przez sklep meblowy). Sałatki OK, chociaż jak dla mnie słabo
            przyprawione. Polecam garam masalę weg. i zupę pomidorową.
            • krzysiom1 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 00:03
              Łosoś z grila może zaszkodzić...
              • piotr1271 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 14:17
                A coś więcej? Był niedopieczony? Czy biedaczek nie miał w czym pływać?
                • kmsanczia Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 14:25
                  Pewnie przechodzony. ;)
                  • piotr1271 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:21
                    To trochę tak, jak w tym starym dowcipie o warszawskich kelnerach. Na pytanie,
                    czy kotlet jest świeży, łobuz taki odpowiada: "częściowo".
                    • mortimerr Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:29
                      a blondynka sie zapyta: z ktorej strony? to odkroje :)
                      • krzysiom1 Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 29.05.06, 15:42
                        Był po prostu suchą czarną podeszwą..
                        Czyli tradycyjnie tak jak w innych knajpach typu "Fish & Salad" w Polsce
                        najlepiej smakuje schabowy a ryby trzeba omijać z dalka..
                        • iod Re: Chillin' Fish & Salad - przetestowane 02.06.06, 19:51
                          byłam, zjadłam...kawę ;)
                          bardzo ładnie, czysto i miło, "wyborczą" można na miejscu przeczytać, sałatki
                          wyglądały na świeże i smaczne, menu - jak na nasze miasteczko dość imponujące,
                          ale nie tak jak wybór win - chyba jedyne miejsce w Łomiankach z tak bogatą
                          ofertą. Cieszy.
                          a...piwa Budvar i Guiness (z beczki). Ładnie.
                          Rozczarował croissant (świeży, ale maaaaaalutki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka