Dodaj do ulubionych

Do monarchy3 i innych - protest

15.03.07, 11:44
Stanowczo protestuję przeciwko nazywaniu Kowalik panem G.

Przecież "pszczeli rój" ustalił, że to ja jestem panem G.
Ja sam zaczynam się do tego pomału przyzwyczajać.

Ps. Pozdrawiam wszystkich, którzy w wyniku niewygodnych dla "ula" postów
zostaną nazwani "bandą Sokoła" lub panem G.

Obserwuj wątek
    • esscort Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 11:53
      Ale o co chodzi? Kto to jest pan G.? Gustlik z czterech pancernych?
      • lolaxyz Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 12:57
        Poza tym wszyscy wiedzą, że Kowalik jest Robertem. Linux jak zwykle zamula.
        • kmsanczia Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 13:12
          Robertem i Iod. Tzn. Iod już nie ma, to nie wiem... ;)
          Ale pan G. nadal w czołówce. Jednak Kow jeszcze musisz popracować nad
          wizerunkiem, ludzie wolą być panem G.
          ;]
          • lolaxyz Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 14:43
            Pewnie zazdroszczą mu złotych zębów. O ile o tego samego pana G chodzi.
    • monarcha3 Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 15:08
      Ptaszyska to ptaszyska, dla mnie wszystkie takie same.
      Jakby ptaki nie stosowały "nastu" loginów to by ich nikt nie mylił
      Piszcie pod jednym, wtedy nikt Was nie pomyli, zamiast ciagle zmienić:(
    • lomek2 Re: Do monarchy3 i innych - protest 15.03.07, 15:23
      Jako wolny truteń też uważam, ze jest to dość prawodpodobne. Ale nie żebym był
      pewny. I guzik mnie to obchodzi. Przynajmniej masz (macie) o czym pisać przy
      braku innych tematów.
      Prawdziwe czy domniemane informacje kto jest kim nie wpływa na moje nie
      najlepsze, złe, lub bardzo złe zdanie na temat kilku osób z poprzedniego
      "aparatu" oraz ich klakierów.
    • frags PROTESTUJĘ 15.03.07, 15:30
      Ja też stanowczo protestuję. Papek już kiedyś w zakamarkach swego niezmierzonego
      intelektu ustalił kto jest kim i tak:

frags=robert=kowalik22= (czasem) iod

athlon=zachodni=dawny samorządowec łomiankowski Jan G.

reszta to uczciwi, praworządni i zupełnie normalni obywatele Wesołego
      Miasteczka. Wszelkie próby zmian ustaleń papka sa tylko zamulaniem, dzialaniem
      na szkodę Łomianek, echem poprzedniego dyktatora!
      • papirus22 Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 15:48
        o fragi. No znowu Ci się wszystko pomieszało:0
        Nie martw się, pomyłka zdarza się nawet najzdolniejszym mistrzom pióra. Wobec
        tego Tobie też może się przytrafić, nie dziwi mnie, często się myliłeś. Każdy
        ma prawo do pomyłek.
        Czy wiesz ze jestem sympatykiem twojego cyklu w O.baby, o czym będzie tym razem-
        czekam ze zniecierpliwieniem, przegladam gazety, pytam w redakcji, nie mogę się
        doczekać:). Kolega pisze niezwykle ekscytujące reportaze, no może bez takiego
        polotu jak na forum, ale tez fajne. Kupuję regularnie i zastanawiam się nawet
        nad prenumeratą:)

co do loginów jest ich zdecydowanie więcej niż osób piszących, pewnie dlatego
        już pomieszałeś wszystko ze wszystkim.
        pozdrawiam

aha nigdy nie pisałem, że
        frags=robert=kowalik22= (czasem) iod
        tylko o hybrydzie, ale słabo załapałeś.
        • kmsanczia Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 15:52
          Już daj spokój z tym O.baby. Nie ma nic złego w byciu fajnym ojcem. :)
          • papirus22 Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 15:54
            A czy ja napisałem coś o byciu fajnym ojcem. Podziwiam go naprawdę, km tez
            czytasz???:)
            • kmsanczia Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 15:57
              Ja nie czytam, nie mam szans być fajnym ojcem. :(
              ;]
              • i_bella Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 16:52
                kmsanczia napisała:

> Ja nie czytam, nie mam szans być fajnym ojcem. :(
                > ;]

nie żałuj - fajni ojcowie to mit...każda niefajna matka Ci to powie ;)

• frags Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 19:09
          Papek papulas jak zawsze na posterunku. Ale - cieszę się że czytasz, choćby
          prasę kobiecą tzw segment parentingowy. Zawsze w jakiś sposób może to wpłynie na
          twój rozwój intelektualny. Mam pewną nadzieję...
          • papirus22 Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 20:59
            Jacenty jestem, jestem :)
            Spotykamy się w tym dniu ciężkim dla części dziennikarzy, nawet dla tych pseudo
            też. Definicja dziennikarza niefortunna, bo pochodząca ze złych czasów:(
            Dziś jest dzień wejścia w życie nowej ustawy lustracyjnej, nie wiem czy sie
            niektórzy powinni bać czy nie. Czy Ciebie też będą lustrować ze względu na
            wiek? Wiesz w razie czego poswiadczę że jesteś ok? Tylko nie wiem czy moje
            zeznania mogłyby pomóc:)
            Nadzieja? jak to było "nadzieja matką ..."?
            Co do czytania tekstów, poziom jest słaby, ale widzę oznaki, pierwsze oznaki
            poprawy, ale to tylko oznaki...
            • i_bella Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 21:43
              Papi, a może o winie???? czerwonym, żeby było jasne....znalazłam bardzo
              przyzwoite i chyba niezbyt drogie. na www.hipernet24.pl
              Kiedys lubiłes o winie pisywać. Teraz lustracja, dziennikarze, artykuły,
              pozimo, daj spokój. Po co niby? Prywatna wojna?
              • papirus22 Re: PROTESTUJĘ 16.03.07, 08:26
                o winie, z chęcią:)
                Ja jestem człowiek spokojny, jak mnie nikt nie atakuje to i ja siedzę sobie
                spokojnie, ale fragi nie wytrzymuje strzyka, pluje, grzebie w nosie nerwowo,
                zaczepia, mnie to śmieszy. Dlatego żągluję fragsikiem jak kolorowym kółkiem w
                cyrku. Zazwyczaj wtedy się denerwuje, ale rola każdego klauna w cyrku jest od
                lat taka sama, tylko bilety coraz tańsze, więc i zdenerwowanie większe:)

To jakie to wino znalazłaś?
            • frags Re: PROTESTUJĘ 15.03.07, 22:36
              paps, a ty całe życie w tej hurtowni drutu i marnych narzędzi dla wiejskich
              złotych rączek. Ani lustracja, ani literackie próby na internetowym forum osoby
              publicznej z ciebie nie zrobią. Radny to też fucha na kilka lat, a potem co?
              Znów drut w zębach prostować z widokiem na TiRy na Kolejowej? Ja to ci w
              zasadzie współczuję, całe życie w tanim pokoiku obok magazynu. Szkoda. A mogło
              być tak pięknie, w piłkę mogłeś grać jak Ronaldinho. Ale - jak to bywa u takich
              ludzieńków. Talentu zabrakło... Ot, taka mentalna okręgowa liga.
              • lomiankowicz Nerwy puściły? 15.03.07, 22:39
                Nasz domorosły dziennikarz "od siedmiu boleści" wyprowadzony z równowagi?
                Papirus trafił w sedno!
                Brawo!
                • frags Re: Nerwy puściły? 15.03.07, 22:45
                  Nie, nie puściły. Ja mam jakąś taką cechę, że im więcej chamstwa, prostaków i
                  głupot, tym bardziej mnie to bawi. A sytuacja papsa jest własnie zabawna.
                  podobnie jak twoja lomiankowiczu. Wielkie nic, ale głośne. Lubię sam nie wiem
                  dlaczego i po co kontakty z takim marginesem jak wy. Dlatego tu zaglądam i bawię
                  się wami. Jak glinianymi figurkami.
                  • lomiankowicz Re: Nerwy puściły? 15.03.07, 23:12
                    Frags jak zwykle jesteś skromny:))) Więc wszystkie swoje "pozytywne" cechy
                    czyli chamstwo, prostactwo i głupotę przypisujesz innym.:)
                    • frags Re: Nerwy puściły? 15.03.07, 23:16
                      taki już jestem. Realizuję się na innych polach, zostawiam to internetowe
                      poletko papsom i lomiankowiczom. A może tylko jednej osobie...
                      • lomiankowicz Re: Nerwy puściły? 15.03.07, 23:29
                        frags napisał:

> taki już jestem. Realizuję się na innych polach, zostawiam to internetowe
                        > poletko papsom i lomiankowiczom. A może tylko jednej osobie...

"Kto mieczem wojuje od miecza ginie"

Nieśmiało przypominam, że to Ty jesteś forumowym prekursorem wyszydzania innych
                        forumowiczów, komentowania ich poziomu intelektualnego, itp, itd.
                        Więc nie rozumiem tej nagłej spolegliwości.
                        Śmiało! Postrzykaj sobie!
                        Może ci ulży albo się dowartościujesz?
                        • frags Re: Nerwy puściły? 15.03.07, 23:44
                          Mnie bawi twoje strzykanie. Ale - nie dziwię się. Dom, pies, żona. Wszystko
                          takie jakieś duże i wymagające zachodu... Gliniana figurka na forum daje jakąś
                          odskocznię, co?
                          • lomiankowicz Re: Nerwy puściły? 16.03.07, 00:01
                            Pies? Jaki pies? Jak mawiano w kabarecie.
                            "Kotny" jestem.
                            Do odreagowania wykorzystuję kociaki a nie własne dziecko:))))
                            Nie wysilaj się tak bardzo w tej pisaninie bo ci to wogóle nie wychodzi.
                            Starsz się wybić ponad przeciętność i pokazać wszystkim jaki z ciebie orzeł a
                            to co według ciebie jest lotem wygląda jak lot gęsi kopanej w tyłek.
                            Masz szczęcie, że ktoś cię czasmi kopnie-dzięki temu wydaje ci się, że latasz...
                            • frags Re: Nerwy puściły? 16.03.07, 00:04
                              Lomiankowicz :)))) ja wiem, ty wiesz. Wiemy... Ale - jeśli cię bawi ten nick i
                              styl - mi to odpowiada. Oby na chwałę Wielkiej Podmiejskiej Sypialni. Albo -
                              Wesołego Miasteczka.
                          • esscort Re: Nerwy puściły? 16.03.07, 00:04
                            No i proszę - zaczyna się o żonach. Ciekawe, czy bedą jakieś pikantne
                            szczegóły. No a nad ranem pewnie dojdziemy do dziadka. Szkoła Kurskiego?
                            • frags Re: Nerwy puściły? 16.03.07, 00:09
                              To już sami musicie we własnym kółku. Ja idę spać. Pobawiłem się, chowam zabawki
                              do pudełka. Jutro znów zajrzę jak będę miał chwilkę. Zabawki - do jutra!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka