23.11.10, 13:45
ciekawe co zrobi pan.P jak Ejnik przegra (co jast własciwie przesądzone),tak sie bidulek zaangazował w kampanię wyborczą.Samobójca jakiś czy co?
Wcale mi go nie żal.
Obserwuj wątek
    • turbodymoman78 Re: ciekawe 23.11.10, 20:10
      redjasiu napisał:

> ciekawe co zrobi pan.P jak Ejnik przegra (co jast własciwie przesądzone),tak si
      > e bidulek zaangazował w kampanię wyborczą.Samobójca jakiś czy co?
      > Wcale mi go nie żal.

ja widziałem go zaraz niedlugo po wynikach, jąkał się, czerwony, spocony, chodził w 2 strony, nie wiedział gdzie ma dzwonić, co ma zrobić z rękami. w szoku facet był, mirek uram przynajmniej fason zachował, ale Pałka to sądzę że teraz nie śpi po nocach raczej. Zaryzykował chłop, ale przeciez nie można oszukac społęczeństwa nie robiąć nic przez 4 lata, siedziec w ukryciu a pożniej zrobić kampanię z plakatami i ulotkami i liczyć na zwycięstwo. Nie byłem za Grabias, moim faworytem był Rudolf, ale teraz to już wolę Grabiasową i na nią zagłosuję w II turze , bo ona a Ejnik to jednak oooogromna przepaść. A za Witka Rudolfa 3mam kciuki w kolejnych wyborach za 4 lata! choc wierzyłem że mój faworyt powalczy o II turę i znajdzie sie w niej z obecną burmistrzową. i niewiele w sumie brakowało:( mimo wszystko piękny wynik Witku! gratuluję i dziękuję!
      • pepo.6 Re: ciekawe 27.11.10, 22:58
        Nie ma to jak KABEL z sekretariatu w gimnazjum. Ta baba tylko donosić potrafi !
    • elka06 Re: ciekawe 28.11.10, 00:17
      jak to co zrobi? najebie sie pewnie jak nigdy. oby sie nie zapil chujek, pozdro
      • romanr123 Re: ciekawe do elki 06 28.11.10, 15:12
        Droga Elka 06, nie wiem skąd u Ciebie takie prostackie teksty o innych. Zachęcam do przejrzenia stron BIP lub posta Oda do ... może pokażesz nam swoją drugą twarz - mądrzejszą???? Może będziesz potrafiła się wypowiedzieć na poważniejsze tematy a nie ciagle kogoś tu obrażasz!!!!!
        • mirekbbl Re: ciekawe do elki 06 30.11.10, 13:35
          Pani "elce06" nic już nie pomoże, chociaż może jakby uderzył w nią autobus? Straszna patologia. Pewnie cycki jej nie urosły... He he... A wystarczyło pochodzić do psychologa aby poprawić umiejętność sprostania swojej wyobraźni. I znowu okazuje się, że ludziom kiczowatym w życiu jest łatwo.
          • 0korek Re: ciekawe do elki 06 30.11.10, 23:49
            dziękuję mirek,bardzo trafne
            • good-of-piech Re: ciekawe do elki 06 18.12.10, 12:43
              :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka