Dodaj do ulubionych

@@ Konsternacja w szeregach opozycji @@

29.05.06, 18:36
Witam, jak zwykle wpadam na chwilę bo nie mam wiele czasu.

Usłyszałem dziś bazarkowa plotkę i chciałem się nią podzielić z forumowiczami.

Podobno Marian P. zamierza popierać K.W. w kampanii wyborczej.
Radny Pszcz. (jak o nim piszecie) chyba wszystkim dał sie we znaki i popad
wraz z ekipą w niełaskę.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 18:44
      A ja bylem odebrać magiel i dowiedzialem się, że kuzynka tej blondynki z dzialu
      mięsnego w globim widaziala jak TM rozmawia z AK, ze WR ma kandydować na
      burmistrza.
      • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 18:51
        Łał, jeszcze jeden głos na KW i to jaki głos, samego Mariana P.!
        Dobrze że nie na ŁS... ;)
    • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 22:28
      nie wiem o czym piszesz, jezeli jest wybór wsród opozycji to chyba dobrze.
      Najwazniejsze, aby pozbyć sie Sokoła:)
      • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 22:47
        No jak to Papi, ty nie znasz Mariana?? To chyba straciliśmy wszelkie szanse na
        rowikłanie zagadki.
        • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 22:48
          Ja znałem Mariana P. Mial kiedyś pawilon z butami na Marszałkowskiej. Ale czy
          to ten?
          • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 22:59
            Ta Marszałkowska odchodząca od Warszawskiej? Aaa, to już wiem, który Marian,
            rzeczywiście buty miał przednie. ;-)
        • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 22:51
          Pewnie że znam, a puszczanie takich informcji to jakby to nazwać- urojenie, na
          pewno jakaś mania. Ataki ludi sokoła zarówno na Wasniewskiego jak i
          Pszczółkowsiego będa się powtarzały. cała różnica polega na tym, że to Sokół
          rządził 8 lat i nic. Pojawiła sie alternatywa i teraz będą atakować bo jak
          upadnie reżim straca pracę i tyle.
          • athlon_linux Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:23
            Kochany
            To nie są ataki na nikogo, tylko ploteczki wyborcze.

• esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:24
              athlon_linux napisał:

> Kochany
              > To nie są ataki na nikogo, tylko ploteczki wyborcze.

A to są jakieś wybory?
              • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:31
                chcesz ploteczki? Dziś słyszałem dużo, np. że Grądzki pokłócił się z
                Sokołowskim i będzie stratował na burmistrza.
                Dziś tez słyszałem, że p.Mazan ma kandydowac na burmistrza, a Sokołowski będzie
                viceburmistrzem.
                Dziś jedna pani od Sokoła mi powiedziała, że Sokół wybudował sobie dom za 4
                mln, i na te plotki mam świadków!!!
                Jednak nie pisze na forum wszystkich bzdur, które słysze.
                Natomaist chetnie pisze co zrobił Sokół i porónuje to do np. Czosnowa
                • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:33
                  papirus22 napisał:
                  > Dziś jedna pani od Sokoła mi powiedziała, że Sokół wybudował sobie dom za 4
                  > mln, i na te plotki mam świadków!!!

Nie za 4 tylko za 50 i nazywa się ICDS. ;)
                  • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:37
                    no nie to nie chodzi o icds, tylko o jakis dom poza Łomiankami, ale takie
                    plotki mnie nie intersują.
                    • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:38
                      Ale pomyśl, po co mu? Przecież on jak już coś robi, to dla potomności, dla
                      własnej chwały, żeby wszyscy widzieli. I co, gdzieś tam sobie pałac wybudował i
                      cisza?
                    • ktosiek13 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 10:26
                      To już wiem dlaczego Sokołowski nie dba o swój dom w łomiankach, chwasty ma po
                      pas,okna bez szyb. Taki gospodarz...
                      Teraz pewnie skosi bo donosiciel mu doniesie , że ma chwasty na działce, w końcu
                      może dawno na niej nie był.
                      • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 10:32
                        to, że nie mieszka na Dabrowie wszyscy wiedzą, tylko pytanie gdzie?
                        Chwasty? tam jest śmietnik i taki bałagan, że nawet jak ktoś nie wie gdzie
                        mieszka burmistrz to jak zobaczy ta ruderę od razu wie.
    • elpr1 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:41
      Athlon_linux, jeśli Marian P to Marian Perlik a K.W. to Konrad Waśniewski to
      jego poparcie przyjmujemy z ogromną satysfakcją, jest to zacny człowiek i
      zasłużony dla Łomianek. Powyższe świadczyłoby o wzrastających szansach
      Waśniewskiego.
      • athlon_linux Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:43
        No to widzę, że stare wraca.

