fgth 16.06.06, 07:59 Gdzie są najlepsze kwatery lub pensjonaty w Ustce i jak najszybciej tam dojechać?Może ktoś już był i coś podpowie. Ja nigdy nie byłem w Ustce, a wybieram się tam w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwsylwia Re: Wakacje w Ustce 16.06.06, 08:28 Musisz też wiedzieć, ze Ustka jest najbardziej wietrznym miejscem nad polskim morzem, i dzieki temu w powietrzu jest mnóstwo jodu - im bardziej wieje tym lepiej. My w tym roku, wiosną bylismy z dzieckiem w ośrodku wypoczynkowym - sanatorium RADOŚĆ. Przy samej promenadzie, niedaleko portu, z okien widać morze ale i... czuć wszechobecny zapach smażonego tłuszczu z rybiarni. Polecam wiec zakątki trochę dalsze od morza :). Odpowiedz Link Zgłoś
fgth Re: Wakacje w Ustce 18.06.06, 21:45 Dzięki za informacje, ale moja żona jedzie sama z małym dzieckiem i nie może za daleko być od plaży bo musi z całym tym bałaganem(wózek, koc, zabawki itd.) dotrzeć nad morze. Na razie zarezerwowaliśmy miejsce w pensjonacie "Fregata" na ulicy Chopina. Może wiesz co to za miejsce i czy jest tam w miarę spokojnie (dyskoteka naprzeciwko niemile widziana!)Zapach tłuszczu ujdzie w tłoku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Wakacje w Ustce 18.06.06, 21:52 w Ustce blisko plaży jest Energetyk, pamiętam sprawdzałam ze 2 lata temu jak daleko można wózkiem do plaży dojechać. Chyba było dobrze. www.energetyk.ustka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Wakacje w Ustce 18.06.06, 22:35 To jest centrum Ustki. Czy sa tam dyskoteki to nie wiem, bo byłam w kwietniu, kiedy to wszystko jest pozamykane, cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś