stephany 26.03.09, 10:27 Jestem zainteresowana kupnem połówki bliźniaka bądz segmentu w Łomiankach lub okolicach. Czy moge liczyc na namiary na developerów lub biura sprzedaży? Dużo się tego buduje ale ofert nie widać zbyt wiele. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefanprawo Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 26.03.09, 11:48 Poszukaj sobie na portalu gratka.pl tam jest dużo ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 26.03.09, 14:43 Pewnie Dompol coś ma: www.dompol.waw.pl/ Elmis też: www.elmis-invest.pl/ inni pewnie dopiszą kolejne linki. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 26.03.09, 15:00 Śliczne bliźniaki są na szopena na wysokości wilczeńca, zbudował je sławbud chyba, inwestycja aleja chopina albo osiedle chopina, nie pamiętam. Ale moim zdaniem prześliczne. Wiem, że zbudowali też coś na Podleśnej (uliczka za icds), ostatnio widziałam, też bardzo ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 26.03.09, 15:09 Brzydkie do sprzedania są na ul. Fabrycznej ale miejsce fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
bronia_0 Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 26.03.09, 20:12 Tak wstrętne te na fabrycznej. Tuż obok rozwalona od lat studzienka instalacyjna, zakryta patykami. A po drodze przy jeziorku (tam takie nowiutkie domki, ostatnie z szeregu) olbrzymia kałuża po każdym większym deszczu. Bo zabudowali ciek który dawniej wodę z tego miejsca odbierał. Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 27.03.09, 10:03 To teraz pytanie za 100 punktów. Czy znawcy tematu mogą mi powiedzieć, czy w okolicach ulicy Kołątaja bedzie przebiegać nowa trasa? Dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
oro-max 25-26 kwietnia na Torwarze są Targi 13.04.09, 16:24 Nieruchomosci. Tam wszyscy deweloperzy są obecni. Znajdziesz oferte dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: 25-26 kwietnia na Torwarze są Targi 14.04.09, 10:51 hehehe nie wszyscy deweloperzy..skąd wiesz,że wszyscy? Sam zapewne jesteś przedstawicielem jakiegoś dewelopera i nieudolnie próbujesz nagonić sobie klientów...heheh jest takie przysłowie: " tonący brzytwy się chwyta..." Co sprzedaży nie masz? Poszukajcie po ogłoszeniach w internecie - tam się dużo tego ogłasza np: gratka.pl ; tabelaofert.pl itp... Heh na targi oczywiście też się można udać...,ale czy tam znajdziecie "wszystkich deweloperów" to wątpię hehe może po prostu podaj nazwę swojej firmy to się udamy wprost do ciebie po ofertę...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
stih Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 13.04.09, 19:46 stephany napisała: > To teraz pytanie za 100 punktów. Czy znawcy tematu mogą mi > powiedzieć, czy w okolicach ulicy Kołątaja bedzie przebiegać nowa > trasa? Decyzji jeszcze nie ma ale z dużą dozą prawdopodobieństwa tj. na poziomie 98% będzie w okolicy "szybka" trasa. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 14.04.09, 10:47 Rzeczywiście decyzji ostatecznej jeszcze nie ma,ale za przecieżtrwają już prace przy trasie AK na wysokości Cmentarza Komunalnego (wojskowego) nad węzłem komunikacyjnym,który ma w planach właśnie łączyć Łomianki bezpośrednio z trasą.Dlatego z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć,że koło Kołłątaja i Prostej będzie trasa S-7 oraz węzeł komunikacyjny....heh trochę głośno będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pyszka16 Elmis buduje 3-4 bliżniaki przy ul. Ogrodowej 14.04.09, 22:23 w głębi za Wittchemem w Kiełpinie. Wjazd ul. Ogrodowa 29a,b,c,- 31 a,b,c. Za składem materiałów budowlanych. Dawno tam nie przejeżdzałem. Porządnie to budują. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Invest 14.04.09, 23:12 blizniki i trojaczki www.lomianki.info/document.php?did=1283 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo ad deweloperzy 16.04.09, 13:18 Buahhaah o widać,że sprzedawcy deweloperów elmis invest i perfekt invest jużna tym forum reklamują swoje produkty. Skąd wiesz,że elmis buduje dobrze? Jesteś pracownikiem firmy elmis?. Zapraszam do zapoznania się z wątkiem o tej firmie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=78775379 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=61151851&a=88062192 Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: ad deweloperzy 16.04.09, 13:20 Polecam przejrzenie ofert na licznych portalach internetowych wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę hasło : domy Łomianki ; nieruchomości Łomianki i wyskoczą wam oferty...Pamiętajcie ofert sprzedaży domów w Łomiankach są setki... Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: ad deweloperzy 16.04.09, 18:23 Eh zawiść. Elmis buduje dobrze. Kupiłem od nich i jestem zadowolony. Jeśli ktoś szuka referencji bezpośrednio u klienta proszę o kontakt na priv:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Inv 16.04.09, 13:22 O czyżby redakcja.lomianki.info zajęła się promocją konkretnej firmy budowlanej? Ile kosztuje u was kampania reklamowa? Czy może robicie to bezinteresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Inv 16.04.09, 14:57 stefanie. artykuł firma PerfInv. zamiesciła - wiec chyba post-interesowanie :) i lubie właścicieli - wiec chyba bezinteresownie :) albo interesownie inaczej. kampania? owszem. zapraszam - dogadamy sie. stefanprawo napisał: > O czyżby redakcja.lomianki.info zajęła się promocją konkretnej firmy budowlanej > ? > Ile kosztuje u was kampania reklamowa? Czy może robicie to bezinteresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Inv 16.04.09, 18:44 Na Sierakowskiej są bliźniaki a na Michałowicza budują segmenty. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo bliźniaki i segmentyna miłchałowicza;sierakowskiej 17.04.09, 11:55 A czy to nie przypadkiem niedaleko Michałowicza jest w planach trasa S-7,której część jest już wykonywana przy trasie AK na wysokości Cmentarza Komunalnego? Czy to aby nie ulicę Sierakowską ma przeciąć planowana trasa S-7 Oto kolejne opinie na forum o elmisie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=88025454 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=76843861 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=78775067 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=78775539 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=78803958 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=79238506 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=83334734 osiedlelabedzia.mojeforum.net/viewtopic.php?t=215 forum osiedla łabędzia: www.osiedle-labedzia.prv.pl miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Inv 18.04.09, 10:33 Niestety to nie świadczy najlepiej o obiektywiźmie waszej gazeta/portalu.Według mnie jest to typowa kryptoreklama bo skąd niby wiesz jak oni budują? Mieszkasz w zbudowanym przez nich budynku? A tak z innej beczki czy możesz podać lokalizację planowanego tzw węzła kiełpińskiego.W jakiej odległości jest planowany węzeł od ich inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: blizniki i trojaczki łomiankowski Perfekt Inv 23.04.09, 16:28 stefanprawo napisał: > Niestety to nie świadczy najlepiej o obiektywiźmie waszej gazeta/portalu.Według > mnie jest to typowa kryptoreklama bo skąd niby wiesz jak oni budują? Mieszkasz > w > zbudowanym przez nich budynku? Stefanie drogi. zauważyć wolałbym że podałem ino link do artykulu sponsorowanego. text ten nie jest kryptoreklamą - jest poprostu reklamą. trudno wiec rozpatrywać jego obiektywność :) chyba dla każdego kto rozgarniety jest - to oczywista oczywistość. Jeżeli na tamtą chwile byłby inny artykuł sponsorowany na www.LOMIANKI.INFO z tej branży - podałbym link również do niego. Czy ja gdzies napisalem ze wiem jak sie mieszka w wybudowanym przez PInvest budynku? Czy napisałem gdzieś że wiem jak budują? Napisałem jedynie, że właściciele PInvest to sympatyczni ludzie. Tu faktycznie możesz mnie posądzić o brak obiektywizmu :) Więcej - moja sympatia to zaawansowany subiektywizm! pozdr mm. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszka16 Re: Elmis buduje 3-4 bliżniaki przy ul. Ogrodowej 02.11.09, 07:09 Już te domki sprzedali. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Elmis buduje 3-4 bliżniaki przy ul. Ogrodowej 16.11.09, 21:13 hehe jaka prymitywna reklama hehehe pseudo reklama ze strony frustratów a może pamiętacie te wpisy na forum o tej firmie? forum.gazeta.pl/forum/w,106,87765818,87765818,Elmis_Invest_Szantazuje_Mieszkancow.html forum.gazeta.pl/forum/w,106,75980168,83334734,Re_NA_Os_Labedzia_problemy.html ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Elmis buduje 3-4 bliżniaki przy ul. Ogrodowej 22.06.10, 12:02 salon.pl/developer/Elmis-Invest/opinie.html powyżej znaleziona opinia na temat tego dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
raash Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 02.11.09, 15:20 > Śliczne bliźniaki są na szopena na wysokości wilczeńca, zbudował je > sławbud chyba, inwestycja aleja chopina albo osiedle chopina, nie > pamiętam. Ale moim zdaniem prześliczne. Te przy Paderewskiego ?? Gdzie największe okno z salonu jest z boku bliźniaka i wychodzi na identyczne okno u sąsiada ?? Można siedząc przy kominku u sąsiada telewizor oglądać trochę co prawda kiepsko z dźwiękiem ;-)) Na jednym od roku już prawie wisi płachta "Sprzedam bezpośrednio 184 m2", pewnie jeszcze trochę powisi zważywszy że cena developera to było coś ok 800 kPLN za stan developerski. Odpowiedz Link Zgłoś
k.heil Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 02.11.09, 21:04 800?? Ja słyszałam, że 1,1 mln... Moze jakas obnizka byla... Odpowiedz Link Zgłoś
raash Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 04.11.09, 10:22 > 800?? Ja słyszałam, że 1,1 mln... Moze jakas obnizka byla... Aktualnie ceny są takie: www.slawbud.pl/alejachopina_price.html Możliwe że nieco z cenami zeszli, zważywszy na wielki banner "Rabaty !!!" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malyn67 Podobno jest zatwierdzony plan dla Łomianek 17.04.09, 17:57 w rejonie Dziekanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Podobno jest zatwierdzony plan dla Łomianek 22.04.09, 11:25 Człowieku rozróżniaj plan od studium... hehehe. studium to nie obowiązujące prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 22.04.09, 11:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=75980168&a=94347584 O zobaczcie znalazłem ten oto świeży wpis - miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
asas7722 Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 23.04.09, 15:53 Witam, posiadam do sprzedania bliżniak (połączony garażem z sąsiadem) na Chopina. Rok bud 2004, działka 600 m2 zagospodarowana, dachówka ceram, okna drewniane. Stan bdb. Pow całkowita 220 m2, mieszkalna 160m2. Dom jeszcze nie został wystawiony na sprzedaż. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
malyn67 Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 27.04.09, 13:06 moze w tej firmie domki. Widziałem ich na targach Muratora w niedzielę na Torwarze. www.osiedlewiklinowa.liderhaus.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 27.04.09, 14:09 Powiedziałbym,że według mnie to styl wiejsko-tradycyjny,ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje...jedni lubią takie ,drudzy inne...,ale jakoś dużo mają niesprzedanych więc widać,że zainteresowania tymi domkami dużego nie ma...tym bardziej,że sprzedaż jest przez jakąś agencję nieruchomości...a ich stoisko prezentowało się dosyć mizernie... względem stoisk np firmy cityzen.Uważam,że kupując dom powinniśmy brać pod uwagę też wielkość firmy oraz serwis techniczny gwarancyjny.Jeżeli firma jest już długo na rynku i nie jest to przypadkowy deweloper,który przed założeniem firmy budowlanej sprzedawał np: ciuchy na stadionie - to jest ważne ponieważ,gdy firma nie ma żadnego zaplecza, nie ma doświadczenia to jak obsłuży nas po oddaniu budynku? Dlatego warto stawiać na firmy,które mają doświadczenie i duży dorobek co świadczy o tym,że nie są przypadkowo w tej branży... Notabene znalazłem fajne mieszkanie w nowoczesnym stylu wybudowane w W-wie i deweloper dużo zszedł z ceny wyjściowej... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: gdzie oferty na bliźniaki segmenty w łomianka 16.11.09, 21:14 Domki częściowo postawili,ale co z gazem słyszałem,że są problemy z podłączeniem? Więc nie taka piękna oferta na jaką wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś