roberti.ori 24.08.04, 16:15 Wpisz swoje dane - adres lub telefon kontaktowy, skontaktuje się z tobą jak najszybciej i prześle materiały informacyjne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyna Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 24.08.04, 16:32 w piatek zarejestrowałam się na stronie Ori i jak dotąd nic :( Odpowiedz Link
roberti.ori Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 24.08.04, 18:11 podaj mi numer telefonu na roberti@tlen.pl lub na gg ewentualnie na nr. 507 136 054, przedzwonie , pozdrawiam Odpowiedz Link
1szylider Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 02.02.05, 12:43 eyna napisał: > w piatek zarejestrowałam się na stronie Ori i jak dotąd nic :( Witam! skoro dopiero w piatek zarejestrowalas sie na stronie Ori, to ktos to musi przeslac odpowiedniemu dyrektorowi, ten odczytac zgloszenie, przyjac i dopiero wtedy zlapac Ciebie... A sprawa sie rypie calkowicie, gdy sa jakies bledy w namiarach... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
eyna Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 16.02.05, 19:22 Panie 1liderze nie wyczytał Pan jednak, że zarejestrowałam się w piątek, ale to było w sierpniu czy we wrześniu 2004 roku :) Mimo, że po rejestracji czekałam trochę na odzew kogokolwiek to sie opłacało, bo moim "prawie" bezpośrednim sponsorem jest dyrektor diamentowy. Bardzo się z tego powodu cieszę, bo współpraca układa się nam znakomicie. Tak więc dziękuję, że się Pan mną zainteresował po prawie 6 miesiącach od wysłania tamtego posta :)) To się nazywa mieć refleks ;) Odpowiedz Link
katinka555 Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 16.02.05, 18:29 katinka555@gazeta.pl, jestem z 3miasta. czekam na informacje :) Odpowiedz Link
iksmd Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 10.03.05, 14:26 Zastanawiam sie nad zostaniem konsultantka. Prosze o wiecej szczegolow na maila. Odpowiedz Link
wioletagromczynska Re: CHCĘ ZOSTAĆ KONSULTANTEM ORIFLAME 13.03.05, 22:09 W marcu możesz dołączyć do Oriflame za 1 zł. Na kazdym produkcie masz 30 procent zysku, masz 21 dni na uregulowanie faktury za kosmetyki, nie masz obowiązku zamawiania co miesiąc , masz prawo do bezpłatnych szkoleń. W miarę rozwoju biznesu zyskujesz coraz większe rabaty, premie, bonusy... Możesz zapraszać innych do współpracy budując swój zespół konsultantów z czego możesz otrzymywać dodatkowe pieniążki.To super okazja na dodatkowy zarobek. Jeżeli jesteś zainteresowany(-a) współpracą skontaktuj się ze mną (wioletagromczynska@interia.pl), a odpowiem na każde Twoje pytanie. Odpowiedz Link