A może wygra Sokołowski?
        • elpr1 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:45
          Może
          • robert_58 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:46
            przepraszam,
            bo ja obcokrajowiec jestem..
            Kim jest Marian P.?
            • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:48
              Marian dalej mi nic nie mówi, ale Perlik to w Ł. znane nazwisko, Robcio musisz
              się podciągnąć z historii sławnych łomiankowskich biznesmenów. ;)
              • robert_58 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:50
                no dajcie jakiś cynk...
                jak już o byznesach to mnie bardzo zaintrygowało
          • athlon_linux Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:47
            Lpr nie myśl, że jestem twoim wrogiem, ale takie poparcie jest zobowiązujące.
            • elpr1 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:52
              Nie myślę.
        • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:46
          athlon_linux napisał:

> A może wygra Sokołowski?

Z pewnością.
          • athlon_linux Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:49
            esscort
            Masz racje, dzieki lecsokole i tym podobnej kampanii.
            • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:51
              Ooo, to może Leć Sokole to tak naprawdę Sokół wymyślił, żeby zyskać więcej
              zwolenników? Szczwana bestia, tak nas podejść psychologicznie.
            • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:52
              No. I teraz juz wiadomo, kto stoi za lecsokole - to athlon zalatwia sokolowi
              reelekcje. Fajnie to athlon redagujesz.
              • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:53
                Athlon gratulacje, ale nie musiałeś tak jawnie dawać do zrozumienia, kto za tym
                stoi. Fajniej było jak byliście anonimowi. ;)
                • athlon_linux Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:55
                  > Athlon gratulacje, ale nie musiałeś tak jawnie dawać do zrozumienia, kto za tym
                  > stoi. Fajniej było jak byliście anonimowi. ;

Możesz rozwinąć temat?
                  Nie jarzę!
                • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:55
                  jak byli anonimowi to ich popierałem ale teraz to juz nie...
              • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:53
                Sokół jest nie w porządku że sie nie podpsiuje, to ja rozumiem skąd tyle jego
                zdjęc to forma nowoczesnej promocji-przez negację. Jak ten marketing polityczny
                sie dynamicznie zmienia:)
                • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:55
                  Jak to nie w porządku, na tym właśnie polega ten nowoczesny marketing, jakby się
                  podpisał to by nie było efektu. :)
                • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:56
                  A mnie tez sie podoba, że sie nie podpisuje. Mozna zgadywać - ten tekst Sokoła,
                  a tamten Grądzkiego. Przyznaj Athlon, że ten numer ze stodola sternickiego to
                  Mazan wymyslił. Szykujecie coś nowego?
                  • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 29.05.06, 23:58
                    Zagadki w gazetce też świetne, ale te cytaty z Sokoła... no nie wiem, teraz
                    widzę, że naciągane były, jakieś takie za mało ośmieszające. Musicie to
                    poprawić, bo reszta OK. No i chyba kto inny składa bo do GŁ niepodobne. ;)
                    • robert_58 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:00
                      świstak składa, zawija ...
                    • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:02
                      Ta akcja ze stodoła to nagonka na r.Sternickiego, żeby oddał ziemie za darmo,
                      bo to Sokół z tym oddawaniem zaczął. Zwalaja wszystko na opozycję bo licza że
                      Sternicki zaświci przykłądem wyburzy i odda, chytre, cwane:)
                      • kmsanczia Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:03
                        Eee, tak by im zależało? A co to ma być jakaś główna droga, czy coś ma powstać w
                        miejscu tej stodoły?
                        • papirus22 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:05
                          przykład dla innych...
                          • robert_58 Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:11
                            to ja nie mogę nawet wziąć przykładu :-(
                            burzyć nie mam co...

no chyba, że nie swoje :-)
                          • brycezion Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:19
                            Marian mówicie? Już wiem,to o nim była taka piosenka : "Usta Mariana...".
                            • esscort Re: @@ Konsternacja w szeregach opozycji @@ 30.05.06, 00:27
                              I bylo jeszcze coś o Marianie, który ze schodów spadł.
                              • mwsylwia Re: sza 30.05.06, 10:48
                                A słyszeliscie o BS???

• papirus22 Re: sza 30.05.06, 10:54
                                  bank spóldzielczy? tez kandyduje:)
                                • esscort Re: sza 30.05.06, 10:56
                                  mwsylwia napisała:

> A słyszeliscie o BS???

Bogdan Smoleń?
                                  • mwsylwia Re: sza 30.05.06, 10:58
                                    esscort napisał:
                                    > Bogdan Smoleń?

Eeeech jacy Wy mało domyślni :((
                                    !!!!Britney Spears ma kłopoty!!!!!
                                    • papirus22 Re: sza 30.05.06, 10:58
                                      znowu?
                                    • kmsanczia Re: sza 30.05.06, 11:24
                                      To BS też z Łomianek?? Kandyduje?
                                      • mwsylwia Re: sza 30.05.06, 11:37
                                        kmsanczia napisała:
                                        > To BS też z Łomianek?? Kandyduje?

Kto wie... kto wie...

• kmsanczia Re: sza 30.05.06, 11:39
                                          To chyba dobrze, przecież szukaliśmy kobiety burmistrza. :)
                                          • mazowianka Re: sza 30.05.06, 11:54
                                            O.. widzę że znowu coś przegapiłam, piszecie Marian P.
                                            no nie wiem,czy z poparciem tego Pana wygra P. K W
                                            coś mi się zdaje że On już w poprzednich wyborach,
                                            kogoś bardzo popierał a potem sie wycofał, On jakiś
                                            niestały w uczuciach jest....
                                            Ja też słyszałam ploteczki o tym domu Sokoła, mówili
                                            mieszkańcy z Dąbrowy i że On przyjeżdza rano tym nowym
                                            srebrnym Punto, zostawia go pod tym swoim pałacem?
                                            przesiada się w ten czerwony bolid, i gna do pracy,
                                            no i ma rację po co kłóć w oczy...przecież On w tych
                                            Łomiankach tylko z miłości do mieszkańców się tak poświęca!!
                                            Aha i bym zapomniała najważniejszej plotki, to Wróblewski ma
                                            startować na Burmistrza,a co mu tam. był śpiewak teraz pora
                                            na aktora, może nie będzie lepiej ale weselej napewno!!!!
                                            • brycezion Re: sza 30.05.06, 11:59
                                              Mazowianka: Wróblewski?weselej? To przecież aktor dramatyczny.
                                              • esscort Re: sza 30.05.06, 12:03
                                                Ja myśle, że nawet tragiczny. A w horrorach mogłby grać bez specjalnego wysiłku.
                                                • mazowianka Re: sza 30.05.06, 12:21
                                                  Ale On nic nie mówi, tyle że stoi z halabardą,
                                                  gdzieś w dziesiątym szeregu:))
                                                  Za to bardzo się uaktywnia na zebraniach wszelkich,
                                                  ostatnio nawet krzyczał że nie będzie go nikt nagrywał,
                                                  bo za jego głos się płaci,więc jak wygra wybory na
                                                  burmistrza, będzie cennik na dzwiach,ile za każde słowo,
                                                  podatki pójdą w górę .... aż strach pomyśleć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka