Dodaj do ulubionych

Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto?

28.09.06, 18:20
Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto?
Obserwuj wątek
    • chmura51 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 28.09.06, 20:26
      mgr12
      • netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 28.09.06, 20:36
        doda elektroda
    • 69iwona Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 12.10.06, 19:02
      A może ta postawić pytanie dlaczego Pani Zofia G.B. nie startuje do powiatu? Jak
      przez ostatnie dwie kadencje. Przecież bardzo dużo z nas ze względu na jej
      nazwisko głosowaliśmy. Bo nic kochani nie zrobiła w powiecie dla Piechowic.
      A tu w NASZYM MIEŚCIE ma ogromne szanse tylko dlatego, że nazwya się: ZOFIA
      GRABIAS no przeprzaszam jeszcze należy dodać BARANOWSKA.I ta kobietkla o
      fantastycznym wyglądzie i wspaniałym poczuciu humoru wg mnie ma 99,9% szansę
      zostania nowym burmistrzem Miasta Piechowice :))
    • olimpus2 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.10.06, 11:45
      TAK
      • azeta2 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.10.06, 22:30
        Pani Baranowska to już niestety emerytka, choć pewnie chciałaby byc uważana za
        jeszcze ładną kobietę. Wśród emerytów to poparcia nie ma bo z SLD i komunistka,
        młode pokolenie nie pójdzie głosować, a w średnim wieku większośc ją pamięta ze
        szkoły. Macie jakies pozytywne wspomnienia - bo ja nie. Ja uważam że nikt z
        komitetu ZGB nie wejdzie do Rady Miasta bo to raczej zbieranina osób, które
        chciałyby zadbać o własne interesy. Ludzie to widzą i ocenią.
        • gracz.27 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 00:40
          azeta2 myśle ze twój idol stach wygra a ty dalej bedziesz sie w urzedzie
          szarogesić baj baj
        • wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 20:59
          Jest tam pare osob co walcza o wlasne interesy, to prawda np. kto zna pania
          Katarine Geremek wie po co ona idzie hehe - to jest jasne ze po własne
          interesy. Ale jest tez kilka osob, ktore moga wniesc troche swiezej krwi z tego
          co slyszalem. Podoba mi sie ze nie zamknela sie Pani Zofia na ludzi
          naznaczonych, ale jest w jej komitecie i młoda krew, ktora moze wniesc promyk
          słonca do Piechowic. To wlasnie ludzie mlodzi moga swoimi pomyslami zmieniac na
          lepsze nasze miasteczko. Bo coz powiedizec o ekipie u steru rzadow ktora to
          akurat chce zadbac o wlasne interesy, ktorych ma oj sporo sporo;)
          • kuku39 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 22:58
            a co powiecie o świeżej krwi z innych komitetów np PSL Arleta Ejnik?
            • wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 11:33
              hehe ja bym tego akurat przykładu nie nazwał swieza krwią. Jak pisalem
              wczesniej, mi sie spodobalo, ze w Komitecie Pani Zofi jest naprawde szeroki
              wachlarz doswiadczenia i rutyny tzw. starych wyjadaczy z wykształconą
              młodzieża, która swoimi pomysłami i nie daniu sie podporzadkowaniu układom,
              moze całkiem niezle zafunkcjonowac. Szczegolnie jesli Pani Grabias zostałaby
              burmistrzem. Jedyna plamka jest ta Pani Geremek, kto z nia pracował wie jaka z
              niej mieszaczka i macicielka, takze tu akrutat nietrafiony wybor, ale nie mozna
              miec wszystkiego. A co do Pani arlety to swieza krwia bym jej nie nazwała ...
              PIECHOWICOM potrzebna jest transfuzja, ja sadze -ze chyba z kandydatow
              opozycyjnych Pani Grabias jest najsilniejsza kandydatka:) Czy sie uda ta
              transfuzja? Zobaczymy po wyborach...
              • giniol13 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 16:27
                no niestety po zwycistwie p. Zochy
                SLD - ZNOWU PODNIESIE GLOWE W PIECHOWICACH!
              • roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 16:48
                Ta pani Geremek raczej dała się poznać z innej strony niż ty sądzisz raczej nie
                mieszała i mąciła a robiła coś dla ludzi i Piechowic.Ciekawe skąd ją znasz
                wind_of_change?
                • wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 20:14
                  no jak to skad ja znam? z telewizji przecziez :P
                  • roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 21:17
                    To masz dziwne skojarzenia uważaj na służby specjalne.Nie znasz dnia i godziny.
                    MSZ się kłania!
                    • netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 16.10.06, 05:59
                      zdecydowanie także stawiam na młodych kandydatów na radnych takich którzy nie
                      mają powiązania z obecną ekipą, w komitecie bani zofii jest paru młodych
                      wykształconych i myslą że oni mają szansę coś zmienic w Piechowicach na lepsze,
                      jak wybierzemy tych samych dojrzałych kalafiorów to na pewno nic się nie
                      poprawi.
                      Oczywiście odpadają tutaj panowie dzielnicowi jako młodzi bo oni powinni zabrać
                      się za swoją robotę dzielnicowego a nie za polityke.
                    • wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 16.10.06, 17:36
                      Do romana681>>> A Ty uwazaj na SS buraku:P
                      • roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 18.10.06, 21:51
                        Burakiem kto jest to chyba użytkownicy forum widzą.A Ty jesteś cukrowym!!!!!!!
                        • wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 18.10.06, 23:26
                          oj roman roman ... jak Ty mało o życiu wiesz...
                          • kula68 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 19.10.06, 22:03
                            Jak znam Romana Jeśli to on to ty nawet cukrowym nie jesteś może
                            pastewnym?Ciekawe kogo chcesz utuczyć?
          • marta2314 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 10:26
            Na radną najlepsza Kataryna G z Piastowa ponieważ lubi tylko tych co jej
            pomogli jak pani Z . B. kiedy była dyrektorkom wtedy Kataryna G była drugą
            osobą po dyrektorce.

• netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 11:21
              hej marta2314 co masz do pani grabias i do pani katarzyny ze takie bzdury
              wypisujesz nie znając faktów a może jesteś nasłana przez ejnika podejrzewam że
              z nim sypiasz a te liczby w twoim loginie to pewnie godzina 23 14 o której
              rozpoczynasz prace po latarnią hi hi hi
              • marta2314 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 11:27
                Tak masz racę razem to robiliśmy jak pracowała w technikum
        • netbot Re: do kozety 16.10.06, 05:51
          nie wypowiadaj się za wszystkich na tym forum załoąe się że jesteś jeszcze za
          młoda żeby pamiętać panią zofię ze szkoły, dodam jeszcze że pani zofia nie
          startuje z komitetu SLD lecz z własnego bezpartyjnego, a co do radnych to
          wymień mi teraz radnego w tej kadencji który dba o innych interesy.
          Więc zamiast wypisywać takie pierdoły na forum lepiej idz się pobawić w
          piaskownicy.
          • azeta2 Re: do kozety 17.10.06, 18:59
            Moje posty w miarę możliwości nie są złośliwe, choc jak widzę rozbudzają emocje
            i twórczość ludową. Notbotku choc chciałeś byc niemiły sprawiłeś mi frajdę. Ja
            juz coraz rzadziej słyszę komplementy. Poglądów i tak nie zmienię, a Tobie i
            innym opozycjonistom jeden argument (że władza jest zła bo za dużo pije) nie
            starczy na jej obalenie. Cała Polska pije i na picie przyzwala, pijesz Ty, piję
            ja - inni też. Jak na razie Wasze działania aby udowodnic Ejnikowi nietrzeźwość
            w pracy na nic sie zdały. Burmistrz nawet oczerniany wydaje mi sie lepszy niż
            np. wyidealizowany Spolnik czy inny obecny kandydat - są w porównaniu z Ejnikiem
            po prostu bez jajec. I to też jest w pewnym sensie tajemnica sukcesu. Ciekawe co
            o tym sądzisz mój cichy wielbicielu.
            • netbot Re: do kozety 18.10.06, 05:37
              tutaj nie chodzi o t oczy ejnik pije czy nie bo jak sama zauważyłaś wszyscy
              piją i to jest prawda tylko z tą różnicą że inni w małych a jeszcze inni w
              dużych ilościach, chodzi tytaj o to iż burmistrz już skapciał przebywając tak
              długo na tym stanowisku i doszedł do momentu aż przestał co kolwiek robić dla
              miasta oprócz funkcji reprezentacyjnej, owszem w poprzednich kadencjach ejnika
              nie można nic złego powiedzieć dużo żeczy zrobił w piechowicach ale tak jak już
              pisałem teraz skapciał i czas na zmianę czas na kogoś nowego żądnego krwi
              takiego kogoś jak naprzykład pani Zofia Grabias.
              serdecznie cię pozdrawiam i zapraszam na prywatną pogawendkę może umówimy się
              na kawe. netbot@gazeta.pl
              • azeta2 Re: do kozety 18.10.06, 21:12
                To że P. Grabias jest żądna krwi to wiadomo nie od dziś, ale ja nie uważam, żeby
                z powodu czyjegoś przekwitania i humorów, zmiennych nastrojów, itp należałoby
                komuś upuszczać krwi. Wg mnie Burmistrz powinien być ostoją spokoju, taki
                dystans jaki mu daje doświadczenie jest potrzebny, Pani Grabias na pewno
                poradziłaby sobie na tym stanowisku, ale najpierw musieli by ją wybrać wyborcy.
                Wg mnie po wyborach na tym stanowisku zmian nie będzie - czy się mylę zobaczymy.
                Moje sympatie są po stronie Ejnika.

• tojahehe Re: do kozety 20.10.06, 13:13
              azeta2,

po pierwsze idz na odwyk, swojej psychuki !

ja nie pijem wielu moich znajomych i przyjaciol nie pije, i nie cala polska pije

nie generalizuj w oparciu o srodowisko w ktorym sie obracasz tzn. sugeruje z
              Twojej wypowiedzi ze jest to pijace srodkowisko;(
          • 69iwona Re: do kozety 25.10.06, 15:10
            co ty piszesz. To dane z :
            wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=020603&type=0

Grabias Baranowska Zofia
            lat 60
            wyksztyałcenie: wyższe
            Miejsce zamieszkania, przynależność i poparcie: Pieechowice, zgłoszona przez KWW
            Zofii Grabias Baranowskiej, członek Sojuszu Lewicy Demokratycznj

Widzę, że jesteś ulubieńcem ZG-B.
    • mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:23
      NO I CO ? NO I CO? MA SIE NOSA! I CO WY TERAZ NA TO?????? ŁYSO???????
    • mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:24
      mgr12 napisała:

> Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto?
      • piechow Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:28
        Jeszcze musisz jednka troszkę poczekać z otwieraniem szampana , przynajmniej
        oficjalnie bo zwycięztwo raczej pewne , wystarczy policzyć głosy Grabias
        Spolnika i Rębisza , nikt nie uwierzy że ich wyborcy mogą poprzeć w drugiej
        turze obecnego Burmistrza
    • mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 27.11.06, 20:32
      ZGB -BURMISTRZEM! GRATULACJE!SZAMPAN NIE MUSIAŁ DŁUGO CZEKAĆ!A BYŁO GO TROCHĘ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka