Dodaj do ulubionych

szukam domu

09.03.07, 12:26
:))) nieźle wyszło; do wynajęcia, pod działalność miłą, bezpośrednio, ktoś
słyszał o czymś miłym do wynajęcia? Z normalnym właścicielem. Od 200m
wzwyż??? tak pytam...
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 12:34
      Dla siebie? Co to ma być ze aż 200m? :)
      • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:04
        nie chciałabyś jeszcze jednego przedszkola w Łomiankach???? Będzie fajny dom,
        to i fajne przedszkole będzie :)
        • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:07
          Pewnie mnie nie będzie stać. :(
          Ale spokojnie, to jest żyła złota, spory napływ ludzi się szykuje w okolicy, na
          pewno się będą rozmnażać. ;-)
          • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:09
            nie moja żyła. Ja tradycyjnie, do biura :)
          • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:10
            p.s. jakbyś chciała stronę www to masz 'za gratis'. ;)
            • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:13
              domu chcę, jak nie znajdę to pójdzie fajne przedszkole do Izabelina. Chociaż w
              zasadzie po co mi to...dzieciaki już powoli za stare się robią na przedszkole :(

Stronka mówisz...to jak pub otworzymy :))) Nie mogę cały czas w Jazzie
              przesiadywać przecież
    • esscort Re: szukam domu 09.03.07, 12:36
      Wydaje mi się, że przy Kolejowej(na odcinku między Brukową a Wiślaną) widziałem
      jakieś ogloszenie o wynajęciu. Przejedź tamtedy rozglądając się (ale bez
      przesady), może to jeszcze wisi. Tyle ze przy tej kolejowej strasznie głośno.
      Wartom też popytać w tych "biurowcach" przy Warszawskiej (po prawej stronie w
      okolicy proszków).
      • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 12:58
        Kolejowa odpada, biurowce też. Miły domek z ogródkiem ma być. Może być Dąbrowa.
        Może nawet lepiej. Problem, że na wynajem z przewidywaną drobną adaptacją.
        • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:01
          Jednak przedszkole?
          • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:06
            Patrz, jaka inteligentna bestyja ;) juz napisałam powyżej
            • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 13:23
              i_bella temat zabrzmiał niepokojąco. Juz bałam się ,ze Cię mąż z walizkami za
              drzwi wystawił.
              • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:38
                :))) wiedziałam, napisałabym wtedy - "kto przygarnie" raczej.
                Póki co, to mu tak łatwo z tymi walizkami nie pójdzie. Za dużo walizek ;)
              • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 13:47
                i tak obok tematu, Ty znasz Jorybka, choć jeden taki przypadek, kiedy mąż zonie
                walizki wystawia za drzwi? Ja znam tylko wystawianie walizek w celach
                wyjazdowych - narty i te inne formy wypoczynku...tak, to wtedy faktycznie mąż
                targa walizy ;)
                • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 13:56
                  i_bella napisała:

> i tak obok tematu, Ty znasz Jorybka, choć jeden taki przypadek, kiedy mąż
                  zonie
                  i_bella.....niestety znam :(, ale to już takie zboczenie zawodowe

A co do targania walizek na wyjazd to mam wrażenie ,ze ja wtedy je targam.
                  Spakowanie całego "dobytku ruchomego"na wyjazd to koszmar. Mąż tylko uprzejmie
                  wkłada walizki do samochodu :)
                • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 13:57
                  Ja znam przypadek, w rodzinie z resztą. Mąż pojechał na ryby a żona zaprosiła
                  kochanka. Niestety mąż wrócił wieczorem zamiast następnego dnia rano i wystawił
                  żonę razem z kochankiem i śpiącym dzieckiem na schody. Walizek nie oddał, nawet
                  zabawek i ubrań dziecka, a potem w sądzie przekupił świadków żeby mówili, że
                  widzieli jak wychodziła w 3 futrach, z całym dobytkiem pod pachą i odjechała
                  dwoma samochodami.
                  Jaki z tego morał? Zajmij się człowieku żoną zamiast latać po nocy na ryby. ;)
                  • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:01
                    Dobrze,ze mój na ryby nie chodzi....pokusy nie ma...:)
                    • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 14:02
                      Patrz, a mój chodzi... a ja głupia nic. :/
                      • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:05
                        wiedziałam, że na forum domu nie znajdę, ale żeby zaraz... głupia.. nic????? A
                        ryby przynosi??? Czy serce ma litościwe?
                  • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:03
                    w 3 futrach dwoma samochodami???? Noooo....morał dobry!
                    • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:04
                      Tynm drugim to chyba kochanek odjechał...
                      • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:05
                        aż się kurzyło zapewne ;)
                        • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:07
                          On chyba te ryby w przeręblu łowił....bo ona w tych futrach uciekała...
    • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:07
      i tak się właśnie przeistaczają wątki w czaty, jak 3 kobiety razem wino wypiją.
      Cztery. No właśnie - gdzie ta czwarta?
      • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:08
        > Cztery. No właśnie - gdzie ta czwarta?

Pewnie pracuje.Jako jedyna.
        • jorybka1 Re: szukam domu 09.03.07, 14:12
          No dobra , schodzęe z tego czatu i idę obiad gotować.
          • i_bella Re: szukam domu 09.03.07, 14:13
            :))) ja też schodzę - do Warszawki jadę. Nie na obiad :(
            • kmsanczia Re: szukam domu 09.03.07, 14:20
              No ładnie. Tylko ja i czwarta pracujemy. :/
              ;)
              • olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 09:43
                Czwarta, piąta, szósta... wszystkie pracujemy.
                Wszak ktoś musi pracować, by ktoś mógł sobie spokojnie czatować :)

Bella, co ty tu o jakimś domku z ogródkiem? Przecież miało być, coś gdzie każdy
                chciałby przychodzić, zjeść, wypić, porozmawiać... dyskusje miały być i pokazy
                wszelakie. Ja się już nastawiłam duchowo, no ale w tej sytuacji... Do
                przedszkola to ja już nie wrócę, o nie, mowy nie ma! ;)
                • i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 10:52
                  to chyba na emeryturze...wrócę do pomysłu...póki co, poproszę o ładny domek z
                  ogródkiem :)

• kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 10:55
                    Z drugiej strony domku Bella przez okienko będzie sprzedawać trunki, żeby
                    strudzone matki przychodząc po dzieci do przedszkola mogły odsapnąć. ;))
                    • i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:04
                      jeśli chodzi o trunki - trunkowo drinkowo "u rybek" niedługo będzie. Może i
                      Mojito, przydałoby się na letnie popołudnia, z widokiem na Warszawską :)_
                    • i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:05
                      a strudzone matki jak najbardziej winny mieć możliwość odsapnięcia, tylko kto w
                      tym kraju wyrazi zgodę na taaaki biznes. Chociaż, ostatnio jakoś prorodzinnie
                      się zrobiło ;)
                      • kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:12
                        Można by ten pomysł zgłosić sąsiadowi Romkowi, trzeba popierać prorodzinne
                        inicjatywy. :))

A na mojito teraz będę miała blisko, prosto z budowy w walonkach mogę wpadać. ;)
                        • olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 11:27
                          Prosto z budowy w walonkach ul. Wiejską na mojito. Nieźle :)

To mówisz Sanczia, że sama bedziesz swój dom wznosić? Hoho, babka z Ciebie na
                          miarę przodownic pracy w PRL. Już cię widzę w wyobraźni w kraciastej
                          koszulinie, z kielnią, no i te walonki... ;)))
                          • i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:31
                            pamiętaj tylko, żeby duuuużo sypialni w domu było - zgodnie z nowymi trendami
                            małżeńskimi. Sorry, in English będzie, w skrócie chodzi o to, żeby spać
                            oddzielnie, bo zdrowiej dla wszystkich :)
                            news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6441131.stm
                            tak...prorodzinnie
                            • kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:33
                              Bogaci mogą spać osobno, biedacy zazwyczaj muszą na siebie chrapać na jednej
                              lepie. ;)
                          • kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 11:32
                            Wznosić to może za dużo powiedziane ale dręczyć i nadzorować ekipę jak
                            najbardziej. ;) A walonki się przydają w tym rejonie, zamiast ulic bagno do
                            topienia krów. ;) Wiejską byłoby na około, ale jakby jakaś delegacja zagraniczna
                            chciała zobaczyć sielskie klymaty to mogę się przespacerować z tą kielnią. ;]
                            • olla1660 Re: szukam domu 13.03.07, 11:53
                              A czy może być delegacja z innej dzielnicy, czy tylko dla zagranicznych
                              spacerujesz? ;)

A poważnie, nadzorowanie to ciężka praca. Mówi sie, mówi, a oni (w sensie
                              budowalńcy) i tak swoje robią. A poza tym słyszałam w telewizji, że teraz nie
                              ma w ogóle komu budować. Została sama mocno niewyspecjalizowana siła robocza.
                              Jeden pan mówił, że nawet takich co to tylko taczki pchają brakuje.
                            • i_bella Re: szukam domu 13.03.07, 11:58
                              kmsanczia napisała:

....ale jakby jakaś delegacja zagraniczn
                              > a
                              > chciała zobaczyć sielskie klymaty to mogę się przespacerować z tą kielnią. ;]
                              >

Pamiętaj wziąć książkę pod pachę, tak na wszelki wypadek :)
                              • kmsanczia Re: szukam domu 13.03.07, 12:00
                                i_bella napisała:
                                > Pamiętaj wziąć książkę pod pachę, tak na wszelki wypadek :)

Że niby album?... a kto mnie dofinansuje? ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka