asperula 03.02.05, 11:06 szukam konsultantki z Warszawy lub Marek. ewentualnie kogoś kto wprowadzi mnie w ten ciekawy światek :) rozwarzam możliwość zostania konsultantką ale najpierw musze poznać wszystkie plusy i minusy gg 2714703 agulec4@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.p Re: szukam konsultantki 03.02.05, 12:39 Szkoda że jesteś z wawy bo ja niestety :)) ze śląska. Ale na pewno ktos się do ciebie odezwie, a jak chcesz jakies info o ori to mog eci podesłac. Jak chcesz to napisz maila co cię najbardziej interesuje:)) Odpowiedz Link
mycha32 Re: szukam konsultantki 04.02.05, 11:16 asperula napisała: > szukam konsultantki z Warszawy lub Marek. > ewentualnie kogoś kto wprowadzi mnie w ten ciekawy światek :) > > rozwarzam możliwość zostania konsultantką ale najpierw musze poznać wszystkie > plusy i minusy > gg 2714703 > > agulec4@wp.pl > Witaj! Jestem konsultantką Ori z Warszawy, no może nie z Marek ale niedaleko bo z Bródna. Chętnie przedstawię Ci katalog i ofertę Oriflame. Odezwę się na GG. Mój nr.GG 7415436 Pozdrawiam. Odpowiedz Link
oooo5 Re: szukam konsultantki 17.02.05, 22:04 CZESC MOGE ZOSTAC TWOJA KONSULTANTKA I POMOGE CI POZNAC PLUSY I MINUSY. MOJE GG 3128860 Odpowiedz Link