Dodaj do ulubionych

Internet z CLK

31.07.06, 16:20
Mam pytanie do użytkowników sieci radiowej oferowanej przez CLK, jak się
sprawuje internet przez nich oferowany? Są problemy w czasie niepogody?
Nie wiem czy przedłużyć umowę z TPSA czy może zmienić na CLK.
Czekam na komentarze.
Obserwuj wątek
    • queenfan1 Re: Internet z CLK 31.07.06, 22:38
      rezygnuj z neostrady bo to syf !!!!!!!!!!!!

w CLK każda część JG ma swoj odrebny serwer ok 150 GB[na nim muza programy,
      filmy, gry , ..inne] i jest ich chyba z 8 lub wiecej, z wlasnego sciagasz filmy
      jakies 2-5 min, z pozostalych z ftp lub z naszego huba na DC++ juz znacznie
      dluzej - sciaganie plikow z neta srednio 200-300 kB/s[wiec dosc szybko] - eMule
      i DC++ chodzą bez zarzutu - wadą jest pasywny adres IP co czasem jest blokowane
      w tych programach lub jakis grach

Nienarzekam :)))
      • patie80 Re: Internet z CLK 13.08.06, 18:32
        mam clk od... chyba dwoch lat i o ile na poczatku bylo tak sobie, to teraz jest
        jak najbardziej ok. o niebo lepiej niz tepsa
    • burawski1 Re: Internet z CLK 13.08.06, 20:52
      Internet z CLK. Hmmmmm... u mnie po deszczu czasami nie dziala. Kiedys to bylo
      spox. Transfer z inter po 200-300kb/s, teraz 20kb. Co do HUBa to od nas leci po
      8-10MB/s, z fampy i sobieszowa po 1,5-2,5MB/s, przynajmniej ja tak mam. Torrenty
      i takie tam podobne chodza spoko. Problem moze byc w grach internetowych, bo
      wszyscy mamy ten sam IP wyjsciowy. Mozna to zalatwic przekierowaniem. To tyle.
      Lepsza jest kablowka.
      • inferno_m Re: Internet z CLK 13.08.06, 21:42
        A jakie są ceny i prędkości jakie ma firma oferująca internet kablowy? Może się
        orientujecie. No i chyba nie w każdnym budynku gdzie jest kablówka jest skrzynka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka