i_bella 09.03.07, 12:26 :))) nieźle wyszło; do wynajęcia, pod działalność miłą, bezpośrednio, ktoś słyszał o czymś miłym do wynajęcia? Z normalnym właścicielem. Od 200m wzwyż??? tak pytam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 12:34 Dla siebie? Co to ma być ze aż 200m? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:04 nie chciałabyś jeszcze jednego przedszkola w Łomiankach???? Będzie fajny dom, to i fajne przedszkole będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:07 Pewnie mnie nie będzie stać. :( Ale spokojnie, to jest żyła złota, spory napływ ludzi się szykuje w okolicy, na pewno się będą rozmnażać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:09 nie moja żyła. Ja tradycyjnie, do biura :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:10 p.s. jakbyś chciała stronę www to masz 'za gratis'. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:13 domu chcę, jak nie znajdę to pójdzie fajne przedszkole do Izabelina. Chociaż w zasadzie po co mi to...dzieciaki już powoli za stare się robią na przedszkole :( Stronka mówisz...to jak pub otworzymy :))) Nie mogę cały czas w Jazzie przesiadywać przecież Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: szukam domu 09.03.07, 12:36 Wydaje mi się, że przy Kolejowej(na odcinku między Brukową a Wiślaną) widziałem jakieś ogloszenie o wynajęciu. Przejedź tamtedy rozglądając się (ale bez przesady), może to jeszcze wisi. Tyle ze przy tej kolejowej strasznie głośno. Wartom też popytać w tych "biurowcach" przy Warszawskiej (po prawej stronie w okolicy proszków). Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 12:58 Kolejowa odpada, biurowce też. Miły domek z ogródkiem ma być. Może być Dąbrowa. Może nawet lepiej. Problem, że na wynajem z przewidywaną drobną adaptacją. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:06 Patrz, jaka inteligentna bestyja ;) juz napisałam powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 13:23 i_bella temat zabrzmiał niepokojąco. Juz bałam się ,ze Cię mąż z walizkami za drzwi wystawił. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:38 :))) wiedziałam, napisałabym wtedy - "kto przygarnie" raczej. Póki co, to mu tak łatwo z tymi walizkami nie pójdzie. Za dużo walizek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:47 i tak obok tematu, Ty znasz Jorybka, choć jeden taki przypadek, kiedy mąż zonie walizki wystawia za drzwi? Ja znam tylko wystawianie walizek w celach wyjazdowych - narty i te inne formy wypoczynku...tak, to wtedy faktycznie mąż targa walizy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 13:56 i_bella napisała: > i tak obok tematu, Ty znasz Jorybka, choć jeden taki przypadek, kiedy mąż zonie i_bella.....niestety znam :(, ale to już takie zboczenie zawodowe A co do targania walizek na wyjazd to mam wrażenie ,ze ja wtedy je targam. Spakowanie całego "dobytku ruchomego"na wyjazd to koszmar. Mąż tylko uprzejmie wkłada walizki do samochodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:57 Ja znam przypadek, w rodzinie z resztą. Mąż pojechał na ryby a żona zaprosiła kochanka. Niestety mąż wrócił wieczorem zamiast następnego dnia rano i wystawił żonę razem z kochankiem i śpiącym dzieckiem na schody. Walizek nie oddał, nawet zabawek i ubrań dziecka, a potem w sądzie przekupił świadków żeby mówili, że widzieli jak wychodziła w 3 futrach, z całym dobytkiem pod pachą i odjechała dwoma samochodami. Jaki z tego morał? Zajmij się człowieku żoną zamiast latać po nocy na ryby. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:01 Dobrze,ze mój na ryby nie chodzi....pokusy nie ma...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 14:02 Patrz, a mój chodzi... a ja głupia nic. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:05 wiedziałam, że na forum domu nie znajdę, ale żeby zaraz... głupia.. nic????? A ryby przynosi??? Czy serce ma litościwe? Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:03 w 3 futrach dwoma samochodami???? Noooo....morał dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:04 Tynm drugim to chyba kochanek odjechał... Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:07 On chyba te ryby w przeręblu łowił....bo ona w tych futrach uciekała... Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:07 i tak się właśnie przeistaczają wątki w czaty, jak 3 kobiety razem wino wypiją. Cztery. No właśnie - gdzie ta czwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:08 > Cztery. No właśnie - gdzie ta czwarta? Pewnie pracuje.Jako jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:12 No dobra , schodzęe z tego czatu i idę obiad gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:13 :))) ja też schodzę - do Warszawki jadę. Nie na obiad :( Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 14:20 No ładnie. Tylko ja i czwarta pracujemy. :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 09:43 Czwarta, piąta, szósta... wszystkie pracujemy. Wszak ktoś musi pracować, by ktoś mógł sobie spokojnie czatować :) Bella, co ty tu o jakimś domku z ogródkiem? Przecież miało być, coś gdzie każdy chciałby przychodzić, zjeść, wypić, porozmawiać... dyskusje miały być i pokazy wszelakie. Ja się już nastawiłam duchowo, no ale w tej sytuacji... Do przedszkola to ja już nie wrócę, o nie, mowy nie ma! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 10:52 to chyba na emeryturze...wrócę do pomysłu...póki co, poproszę o ładny domek z ogródkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 10:55 Z drugiej strony domku Bella przez okienko będzie sprzedawać trunki, żeby strudzone matki przychodząc po dzieci do przedszkola mogły odsapnąć. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:04 jeśli chodzi o trunki - trunkowo drinkowo "u rybek" niedługo będzie. Może i Mojito, przydałoby się na letnie popołudnia, z widokiem na Warszawską :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:05 a strudzone matki jak najbardziej winny mieć możliwość odsapnięcia, tylko kto w tym kraju wyrazi zgodę na taaaki biznes. Chociaż, ostatnio jakoś prorodzinnie się zrobiło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:12 Można by ten pomysł zgłosić sąsiadowi Romkowi, trzeba popierać prorodzinne inicjatywy. :)) A na mojito teraz będę miała blisko, prosto z budowy w walonkach mogę wpadać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 11:27 Prosto z budowy w walonkach ul. Wiejską na mojito. Nieźle :) To mówisz Sanczia, że sama bedziesz swój dom wznosić? Hoho, babka z Ciebie na miarę przodownic pracy w PRL. Już cię widzę w wyobraźni w kraciastej koszulinie, z kielnią, no i te walonki... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:31 pamiętaj tylko, żeby duuuużo sypialni w domu było - zgodnie z nowymi trendami małżeńskimi. Sorry, in English będzie, w skrócie chodzi o to, żeby spać oddzielnie, bo zdrowiej dla wszystkich :) news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6441131.stm tak...prorodzinnie Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:33 Bogaci mogą spać osobno, biedacy zazwyczaj muszą na siebie chrapać na jednej lepie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:32 Wznosić to może za dużo powiedziane ale dręczyć i nadzorować ekipę jak najbardziej. ;) A walonki się przydają w tym rejonie, zamiast ulic bagno do topienia krów. ;) Wiejską byłoby na około, ale jakby jakaś delegacja zagraniczna chciała zobaczyć sielskie klymaty to mogę się przespacerować z tą kielnią. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 11:53 A czy może być delegacja z innej dzielnicy, czy tylko dla zagranicznych spacerujesz? ;) A poważnie, nadzorowanie to ciężka praca. Mówi sie, mówi, a oni (w sensie budowalńcy) i tak swoje robią. A poza tym słyszałam w telewizji, że teraz nie ma w ogóle komu budować. Została sama mocno niewyspecjalizowana siła robocza. Jeden pan mówił, że nawet takich co to tylko taczki pchają brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:58 kmsanczia napisała: ....ale jakby jakaś delegacja zagraniczn > a > chciała zobaczyć sielskie klymaty to mogę się przespacerować z tą kielnią. ;] > Pamiętaj wziąć książkę pod pachę, tak na wszelki wypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 12:00 i_bella napisała: > Pamiętaj wziąć książkę pod pachę, tak na wszelki wypadek :) Że niby album?... a kto mnie dofinansuje? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś