marc_in 05.11.07, 19:21 witam, gdzie można wyprać dywan w Łomiankach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: czyszczenie dywanów 06.11.07, 00:47 Czyścili w pralni na Wislanej (teraz na jej miejscu jest inna, a ta stara przeniosła się na ulicę Malarską (rownolegla do Wiślanej w stronę Warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: czyszczenie dywanów 06.11.07, 17:36 możesz też zamówić firmę do domu, ale to wtedy lepiej połaczyć z praniem kanap, foteli, tapicerki, bo inaczej za dużo zamieszania i faktycznie lepiej zawieść do pralni (chociaż z drugiej strony ciężkie cholerstwo, znaczy dywan :)). Wrzuć w google i znajdziesz. Najczęściej bazują na sprzęcie Karcher, ale nie tylko. Kiedyś w GŁ można było znaleźć telefon lokalnej firmy, teraz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: czyszczenie dywanów 08.11.07, 16:38 Ja oddałam dywan do pralni w Arkadi. Do tej nawprost carrfoura co pierze ubrania. Piorą tylko włos dywanu. Najlepiej zawieżć w czwartek, bo zabiera firma w piatek i za tydzień odbiór. Mój dywan zalany sokami i jogurtami wyglada jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: czyszczenie dywanów 08.11.07, 16:50 sama ten dywan targałaś??????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: czyszczenie dywanów 08.11.07, 18:25 Targał Głowny Siłacz Domowy, ja tylko to wymyśliłam. Oczywiście w sobotę i zamiast tygodnia czekaliśmy dwa:) Ale efekt prania wart czekania:) Odpowiedz Link Zgłoś