esscort 25.10.07, 11:02 Dziś o 8.35 przejechałem przez światła na Wojcickiego na pierwszym zielonym. Co się stało z korkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: nie było korka 25.10.07, 11:43 Chyba wszyscy zaczęli wcześniej startować. Wczoraj na Warszawskiej o 6.30 trzeba było postać a o 7.10 przejechalem do Burakowa bez problemu. Dzisiaj o 9.15 to nawet na Kolejowej do Wójcickiego się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: nie było korka 25.10.07, 11:50 krzysiom1 napisał: > Chyba wszyscy zaczęli wcześniej startować. A może pojechali wypatrywać miejsca pod stadion i rozproszyli się po okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: nie było korka 25.10.07, 12:02 Wczoraj ok. 7.30 stałem na Warszawskiej do Burakowa jak co dzień, za to Kolejowa była pusta. Dziś przed ósmą korek przed Wóycickiego jak zawsze, stało się od samych Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: To jeden z cudów Donka. 25.10.07, 12:11 Ciuciubabko. Czytam od kilku dni Twoje wypowiedzi. Odpuść. Skąd ten sarkazm? Demokratycznie wybrano PO, niech pokażą, co potrafią. Potem - ewentualnie - będzie pora ich rozliczać. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: nie było korka 26.10.07, 00:11 doczytałam w końcu. Korek o 8.35 :))) No nie mogę, Ess, jak chcesz korek w Ł zobaczyć, to musisz wcześniej, ja dziś też "śmigałam" nie w korku do i z, bo nie musiałam Warszawy o poranku witać. W niedzielę też nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: nie było korka 26.10.07, 08:48 Dla odmiany wrzucę kilka pozytywów korka. - mogę spokojnie pomyśleć i zaplanować dzień - spokojnie wykonuję kilka telefonów - policja nie łapie mnie za przekroczenie prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: nie było korka 26.10.07, 10:02 jeszcze śpiewanie i manicure, Krzysiom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: nie było korka 26.10.07, 10:07 Pamietam dyskusję sejmową w czasie wprowadzania przepisów o obowiązku korzystania z samochodowych zestawów głośnomowiacych do telefonów. Zwolennicy tego przepisu mówili, że rozmawianie przez telefon uniemozliwia bezpieczne prowadzenie samochodu. Wówczas jeden z posłów powiedział, ze gdyby nie to, że na sali są kobiety, to on by wymienił kilka rzeczy, które można robić jadąc samochodem, o których przedmowcy sie nie snił. Pewnie miał na myśli golenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: nie było korka 26.10.07, 10:24 Pisałem o sobie. Jednak kobiety są bardziej twórcze. Widziałem ostatnio artystkę w czerwonym Golfie która pomiędzy Brukową a Wójcickiego strzeliła sobie "oko" i karminowe usteczka a następnie zabrała się za śniadanko w postaci bułki z jogurtem Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: nie było korka 26.10.07, 10:26 i_bella napisała: > jeszcze śpiewanie i manicure, Krzysiom ;) Fakt! Zapomniałem. Pazurki też sobie czasem cyknę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: nie było korka 26.10.07, 09:03 i_bella napisała: Ess, jak chcesz korek w Ł > zobaczyć, to musisz wcześniej, Jeszcze wcześniej?! No nie, aż takich poświęceń nie będzie. Tyle piszecie o tym korku, więc wstałem skoro świt, a tu sie okazuje, ze trzeba jeszcze wcześniej. Bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: nie było korka 26.10.07, 10:02 o 9 rano na Forum, Ess? Wcześnie wstajesz jednak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: nie było korka 29.10.07, 08:49 zasłyszane: "dziś o 8.30 Łomianki ponoć totalnie sparaliżowane". Ess, dzisiaj chyba specjalnie dla Ciebie korek, który pewnie rozpoczął się zaraz po 7 potrwa do 9. Żebyś zobaczył i uwierzył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: nie było korka 29.10.07, 09:10 7.00 start, 7.15 Klaudyny powrót 12 minut. Uczciwie Warszawską jechałem-tylko przez Buraków. Z to o 8.30 władowałem się w Burakowie w korek na Parkowej(co dawno niewidziany). Okazało się, że na Kolejowej "na górce" mili panowie policjanci sprawdzali wybiórczo trzeźwość pospólstwa w samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: nie było korka 29.10.07, 09:13 ahhha, to już wszystko jasne. Podoba mi się :"Uczciwie Warszawską jechałem-tylko przez Buraków" :))) Ja dziś o 7 kawę w domu piłam, o 7.15 bułeczkę chrupiącą z powidłami przegryzałam. Miłe - tak dla odmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś