sweetdreams2 23.01.07, 11:39 czesc mam pytanie, czy ktoras z Was chodzi do dr Ortonowskiej? co mozecie o niej powiedziec? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetdreams2 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 14:12 naprawde zadna z Was nic o niej nie wie????? :( Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 14:39 Ja nie znam. A jaki jest problem? Może jest na sali ginkolog i udzieli porady wirtualnie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 15:01 Ortonowska przyjmuje prywatnie w Łomiankach od lat. Chyba też kawał życia tu przemieszkiwała, być może jeszcze mieszka (na pewno nie tam, gdzie kiedyś). Nie sądzę, żeby była złym lekarzem. Byłam u niej raz - na podstawie tej jednej wizyty ciężko wyrokować. Rozmawiałam o niej wtedy z inną pacjentką, czekającą na wizytę - ta dziewczyna była bardzo z Ortonowskiej zadowolona. Sprawia wrażenie lekarza spokojnego, zrównoważonego, doświadczonego. Sama myślałam ostatnio o tym, by ponownie odwiedzić, więc chyba było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 15:27 Jeśli to ta Pani, która przyjmuje prywatnie w tym białym budynku niedaleko Szkoły Podstawowej, to byłam tam raz i wyszłam bardzo zadowolona. Sympatyczna, delikatna, i (tak jak napisała i_bella) sprawia wrażenie doświadczonej... Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 17:37 > Jeśli to ta Pani, która przyjmuje prywatnie w tym białym budynku niedaleko > Szkoły Podstawowej, to byłam tam raz i wyszłam bardzo zadowolona. Sympatyczna, > delikatna, i (tak jak napisała i_bella) sprawia wrażenie doświadczonej... No pięknie! A LPR czyta i ostrzy kosy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 23:05 Nie zamulam tylko przestrzegam! Zima idzie jak progmnozują synoptycy. A nuż widelec jakiś lokalny łysol z bojówek LPR trafi na grupę ze zwoim dodatkowo spowolnionym przez zimno mUzgiem, nie doczyta, i wysmaruje na drzwiach gabinetu pani ginegolog jakieś graffiti o pedałach, gazie i Madagaskarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 23:11 :) ok - ale nie przeszkadzajmy już Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 14:51 Nie wiem co to znaczy "polecacie". Nie znam kobiety, ale jeżeli chodzi o lekarzy w przychodniach to na pacjentkę u ginekologa przypada jakieś 10 minut, z czego połowa to wypełnianie papierów. Nie wiem czy można w tym czasie stwierdzić że lekarz jest wart polecenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdreams2 Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 15:42 dziekuje za odpowiedz!!!!!!! chyba do niej pojde a nie wiecie czy ona robi w swoim gabinecie usg????? Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: GINEKOLOG - ORTONOWSKA 23.01.07, 16:00 chyba nie, masz linka: www.izabelaortonowska.ginweb.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś