roberti.ori 03.03.04, 21:08 nowe doznania z nowymi produktami chce wam przedstawić choc po części nowości rynkowe zawarta w ofercie katalogowej oriflame Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: nowości 03.03.04, 21:10 nowa woda toaletowa ELVIE W dalekich krainach na Północy mieszka Elvie, Księżniczka Magii.Jest elfem, tajemniczym stworzeniem, które nie każdy może zobaczyć. Ci, którym się to udało, mówią, że przypomina piękną młodą dziewczynę, lecz jest nieśmiertelna. Porusza się z niezwykłą lekkością, a jej głos brzmi słodko i dźwięcznie. Oriflame udało się nie tylko zobaczyć Elvie, ale i poznać sekret jej magicznej mocy. Tak powstał niezwykły zapach dla kobiety nowoczesnej, a jednocześnie tęskniącej za odrobiną magii w swoim życiu... Zapach Elvie został stworzony zgodnie z jednym z najnowszych trendów perfumeryjnych - linią „nowej zmysłowości”. Obecnie obserwujemy renesans mody na zapachy kwiatowo-orientalne. Są to kompozycje kwiatowe z lekką nutą orientalnych przypraw i egzotycznych gatunków drzew. Świeży bukiet kwiatów: konwalia, frezja, fiołek dodaje Elvie promiennego blasku, a woń kwitnących drzew owocowych i słodycz białych płatków przekomarzają się wesoło z orzeźwiającymi cytrusami. Miękka, delikatna nuta piżmowa sprawia, że ten nowoczesny zapach tworzy nastrój zmysłowy i tajemniczy. Wygląd flakonu nawiązuje do krajobrazu, w którym żyją elfy: jeziora, drobnych kamyczków, trzciny... Trzy kamyki ułożone jeden na drugim symbolizują kamienie, na których według legendy elfy lubią odpoczywać. Wkrótce kolekcja Elvie powiększy się o krem do ciała oraz dezodorant. Odpowiedz Link
stachenka Re: nowości 12.03.04, 08:57 Gościu, Ty naprawdę wierzysz w te sekciarskie teksty, że chcesz je rozpowszechniać? I jeszcze ten nonsens, że kamienie symbolizują kamienie! Jasne, a ja symbolizuję siebie. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: dla stachenki 12.03.04, 10:08 jeśli mi tylko powiesz o jaki sekciarskie teksty ci chodzi to chętnie ci odpowiem jeśli natomiast sama nie wiesz o czym piszesz to zaprzestań. opis produktów jest zaczerpnięty z tekstu reklamowego jesli nie znasz się na reklamie to trudno jeśli natomiast przeszkadza ci sama firma to juz twój problem bo widocznie nie wiesz co jest dobre Odpowiedz Link
stachenka Re: dla stachenki 12.03.04, 12:38 roberti.ori napisał: > jeśli mi tylko powiesz o jaki sekciarskie teksty ci chodzi to chętnie ci > odpowiem Chodzi mi bujdy o elfach, księżniczkach zdradzających sekrety magii i zamykaniu magii w zapachu. > jeśli natomiast sama nie wiesz o czym piszesz to zaprzestań. Jak to miło z twojej strony, że wyraziłeś to przypuszczenie. > opis > produktów jest zaczerpnięty z tekstu reklamowego jesli nie znasz się na > reklamie to trudno Reklama, reklamą, ale Ori ma tendencje do pierdolenia bzdur nie z tej ziemii. Byłam też kiedyś na spotkaniu z Frączkiewicz-Krzal, na której przedstawiałe film o Together i gadała też o tym sama - to już była totalna sekta! Podobnie (choć w mniejszym stopniu jest z Sun/Moon/Eclipse i Believe. Ori leci się kosmos bezsensownego paplania. Teksty wymyślane do promcji wód toaletowych są po prostu żałosne. >jeśli natomiast przeszkadza ci sama firma to juz twój > problem Firma mi nie przeszkadza. Jestem konsultantką Ori. > bo widocznie nie wiesz co jest dobre Nie wiem, co dobre + jestem konsultantką Ori = Ori nie jest dobre. Gratuluję. Wciskanie mi twoich wyobrażeń o mnie daje ładne efekty. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: dla stachenki 12.03.04, 13:22 wiesz chciałbym cię zrozumieć ale nie za bardzo potrafię gdybym był z tobą na stopie koleżeńskiej to prywatnie zapytałbym bym się wprast czy czasami nie byłaś dawno brana pod uwagę ae ze względów etycznych tego nie zrobię . ale mam pytanie czy ty wiesz wogóle co to jest sekta. pomiędzy twoimi tekstami wyłapuje odrobine inteligencj nawet duża ta odrobina tylko nie wiem dla czego stawiasz tak duzy mur od razu na samym wejściu. pozdrawiam ps. pozwól by inni cię lubili Odpowiedz Link
stachenka Re: dla stachenki 12.03.04, 15:58 I napisałeś mi o tym również ze względów etycznych? Co masz na myśli pisząc: "nie byłaś dawno brana pod uwagę"? W jakiej kwestii? Jako kandydatka na studentkę, na sprzedawczynię,na kogoś kto zostanie okradziony? O co ci chodziło? Ja stawiam duży mur na samym wejściu? Sorry, ale to ty rzucasz się z oskarżeniami o debilizm na pierwszego gościa twojego forum. Z jakiego powodu? Bo zaprezentowałam konsekwencje wynikające z pewnego zdania, które zamieściłeś na forum?! Chcesz mnie lubić? Postaraj się. Mi na tobie nie zależy. Ale też jak ktoś chce, to nie bronię, więc nie ma sensu pozwalać na to, na co jest przyzwolenie. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: nowa kolorystyka oriflame 04.03.04, 09:42 Awakening znaczy „przebudzenie”. Wiosenna kolekcja kosmetyków do makijażu to delikatne, pastelowe kolory, lśniące wewnętrznym blaskiem. To lekkie, żywe Awakening znaczy „przebudzenie”. Wiosenna kolekcja kosmetyków do makijażu to delikatne, pastelowe kolory, lśniące wewnętrznym blaskiem. To lekkie, żywe Makijaż „Jadeit” w tonacji chłodnej:- podwójne cienie do powiek Jade Dream: błękitno-zielony i biel zabarwiona różem- tusz do kresek Pink Voile, delikatny róż cudownie podkreślający kształt oka – szczególnie ładnie wygląda w zestawieniu z zielonkawym błękitem cieni do powiek- pomadka Whispering White, najdelikatniejszy odcień bieli- lakier do paznokci White Opal, srebrzysta biel o błękitno-zielonych refleksach.Makijaż „Brzoskwinia” w tonacji ciepłej:- podwójne cienie do powiek Amber Dream: miękki, brzoskwiniowy brąz i „kawa z mlekiem”- tusz do kresek Amber Voile, bursztynowy, harmonijnie łączy się z ciepłymi kolorami cieni do powiek- pomadka Coral Cashmere, koralowa i ciepła jak promień zachodzącego słońca- lakier do paznokci Peach Bloom, koral ze złotymi akcentami. Odpowiedz Link